Ei naa! Pan? la urm?, ne judec?m unul pe altul, nu v?d ce te deranjeaz?.old_radu scrie:...eii naaaa.....![]()
...am ajuns sa ma judece "neica stie tot"
...cred in realitate , si am avut sperante in oameni care povesteau frumos ca si tine , dar am ramas doar cu povestile
...demagogi la tot pasul
...ce te face sa crezi ca esti infailibil , ce te face sa crezi ca apostolatul tau este "calea cea dreapta" ? Inafara de niste teze , insusite in scoala , care nu totdeauna sunt valabile pe plaiurile mioritice mai ai si idei cu aplicabilitate imediata sau sti doar unde este inceputul si te temi de continuare ?
...ziceai ca te apuci de spinning si ca treci direct in concursuri... ai reusit in sensul asta ?...sau doar idealuri "de-o vara".![]()
...ai grija la pragul de sus !
Este adev?rat c? lumea este plin? de demagogi care povestesc frumos, î?i arat? calea cea dreapt?, te încant? cu una, cu alta.
Eu poate nu ?tiu calea cea dreapt?, de fapt nu ?tiu decat una: munca inteligent? ?i corectitudinea. Încerc s? merg pe calea asta, atata tot.
Nu am început niciun apostolat, încerc doar s? aplic bine ceea ce am înv??at.
PS - de spinning m-am apucat de ceva timp. De concursuri, înc? nu, de?i n-am renun?at de tot. Sunt ?i motive, dar astea m? privesc numai pe mine