fantezii de duminica

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 12 Ian 2005, 12:45

Apropo teoria asta de care vorbesti ... ea circula pe aici (din nou) de prin primavara anului trecut. Saptamana trecuta au aratat la televiziunea suedeza (eu o numesc cea oficiala de stat - ca nu este televiziune cu reclama) un film documentar facut de un grup de reporteri francezi.
@ Teodor:

Eu am specificat de la bun inceput ca filmul documentar vazut de mine a fost facut de francezi.

Se numeste "Dark Side Of The Moon " de William Karel si filmat in 2002.

In film vaduva lui Stanley Kubrick dezvaluie ca sotul ei a fost angajat de Casa Alba (pe vremea lui Nixon) sa falsifice filmul ce v-a fi prezentat ca fiind in direct de la locul aterizarii "Vulturului" pe Luna. Intermediar la angajarea lui Kubrick a fost Donald Rumsfeld care pe vremea aceea era unul din consilierii lui Nixon.

Din pacate am descoperit ca eu am vazut dokumentarul in reluare. Deci nu mai pot sa-l inregistrez asa cum am promis, ... ca nu mai exista nici o reluare. :cry:
Fir intins!
Borealis F

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Ian 2005, 12:45

fff,
ok ...glumeam mai :D :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 12 Ian 2005, 12:52

Ovidiu 14,
OK, no problem. Deh, ce sa-i faci, m-am lasat si eu dus de val :lol:

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 12 Ian 2005, 13:33

@ fff:

USA "leaganul democratiei" ... pe ce lume traiesti tu fff?
Cea mai tare dictatura ... cea a banului ... si tu vorbesti de democratie.
Te uiti prea mult la canalul Fox. ... :lol:

Daca al doilea razboi mondial nu era o "afacere buna" pentru industriasi Americani ... i-ti grantez ca nu se amestecau. :wink:

Ca o unificare a Europei este greu de infaptuit cand sute de ani s-au incercat doar sa se traga granite cat mai distincte intre natiuni ... este o treaba clara. Dar este o necesitate pentru toate natiunile Europei in viitor sa se uneasca daca nu vrem sa vina chinejii sa ne conduca. :)

Ca francezi sunt o alta natie de extremi nationalisti si "c...e cu doua fete" ... sunt de acord cu tine. Dar in general nu sunt nici mai rai si nici mai buni decat alti. Dar noi ne lasam convinsi de cei de peste ocean ca farncezii sunt cei mai cei mai... Nu este chiar asa.
Fir intins!
Borealis F

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 12 Ian 2005, 15:20

Borealis Fly: "USA "leaganul democratiei" ... pe ce lume traiesti tu fff?
Cea mai tare dictatura ... cea a banului ... si tu vorbesti de democratie.
Te uiti prea mult la canalul Fox. ...
Daca al doilea razboi mondial nu era o "afacere buna" pentru industriasi Americani ... i-ti grantez ca nu se amestecau..."

1. o fi fost un alt stat "prima democratie" din lume si eu nu stiu ... :wink:
2. aceeasi dictatura a banului guverneaza si EU iar statele europene sunt considerate tot democratii ... :twisted:
3. nu ma uit la FOX pentru ca nu-l am pe cablu si nici parabolica
4. daca-mi spuneai de alte razboie in care s-au implicat americanii dupa '46 pentru ca aveau interese industriasii era OK, dar ca asta a fost motivul implicarii lor in cel de-al 2-lea Razboi Mondial, te rog, da-mi voie sa nu cred (parerea mea :twisted:)

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 12 Ian 2005, 16:29

@ fff:

Democratiile in care totul este posibil pentru cei cu bani ... sunt o democratie doar a celor care au bani si defapt se transforma intr-o dictatura a banilor.
O "democratie" in care ai doar doua partide politice ... nu este o democratie, democratie ci unna cu monopol absolut.

Pentru a ajunge politician ales in parlamentul Eu, nu ai neaparata nevoie de bani. Ai o platforma politica ce este interesanta alegatorilor ... poti fii ales.
In USA indiferent de platforma politica pe care o ai, ... alegerile se castiga prin a cumpara timp la canalele de televiziune. ... si pentru asta i-ti trebuie bani.

Daca si papagalul de "Terminator" ... a ajuns senator (sau ce a ajuns) in California?! ... :shock: ... sa nu-mi spui ca este o dovada ca democratia exista in USA. Doar pe hartie ca in realitate ... este inexistenta. :lol:

Dar sper sa nu o iei in serios aceasta discutie ca eu doar discut. :lol:
Fir intins!
Borealis F

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 12 Ian 2005, 17:41

Borealis Fly: "... Democratiile in care totul este posibil pentru cei cu bani ... sunt o democratie doar a celor care au bani si defapt se transforma intr-o dictatura a banilor.
O "democratie" in care ai doar doua partide politice ... nu este o democratie, democratie ci unna cu monopol absolut..."

1. toti au bani (adevarat, unii au mai multi sau foarte multi iar altii au mai putini sau foarte putini) deci dictatura e a tuturor.
2. repet, la fel stau lucrurile si in tarile europene vice-a-vice de problema banilor
3. in State nu-s doar 2 partide politice ci mai multe. Ca numai cele 2 mari conteaza e o alta discutie.
4. tocmai faptul ca unul ca "Terminator" a ajuns ce a ajuns in California e o dovada de democratie (sa nu-mi spui ca la fel ar fi stat lucrurile si intr-o dictatura militara sau intr-un stat comunist - acolo au sau aveau trecere numai cizmarii si cei cu cateva clase :lol:)
5. repet: "vulpea care n-ajunge la struguri zice ca-s acri"

P.S. pentru ca si eu doar discut :wink:, inchei si-ti spun ca democratia e ca-n bancu urmator:
Cica intr-o zi placuta si calda, cu cer senin, in inaltul cerului zbura un vultur, dar nu asa cum zboara vulturii de obicei, adica (,) cu burta in jos si spatele-n sus, ci invers, cu burta in sus.
Pe o pajiste statea tolanita la soare o vulpe. Vazand vulturul cum zboara asa anormal, vulpea l-a intrebat:
- Vulture, de ce zbori invers?
La care vulturu-i raspunse:
- Mai vulpeo, zbor cum vreau pentru ca e democratie deci pot face tot ce vreau...
Vulpea mirata l-a intrebat:
- Vulture, adica daca tot e democratie pot si eu sa stau tolanita la soare cu burta-n sus?
- Bineinteles, spuse vulturul.
OK, zis si facut. S-a intors vulpea cu burta-n sus si stand ea asa la caldura dupa un timp a adormit. In momentul ala a trecut pe acolo un urs care, vazand vulpea cu burta-n sus si cu picioarele rascacarate i s-a parut apetisanta si i-a tras-o.
A 2-a zi scena cu vulturul plutind invers in inaltul cerului si cu vulpea pe pajiste se repeta. Vazand iarasi vulturul, vulpea furioasa-i spuse:
- Mai nenorocitule, ai spus ca e democratie si pot si eu sa stau cu burta-n sus si uite ce-am patit (i-a povestit toata tarasenia)...
Vulturul, dupa ce a ascultat vulpea cu atentie i-a raspuns:
- Mai fata tatii, da' tu nu stii ca democratie e DOAR sus, jos este f...tai ???
Morala? Hai sa ne gandim cine-i SUS si cine-i jos ... :twisted:

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 12 Ian 2005, 19:14

@ fff:

La un pahar de Murfatlar ... am sa-ti povestesc cum stau lucrurile. Pana atunci o lasam moarta ca nu ajungem la nici o intelegere. :lol:
Fir intins!
Borealis F

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 12 Ian 2005, 19:26

Borealis Fly scrie: Eu am specificat de la bun inceput ca filmul documentar vazut de mine a fost facut de francezi.

Se numeste "Dark Side Of The Moon " de William Karel si filmat in 2002.
...
Multumesc pentru info.
Mai devreme sau mai tirziu va apare si pe aici.

Daniel Costache
junior
junior

Mesaj de Daniel Costache » 13 Ian 2005, 18:42

Chiar daca documentarul in discutie este facatura pot sa spun multe dintre argumente sunt mai mult decat credibile. Eu inca il mai am pe HDD asa ca daca este cineva interesat i l-as putea da.
Oricum parerea ea este ca a fost relizat cu profesionalism iar atitudinea, actiunile sau inactiunile americanilor au determinat aparitia lui.
Iar pe de alta parte nu ar fii singura data cand "super-conducerea" "super-poporului" ar fi uneltit o astfel de mascarada - e plin netul si mass-media de relatari ale rapirilor de catre ET, fenomenelor UFO si unde mai pui ca au aruncat pe piata si o autopsie a unui manechin pretinzand ca e micul alien dupa ce s-a rasturnat cu OZN-ul lui din hartie creponata. :wink:
Fir intins

Scrie răspuns