despre GLS Romania

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
uncurier
junior
junior

despre GLS Romania

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 12:08

serviciile pe ilfov si sectorul 6 sunt dezastroase nu stiu daca peste tot dar........ sa va spun si de ce in sectorul e este un subcontractor-pe numele lui Cristi si ce face baietasul si-a tras si el 6 rable de masini doblo-ducato si un ford transit care cat de cat e bun si un MCV si a preluat sectorul precizat mai sus.Angajeaza soferi cred ca in fiecare zi e in tranzit lumea pe acolo.Sa va povestesc: aplic pe net la o firma pe un site "bestjobs" la o firma care se numea : NFS Trans cerea si carnet B,C zic hai sa aplic si eu ca poate am noroc cu toate ca ma indoiam,la o juma de ora-o ora primesc un telefon de la un anume cristi "patron" mi-a spus ca a vazut cv-ul si unde am lucrat,ma intrebat pe ce masini am mai lucrat,si daca ne putem vedea,ii spun ca da sa imi dea adresa unde sa ma duc pentru interviu,ce credeti? ma invita la un interviu la club bingo la apaca la un suc- ceea ce mi sa parut foarte ciudat -faptul ca nu ma cheama la un sediu la o locatie ceva sa vad si eu intradevar ca firma chiar exista :!: in fine ma intalnesc cu el dupa o ora la bingo stabilim detalii ,mi se spune ca defapt el e subcontractor GLS ROMANIA zis si facut mi-a spus sa incep de a doua zi dimineata la ora 6 ( mi-a spus ca masina o sa mi-o lase acasa -va spun indata si de ce,el a crezut ca sunt vreun pusti care se bucura de masina,dar la ce masini am condus eu.........el nici nu o sa viseze) primesc un telefon in aceeasi zi cu interviu seara de la un curier nu mai stiu cum il cheama si mi-a spus ca a doua zi urmeaza el sa mai ia si ii dau un punct de reper foarte cunoscut,curierul ce imi spune: zice ca sta in acea zona dar nu stiu unde vine :)) :)) in fine i-am spus pas cu pas cum sa ajunga :)) :)) dimineata ma suna acel curier ( nu stiu cum da livra colete ca nu stia zonele cu toate ca lucra in firma de 6 luni si mai ceva statea in acea zona cu mine) ma ia din zona respectiva si ajung la depozit la GLS ROMANIA situat in bragadiru ajungem acolo si mai venise 3 soferi noi si incepusem sa discutam cu un curier mai vechi probabil ne descrie de ce vreo cativa soferi vechi a plecat cum ca a avut un audit de la sibiu si la amendat pe patron si ca din vina curierilor la amendat si el le-a luat din bani la soferi,dupa ce ca avea salariu 1000 lei,le-a luat din salariu cate 200 lei!dar vina era a patronului ! in fine vedem cum se descarca marfa din tirul de la sibiu pe banda se aranjeaza marfa pe zone pe curierii cei noi adica noi 4 nu ne baga nimeni in seama decat cand trebuie sa facem marfa deja pusa de ei in zonele de pregatire pentru livrare,pe un baiat din cei 4 soferi noi il trimite cu un camion cu fier-tabla nu tiu unde,ramenem 3 aici in depozit pe cei 3 soferi trebuie sa ii ia cate un sofer sa le arate zona in mare si cu actele ca mai difera de la firma la firma,pe unu stiu ca la trimis singur pe unu nu stiu cu cine sa dus si eu cu :"domn patron" incarcam masina si plecam! tineti cont ca la asa zisulinterviu se stabilise programul de la 6 dimineata pana la maxim ora 15 ! (la ora 6 eram la depozit deja) pe drum intreb asa daca avea itp-asigurare-rovinieta masina-era un ducato cred ca iesit la pensie de foarte multi ani,nu aveam rovinieta asigurare nu stiu daca avea ca nu mi-a dat un raspuns clar,asa ca nu am mai intrebat nici de itp-sa va mai spun ca nici franele nu tineau bine,si usile nu se incuia nu se descuia iar usile din spate se deschidea in mers si le legam cu funie din cand in cand ca se mai deschidea pe drum ca in filmele cu prosti ca in stan si bran :)) plecam livram pe unde aveam de livrat si povestim una alta si ce imi spune: ca niste soferi vechi ia dat teapa cu cate 4000 lei( banii incasati din rambursuri pe ziua respectiva) de ce credeti ca ia dat teapa? va spun eu: daca nu face carti de munca si procese verbale predare primire la masini si marfa!pe drum domnului patron trebuia sa ii explic fiecare adresa ca ma intreba unde mergem si care adresa e mai aproape de parca nu stiam cum se livreaza el stand in masina si suna clientii si aveam o adresa din drumul taberei unde trebuia sa livram un colet si a zis sa nu livram acolo si sa ducem in ghencea un capat de masina si a inceput domnu patron sa se certe cu clientii la telefon ca el le dadea un timp anume pe care nu il respecta,de ce? pentru ca el vroia sa livreze cum il taia capul! ajung la un client sa livrez ceva si era cu proba mi-a spus sa il mint pe acel client ca sa imi dea banii pe ramburs si sa mearga pe increderea mea ca acel obiect din cutie merge in caz contrar ma duc sa il iau inapoi!ajung la om parchez duba si imi zice sa nu stau mult ca il streseaza aia cu comanda care io promisese cu 2 ore inainte ca ajunge la ea :)) :)) ma duc la om sus ma invita in casa voia sa ma serveasca cu ceva am refuzat ca ma grabeam sa mai livrez din colete si el vorbea la telefon ,apoi ma suna patronul din masina ca ce fac sa cobor mai repede,ii povestesc omului ca ma suna patronul si ma pune sa il mint si imi spune clientul: ramai sa probez asta ca tot e o poala de bani si nu o sa iti para rau zic bine! in tot acest timp ma suna patronul de 4-5 ori si apoi il minteam eu pe patron,-termina clientul de probat acel obiect imi achita si imi da 20 lei spaga pt ca am asteptat si l-am aburit pe patron- sa va spun cat era ceasul? sau sa va mai tin in balans? linistiti-va nu era decat ora 17 si apoi am mai continuat sa livram pana la ora 21:30 ajungem la depozit acolo mai era si ceilalti 3 soferi si ii intreb de curiozitate cum a fost: imi raspunde toti: nu mai venim i-am lasat cheile si nu ami venim,zic nici eu nu mai vin pt ca a spus un program si un salariu si a fost un program dublu pe acelasi salariu,in plus nu am avut timp sa mananc ceva si nici sa bea cv de sete ! domnu patron daca va mintiti angajatii si le oferiti un astfel de program nu o sa stea nimeni,mai ales si pe masinile alea asa de "noi" mi-a spus la interviu ca masinile nu sunt super performante-de unde sunt iesite la pensie nici macar in starea de plutire! imi spusese la interviu ca e usor pe sectorul 6 ca are 3 masini in gandul meu stai linistit ca celelalte firme au de 3 ori numarul de masini pe sector de aia merge mai bine fan curier cargus dhl etc sa va mai spun ca seara il suna de la sibiu de la firma mama si il certa din pricina reclamatiilor? nu va mai spun e prea mult de vorba! domnu cristi vreau sa spun ca daca vreti sa va mearga firma bine,mai invatati sa aranjati coletele pe zone ,cumparati-va masini noi sau cat de cat sa functioneze si sa aiba o estetica buna (eu nu stiu cum cei de la sibiu va acceptat cu junghiurile alea! la dhl te primeste numai daca masina arata bine e noua functionala au conditii aspre pt ca sa nu isi strice contractele din cauza subcontractorilor) si cand angajati ar fii bine sa spuneti la curieri programul real si apoi ii intrebati ce salariu doreste pentru programul ala! stiti ce mi-a spus un curier? ca a fost bine ca ati iesit pe traseu ca sa vedeti ce conditii sunt de livrare si timpul ca am inteles ca spuneati de curieri ca sunt puturosi -nu este adevarat -ati vazut) si cand mai angajati soferi-viitori curieri ca poate nu toti se pricep-luatii pe masina 2-3 zile pana invata se acomodeaza si apoi le dati drumul pe sosea! spuneam la inceput bucuros ca dati masinile acasa-sa va spun de ce aveati incredere: pai daca la ora 22:00 sau 22:30 ajungi acasa unde naiba sa te mai duci la ora aia cu masina? :)) :)) io dati pt ca a doua zi sa fie apt de munca cat de cat! vreau sa spun ca 3 soferi dintre cei noi erau din bucuresti si unu din bragadiru si in ziua aceea cand am plecat nu mai aveam cu ce ajunge in bucuresti,noroc ca ne-a dus acel baietas nou care era din bragadiru pana in bucuresti la statie la tramvai 32 altfel nu stiu ce faceam! asa ca cei din sector 6 care aveti reclamatii sunati pe domnu cristi care vrea numarul sa ma contacteze aici

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Oct 2010, 12:21

sa moara frantza.cred ca ma cer la gerula :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Oct 2010, 12:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..cuierule ma-i dat gata..
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 15 Oct 2010, 12:28

deci.....:)) :roll: :roll: are cnv rabdare sa citeask tot?

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 12:29

ULK scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..cuierule ma-i dat gata..
adica?

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 12:31

draqdevil scrie:deci.....:)) :roll: :roll: are cnv rabdare sa citeask tot?
daca nu ai rabdare angajeaza-te la ei dar eu cred ca e mai bine sa citesti inainte! ca poate ai dorii sa lucrezi acolo sau poate primesti un pachet prin ei si poate ori nu il mai primesti deloc ori nu il primesti la timp

uncurier
junior
junior

GLS

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 12:34

daca nu aveti rabdare sa cititi tot,angajati-va acolo! sau poate trebuie sa primiti un colet prin ei si ori nu il primesti la timp ori deloc! sau poate trimiti un colet prin ei si nu mai incasezi rambursuri deloc

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 15 Oct 2010, 12:34

abia astept!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Oct 2010, 12:43

CUm ai gasit tu exact forumul asta...nu aveti voi ceva curieri.ro ..or something?
..Nu, nu am citit tot.:)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Oct 2010, 13:01

ULK scrie:CUm ai gasit tu exact forumul asta...nu aveti voi ceva curieri.ro ..or something?
..Nu, nu am citit tot.:)
O fi omu' pescar, mai sti ?! :roll:
p.s.: n-am treaba cu "razboiul" din voi si Ge.... :arrow: :lol: ... dar am asa... un feeling ca baiatu' asta e ca o "introducere" pe forumul asta....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Închis