despre GLS Romania

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 14:01

crede-ma ca le-am cu chestiile despre masini-am lucrat chiar pentru personalitati care le vezi pe la tv plus la firme serioase dar..............romanul sa smecherit dute si verifica firma accord la garaj gls bragadiru si vezi cati au carte de munca! patronul domnu cristi vrea doar sa castige fara pierderi de aia la facut 3 soferi cu cate 4000lei ia luat incasarile,si nu are ce sa le faca,ca daca nu face carti de munca........nici politia nu are ce sa le faca! tre sa demonstreze partonul ca au lucrat acolo,chiar daca o fii avand copii de ci si permis! pt ca tu poti spune: da domne am fost sa lucrez nu mi sa facut acte nu mi-a placut mediul si am plecat! are note de transport ceva pe numele meu?nu! atunci parasiti incinta casei mele

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 14:03

nu pescuiesc ca nu ma pricep si nu imi place! prietena mea da :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Oct 2010, 14:05

Printr-o simpla declaratie, ITM-ul este obligat sa se duca in inspectie. De regula pierd Societatile, te asigur :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Oct 2010, 14:05

uncurier scrie:nu pescuiesc ca nu ma pricep si nu imi place! prietena mea da :D
:lol: :lol: :lol: tare de tot.....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Oct 2010, 14:06

uncurier scrie: prietena mea da :D
:oops: .... Pai, sa-si faca cont si sa vorbim si noi cu ea.... :P , nu'i asa baieti ? ... :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 14:07

nu isi face cont ca pescuieste numai cu momeala de la mine :)) :))

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Oct 2010, 14:09

uncurier scrie:nu isi face cont ca pescuieste numai cu momeala de la mine :)) :))
Pai fi atent... cum ai zis ca te cheama ? .. ca n-as vrea sa-ti zic "nea curieru' " Daca pescuieste cu momeala DE LA tine, sa inteleg ca in spatele casei sau la parinti/ bunici, ai vreun morman de gunoi... si gaseste coropisnite... Sau da la rama/ rame de gunoi ?
p.s.: nu fac nicio aluzie :roll: :P
Vb serios, daca pescuieste.... in special la rapitori, poate intra ca are ce sa invete

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Oct 2010, 14:12

Hai ca, cu subiectul asta mi-ai trezit spiritul de a mai si lucra :lol: :lol: ...
Inca un citat din Codul Muncii :
Pe durata perioadei de proba, salariatul se bucura de toate drepturile si are toate obligatiile prevazute in legislatia muncii, in contractul colectiv de munca aplicabil

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 14:12

nu e de la gunoi sau din pamant ca cei care pescuiesc cu momeli din acelea nu prea prinde peste,ea prinde cu momeala mea pentru ca e mare si e destul de multumita ea si alte pescarite :D ceai care da la rama sau viermisori sunt amatori! de ganganii si lacuste ai auzit?

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 14:15

perioada de proba era dupa cele 3 zile in care vedeam cum e cu un curier pe zona! apoi urma perioada de proba singur pe masina distribuind! ;) asta era cumava perioada lor de proba daca imi convine mie ;)

Închis