fantezii de duminica

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 12 Ian 2005, 08:20

Documentarul de care vorbiti circula prin RO sub forma de fisier .avi de aprox un an si ceva (cred): Conspiracy theory - Did we land on the moon. E interesant de vazut. Pe Dicovery Channel s-a difuzat sau urmeaza sa difuzeze documentarul ce vine cu contra argumente.

PS: Ca tot veni vorba de de documentare vreau sa amintesc doua titluri realizate de Michael Moore care consider ca merita vazute: Bowling for Columbine si Fahrenheit 9/11. De asemenea seria acestuia The Awful Truth care este difuzata pe Explorer Channel.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 12 Ian 2005, 10:09

Teodor: "... Pe Dicovery Channel s-a difuzat sau urmeaza sa difuzeze documentarul ce vine cu contra argumente."

S-a difuzat in preajma Anului Nou (nu mai retin excact daca inainte sau dupa) si, nu numai ca a venit cu contra-argumente, dar a demontat (demolat) pur si simplu fiecare argument adus de sustinatorii "teoriei conspiratiei" inclusiv prin experimente filmate.
Acum, daca ne gandim ca unii dintre cei mai infocati sustinatori ai teoriei sunt europenii cred ca (,) comentariile sunt de prisos. Oricum, spre cinstea lor, rusii n-au avut nimic de obiectat desi erau direct implicati in cursa pentru cucerirea spatiului. Iar asta spune multe ... Parerea mea :wink:

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 12 Ian 2005, 10:35

Daca a fost difuzat atunci cred ca il vor mai difuza pe parcursul anului acesta.
Sper sa am ocazia sa-l vad. Sunt foarte curios cum motiveaza aparitia obiectelor in fotografii peste marker-e.

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 12 Ian 2005, 11:08

Acum, daca ne gandim ca unii dintre cei mai infocati sustinatori ai teoriei sunt europenii cred ca (,) comentariile sunt de prisos.
:)

Dar ... fff, daca presupunem ca ceea ce spun cei interviuvati in documentarul francez de care vorbesc eu, ... si nu vad ce ar avea de castigat Donald Rumsfeld sa se incrimineze singur, ... doar faptul ca s-a discutat in mod serios producerea unui asemnea film, este scandalos. Pentru mine este o demonstratie graitoare ca americanii sunt in stare de ori ce doar sa aibe un motiv pe care sa-l considere suficient de puternic.

Faptul ca europenii sunt infocati sustinatori ai unor asemnea teorii ... nu inseamna ca aceste teori ar fi ... apa de ploaie. Marea majoritate a populatiei americane sunt atat de indoctrinati de propaganda nationalista americana incat bine inteles ca o chestie de genul asta de descreditare a realizarilor "marete" a poporului american, sunt considerate "tradare".
Fir intins!
Borealis F

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 12 Ian 2005, 11:33

Ma intreb daca nu discutam de doua documentare diferite dar care sustin aceeasi teorie.
"Conspiracy theory: Did we land on the moon" e realizat de FOX, deci chiar de americani.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 12 Ian 2005, 12:10

Teodor,
Nu are importanta ca sunt documentare diferite. Reportajul de pe Discovery a demotat "teoria conspiratiei" luand in discutie argumentele prezentate atat de adeptii americani cat si de ceilalti (majoritatea europeni).

Borealis Fly,
Chiar daca asta n-are legatura cu teoria conspiratiei, eu cred ca europenii in general si francezii in special ar trebui sa fie recunoscatori americanilor si englezilor (e adevarat ca si americanii - exceptand indienii, care or fi ceilalti americani get-beget? - trebuie sa le fie recunoscatori europenilor, dar nu numai, ca le-au populat tara) si sa lase "ciocu mic". Iar fancezii (latini) oricum dau mult din gura vrand sa fie mai cu mot si considerandu-se buricul pamantului ... Apropos, nu stii proverbul ala cu "vulpea care n-ajunge la struguri zice ca-s acri"??? :twisted:
N-or fi astfel de teorii "apa de ploaie" si americanii or fi ei "indoctrinati" de propaganda nationalista americana dar uite ca fara ei lumea ar fi aratat altfel (daca ar mai fi fost) si poate ca in momentul asta nu ne mai puteam expune parerile liber pe net sau aiurea, am I right? :twisted: :wink:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Ian 2005, 12:20

"fara ei lumea ar fi aratat altfel (daca ar mai fi fost)"

lumea?

america s-a nascut pe la 1492 doar ,asa ca ....exista si inaintea lor nu ? :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 12 Ian 2005, 12:34

Ovidiu 14,

M-am referit la "lumea" de dupa al 2-lea Razboi Mondial. N-are nici o legatura cu lumea de dinainte de 1492 ...

P.S. de ce oare se spune ca America e "leaganul democratiei", de ce oare EU (sau UE) se tot chinuie sa ajunga (oare o va face vreodata?) America si de ce oare analistii economici nu considera EU (ci alte state din Asia) ca o posibila amenintare la suprematia economica a Americii pe plan mondial???
P.P.S. Insasi EU e astazi unde e tot datorita Americii ...
P.P.P.S. :twisted:

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 12 Ian 2005, 12:43

"Deci esti cu americanii fff-ule Stiam eu ca nimeni nu-i perfect
Fir Intins!!!"

SF-ule, m-ai prins (si demascat) :lol: Asta e, nobody is perfect :wink:, ai dreptate.

Scrie răspuns