fantezii de duminica

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

fantezii de duminica

Mesaj de danr » 11 Ian 2005, 16:35

teoria conspiratiei si tsunami.....
un nou Corut la orizont

http://www.libertatea.ro/index.jsp?page ... &aid=99254

Daniel Costache
junior
junior

Mesaj de Daniel Costache » 11 Ian 2005, 19:38

chiar saptaminile trecute am vazut un film de doi lei, pe HBO parca, care avea ca subiect tocmai folosirea unor arme cu scopul de a crea cutremure in diverse zone ale globului.
Macar ala, asa prost cum era, era declarat SF........
Oricum sunt o groaza de fraieri care musca la vrajeli din-astea ieftine
Fir intins

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 11 Ian 2005, 20:21

Cei aia "Corut" ... Dane???? :?
Oricum sunt o groaza de fraieri care musca la vrajeli din-astea ieftine
Adevarat graiesti Daniele! Mi-e si mila de cei ce din plicttiseala isi irosesc timpul cu idiotii de genul asta.
Ca este posibil ... poate. Toretic totul este posibil. Dar practic ... ramane de vazut. Poate chiar imposibil.

In primul rand o explozie de o asemnea magnitudine se inregistreaza pe toate seimsmografele lumii. Ca unu nu-si da seama ce vede, dar mii de seismologi nu pot fi cu totii indioti.

Si eu l-am vazut pe Elvis iesind din carciuma ce nu exista de la coltul blocului. Era intreg si frumos ca la 20 de ani. :lol:
Fir intins!
Borealis F

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Ian 2005, 21:05

Vorbesti serios ? Sigur era el ? :shock:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 11 Ian 2005, 21:49

ONU a semnat prin anii 70 ceva tratat in cea ce priveste razboiul geofizic . O muscat-o inca de atunci :lol: Pacat ca nu ma pricep la cautari pe net , sa scormonesc dupa chestia asta .

Mai nou circula o teorie cum ca de fapt americanii au inscenat faza aia cu mersul pe luna , cica s-a facut intr-un platou de filmare . Cita invidie :lol: :lol:

Fir Intins!!!

PS . Pe mine nu ma bagati in chestii din astea , stiti bine ca eu cred in live-bait :D

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 11 Ian 2005, 21:57

Ce-am ispravit de apar sub forma de Vizitator?

Fir Intins!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Ian 2005, 22:09

Anonymous scrie:Ce-am ispravit de apar sub forma de Vizitator?

Fir Intins!!!

:roll: Poate-ai pacatuit seara su' duna... fiule :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 11 Ian 2005, 22:29

Tu poti ride linistit ca nu esti vizitator :D

Fir Intins!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Ian 2005, 22:48

:lol: :lol:

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 12 Ian 2005, 06:40

"Mai nou circula o teorie cum ca de fapt americanii au inscenat faza aia cu mersul pe luna , cica s-a facut intr-un platou de filmare . Cita invidie"
Apropo teoria asta de care vorbesti ... ea circula pe aici (din nou) de prin primavara anului trecut. Saptamana trecuta au aratat la televiziunea suedeza (eu o numesc cea oficiala de stat - ca nu este televiziune cu reclama) un film documentar facut de un grup de reporteri francezi. (poate Tudor ne spune mai mult despre ei) In film apar interviuri cu personalitati ale vietii politice implicate in aceasta istorie din acea perioada in care Nixon era presedinte.
Actualul ministru al aparari USA, Donald Rumsfeld a fost atunci unul din consilierii lui Nixon implicat in acesta "cacialma".

Nu am vazut tot documentarul dar din ceea ce am vazut ...

Se discuta producerea unui film de catre Kubik (Kubrik ... un regizor de la Holywood). Motivul ar fi fost ca cei de la NASA ar fi spus ca nu vor putea transmite imagini TV de pe Luna.
Ce m-a frapat a fost faptul ca tot personalul tehnic de care s-a folosit regizorul ... au decedat in accidente "misterioase". Regizorul si el s-a retras din viata publica si s-a izolat de exterior. Sotia lui povesteste ca era obsedat ca agenti ai CIA ar urmarii sa-l omoare. (... daca am inteles eu bine ... si asta ar fi disparut in conditii misterioase care nici pana in ziua de azi nu au fost lamurite)

Din cate am inteles din cele vazute (deci repet ... nu am vazut tot documenarul) cei interviuvati spuneau ca filmul a fost facut, ca el a fost cel pe care l-am vazut o lume intreaga ... si ca pozele vazute prin reviste ar fi fost si ele "fabricatii" ale aceleasi trupe. S-au dat locatii exacte ale studioului, unde s-a aranjat toata aceasta farsa ... si tinand cont ca majoritatea celor interviuvati au fost ori sefi ai CIA, ori consilieri ai lui Nixon ... toata treaba pare credibila. Unul din cei care a fost o figura principala a intregului documentar (si asta un fost sef de la CIA ... daac nu ma insel) ar fi murit intr-o comotie cerebrala cand urma ( a doua zi) sa dezvaluie numele unor persoane proeminente care ar fi implicate in intreaga afacere.

Am sa urmaresc daca se da in reluare si am sa-l inregistrez pe video. Celor interesati le voi trimite o copie. :)

Deci atentie ... nu spun ca teoria ar fi adevarata, ci incerc sa descriu ceea ce am vazut.
Fir intins!
Borealis F

Scrie răspuns