Nu am aflat de pe net despre situatia respectiva, ci de la doua persoane care au fost pe acolo in acea perioada!geppetto scrie:Dac? s-ar fi întâmplat a?a ceva în Elve?ia cred c? s-ar fi g?sit ceva dovezi pe net. Poate nu am c?utat eu bine, cine ?tie...
Oicum, pre?ul e reflectat de suma imens? pe care o înghite bugetul statului pe consumul de carburanti. ?i mie mi se pare mult cât dau pe motorin?, sincer s? fiu a? prefera s? mi se dea bani c? folosesc ma?ina, nu s? fiu taxat dar nu am ce face. Solu?iile cele mai bune ar fi s? nu mai mergem cu ma?ina pân? la col?u blocului dup? pâine, s? schimb?m jeepul pe o ma?in? mai mic? sau/ ?i s? înv???m s? folosim bicicleta.
De mine statul a avut grij? s? îmi economiseasc? consumul de carburant o lun?: mi-a fost suspendat permisul de conducere. Am considerat m?sura abuziv? ?i am cerut în instan?? înregistrarea. Statul s-a înc?p??ânat: nu se accept? plângerea pentru c? eram singur în ma?in?. F?r? martori nu se poate deci. A?a c? am l?sat ma?ina în parcare o lun? ?i am pus la ciorap o gr?mad? de bani. Morala: statul î?i vrea binele, ?tie el ce face. Nu protesta.
Si eu merg tot cu bicicleta, si merg foarte mult pe jos! De exemplu, chiar daca am o masina mare, de la Cora Militari daca merg spre parcul Moghioros, sau spre Lacul Morii, in unele situatii(cand merg singur) folosesc bicicleta, iar cand mergem cu cel mic o luam pe jos, dus-intors!