despre GLS Romania

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Oct 2010, 13:25

Nemernic...lasa-l ca nu stie , pare doar suparat foc;)

curiere...mai si pescuiesti? Sau ai gasit forumul doar prin search GLS din google...Inseamna ca suntem sus in clasament , daca si dupa GLS , pe noi ne da google:)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 13:28

asta am zis si eu ca soferul raspunde(virgula) dar ai uitat sa vezi ca eram cu patronul in masina,nu aveam contract de munca nu nimc si raspundea si firma pentru ca eram plecat de dimineata de la ora 6 iar daca cunosti si protectia munca sau daca esti sofer profesionist ceea ce nu cred ai sa vezi ca nu ai voie sa conduci mai mult de 8 ore! pe masinile de peste 3,5 t au tahografe stii de ce? ia mai gandeste-te ca sa vada cat ai condus si cat ai stationat

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 13:31

nu sunt suparat foc stai linistit ! da am dat serch prin google la gls si am gasit aici! suparat nu sunt am scris asta pentru voi ca sa stiti cu ce firme lucrati! cititi acolo! ca maine poimaine aud cum pierdeti colete de ceva bani si/sau rambursuri cu ceva bani! tu stii sa vorbesti pentru ca nu ti-ai luat teapa pana acum dar vezi ca sunt multe persoane care sau ars

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Oct 2010, 13:34

uncurier scrie: iar daca cunosti si protectia munca sau
CULMEA !!! Sunt Inspector Protectia Muncii ... ce m-ai gasit !
1 la mana ... fara contract de munca "patronul" era sanctionat de ITM pentru lucru "la negru" sa zic asa....
2 .... daca aveati vreun accident (Doamne fereste) raspunzatorii erau asa: societatea ptr (vezi pct 1) din punct de vedere al Inspectoratului teritorial de Munca - accident/ incident de munca (unde era sanctionat cu o amenda de la 3.000 la 15.000 lei) iar SOFERUL din punct de vedere al Politiei Rutiere (unde era sanctionat contraventional sau penal, dupa caz). Bun.... Acum vin si te intreb : CINE S-A RISCAT MAI MULT SA LUCREZE ILEGAL ?
Pana sa-mi raspunzi, gandeste-te de 2-a ori ....
p.s.: la peste ?! unde te duci ? :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 13:36

sau veterane cum ar fii sa lucrezi fara forme legale?sau lucrezi cumva la GLS :)) si fiind pescar banuiesc ca le ai cu momeala si pescuiesti lume sa angajezi la GLS si sa le dai cate o teapa! :)) sper sa ai noroc daca nu lucrezi acolo,sa te angajezi acolo tare as vrea sa vad cat esti de tare si de bun :))

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 13:38

de perioada de proba ai auzit? itm cine sa riscat? oricine e nevoias sa lucreze ! e mai bine sa iesi sa dai in cap?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Oct 2010, 13:39

uncurier scrie:sau veterane cum ar fii sa lucrezi fara forme legale?sau lucrezi cumva la GLS :)) si fiind pescar banuiesc ca le ai cu momeala si pescuiesti lume sa angajezi la GLS si sa le dai cate o teapa! :)) sper sa ai noroc daca nu lucrezi acolo,sa te angajezi acolo tare as vrea sa vad cat esti de tare si de bun :))
Tind sa cred ca ai ramas cu "sechele" psihice, imi cer scuze daca gresesc....
Fara forme legale nu m-as fi urcat in nenorocita aia de masina
Fara a semna un contract de munca, nu m-as fi trezit a 2-a zi ca sa fiu la 6 acolo....
Fara a primi minimul necesar de echipament de protectie, nu as fi inceput serviciul (chiar daca am fost dobitoc si m-am trezit la 5 dim)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 13:41

in plus inspectore daca vrei sa stii cum am luat eu salariul pe ultimele 2 luni de la o firma cunoscuta de distribuire a presei iti spun acuma: le-am dus masina la munca,le-am luat actele masinii,card motorina,carte identitate,abonament telefon-cu toate ca oprise abonamentul si cardul,si le-am spua ca pana nu imi da banii nu le dau actele,era totusi o dovada ca lucrez acolo si nu mi-au dat banii! a doua zi mi-au dat salariile! vrei sa iti mai spun ceva? cine a tacut si nu a facut ca mine spre ex,firma a dat faliment si nu le-au dat salariile pe 6 luni

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Oct 2010, 13:42

uncurier scrie:de perioada de proba ai auzit? itm cine sa riscat? oricine e nevoias sa lucreze ! e mai bine sa iesi sa dai in cap?
Ptr perioada de probe iti dau un citat :
"Pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la incheierea contractului individual de munca, articolul 31 din Codul Muncii - Legea 53/2003 - confera angajatorilor posibilitatea de a stabili o perioada de proba de cel mult 30 de zile calendaristice pentru functiile de executie si de cel mult 90 de zile calendaristice pentru functiile de conducere. In cazul muncitorilor necalificati, perioada de proba are caracter exceptional si nu poate depasi 5 zile lucratoare.
In cazul salariatilor incadrati cu contract individual de munca pe perioada determinata, perioada de proba nu va putea depasi:
a) 5 zile lucratoare, in cazul in care contractul individual de munca este incheiat pentru o durata mai mica de 3 luni;
b) 15 zile lucratoare, in cazul in care contractul individual de munca este incheiat pentru o perioada cuprinsa intre 3 si
6 luni;
c) 30 de zile lucratoare, pentru o durata a contractului de munca mai mare de 6 luni;
d) 45 de zile lucratoare, in cazul salariatilor incadrati in functii de conducere, pentru o durata a contractului individual de munca mai mare de 6 luni."

Eu te inteleg, e criza... se gaseste din ce in ce mai greu de munca.... la niste salarii de mizerie.... DAR !!! Pana a te urca intr-o masina fara niciun act... e departe, zic eu.

uncurier
junior
junior

Mesaj de uncurier » 15 Oct 2010, 13:44

stai linistit ca nu am sechele ,lucrez la o firma prea buna sa am sechele acuma am dat la intamplare pt gls pe google! nu te-ai fii suit pe masina spui tu ca ai un loc de munca bun! dar daca ai avea nevoie de bani te-ai fii urcat! cate firme iti face carte de munca dinaintec sa incepi? plus ca era perioada de proba sa zicem

Închis