Ei naa! Pană la urmă, ne judecăm unul pe altul, nu văd ce te deranjează.old_radu scrie:...eii naaaa.....![]()
...am ajuns sa ma judece "neica stie tot"
...cred in realitate , si am avut sperante in oameni care povesteau frumos ca si tine , dar am ramas doar cu povestile
...demagogi la tot pasul
...ce te face sa crezi ca esti infailibil , ce te face sa crezi ca apostolatul tau este "calea cea dreapta" ? Inafara de niste teze , insusite in scoala , care nu totdeauna sunt valabile pe plaiurile mioritice mai ai si idei cu aplicabilitate imediata sau sti doar unde este inceputul si te temi de continuare ?
...ziceai ca te apuci de spinning si ca treci direct in concursuri... ai reusit in sensul asta ?...sau doar idealuri "de-o vara".![]()
...ai grija la pragul de sus !

Este adevărat că lumea este plină de demagogi care povestesc frumos, îţi arată calea cea dreaptă, te încantă cu una, cu alta.
Eu poate nu ştiu calea cea dreaptă, de fapt nu ştiu decat una: munca inteligentă şi corectitudinea. Încerc să merg pe calea asta, atata tot.
Nu am început niciun apostolat, încerc doar să aplic bine ceea ce am învăţat.
PS - de spinning m-am apucat de ceva timp. De concursuri, încă nu, deşi n-am renunţat de tot. Sunt şi motive, dar astea mă privesc numai pe mine