despre GLS Romania
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
crede-ma ca le-am cu chestiile despre masini-am lucrat chiar pentru personalitati care le vezi pe la tv plus la firme serioase dar..............romanul sa smecherit dute si verifica firma accord la garaj gls bragadiru si vezi cati au carte de munca! patronul domnu cristi vrea doar sa castige fara pierderi de aia la facut 3 soferi cu cate 4000lei ia luat incasarile,si nu are ce sa le faca,ca daca nu face carti de munca........nici politia nu are ce sa le faca! tre sa demonstreze partonul ca au lucrat acolo,chiar daca o fii avand copii de ci si permis! pt ca tu poti spune: da domne am fost sa lucrez nu mi sa facut acte nu mi-a placut mediul si am plecat! are note de transport ceva pe numele meu?nu! atunci parasiti incinta casei mele
Pai fi atent... cum ai zis ca te cheama ? .. ca n-as vrea sa-ti zic "nea curieru' " Daca pescuieste cu momeala DE LA tine, sa inteleg ca in spatele casei sau la parinti/ bunici, ai vreun morman de gunoi... si gaseste coropisnite... Sau da la rama/ rame de gunoi ?uncurier scrie:nu isi face cont ca pescuieste numai cu momeala de la mine)
)
p.s.: nu fac nicio aluzie

Vb serios, daca pescuieste.... in special la rapitori, poate intra ca are ce sa invete
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Hai ca, cu subiectul asta mi-ai trezit spiritul de a mai si lucra
...
Inca un citat din Codul Muncii :
Pe durata perioadei de proba, salariatul se bucura de toate drepturile si are toate obligatiile prevazute in legislatia muncii, in contractul colectiv de munca aplicabil

Inca un citat din Codul Muncii :
Pe durata perioadei de proba, salariatul se bucura de toate drepturile si are toate obligatiile prevazute in legislatia muncii, in contractul colectiv de munca aplicabil
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...