orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Nemernic
- veteran

uncurier scrie:le-am luat actele masinii,card motorina,carte identitate,abonament telefon
Eu zic ca ai avut noroc totusi, ceea ce ai facut se numeste
Insusire de Bunuri, unde duce asa ceva ? Stim amandoi .....
p.s.: prefer sa-mi zici nemernic, in niciun caz .. inspectore.... Nu cred ca te-am luat : curiere....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
Nemernic
- veteran

uncurier scrie: plus ca era perioada de proba sa zicem
Perioada de probe se consemneaza in contract
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
uncurier
- junior

daca imi spui ce insusire de bunuri? ei o patea probabil eu la abuz de incredere si era amenda de 300 lei iti spun eu ca cunosc mai bine,dar ei? cu neplata salariilor la timp< nu cu o zi ci cu 2 luni,ei ce patea?
-
Nemernic
- veteran

uncurier scrie:daca imi spui ce insusire de bunuri? ei o patea probabil eu la abuz de incredere si era amenda de 300 lei iti spun eu ca cunosc mai bine,dar ei? cu neplata salariilor la timp< nu cu o zi ci cu 2 luni,ei ce patea?
Offf... e ultimul post la acest subiect, nu vreau sa incepem sa ne certam (observ ca-ti versi amaru pe mine.... ) Pentru neplata salariilor, te duceai frumusel la Inspectoratul de care apartine societatea, si faceai o plangere si dadeai o declaratie. In urma plangerii, ITM-ul trimitea in inspectie pe cineva, la personal. Iar in urma inspesctiei, daca se constata ca sunt neindepliniri ai Angajatorului fata de angajati, se dadea un termen (maxim 5 zile lucratoare), pana se remedia treaba.... In urma acestui fapt, iti primeai si salariul
-
uncurier
- junior

pai stai ca de fapt nu a mai fost perioada de proba,eu trebuia sa merg 2-3 zile cu un curier sa imi arate despre ce e vorba dar cum avea o gaura de 4 soferi in ziua aia nu am mai avut cum si am urcat direct pe masina deci nu incepeam munca de a doua zi a fost neprevazut! tu spui ca e usor de zis nu ma urc pe masina dar habar nu ai cati sunt care se urca de nevoie nu de placere! cu orice risc daca ar fii altfel de legi mai aspre probabil nu s-ar intampla asa! vezi de ex sunt oameni care mor pt asa ceva ca nu au loc de munca sau ies la furat! eu nu am vrut decat un loc de munca,nu ti se pare? sa iti spun ceva,cand cauti de ex un loc de munca de juma de an si ti se ofera un loc de munca asa odata,tu ce faci?
-
Nemernic
- veteran

Sunt multe forme legale ptr a face dreptate, dar ROMANUL asa e el.... "coborat din copac ieri" , si pana nu face el dreptate cu "pumnul" , nu e roman.
-
uncurier
- junior

nu imi vars amarul dar sa stii ca acea firma de distributie era una nationala de stat condusa de arabi,rdpt clanul awdi! stii cum venea de la pol masini si plecau cu portbagajele lasate? astia erau cu bani si umpara orice inspector itm! aveau ei dea face cu pers politice dar unu de la itm? era mielusel ii spunea cand venea la firma : sa traiti domnu awdi
-
Nemernic
- veteran

uncurier scrie:pai stai ca de fapt nu a mai fost perioada de proba,eu trebuia sa merg 2-3 zile cu un curier sa imi arate despre ce e vorba dar cum avea o gaura de 4 soferi in ziua aia nu am mai avut cum si am urcat direct pe masina deci nu incepeam munca de a doua zi a fost neprevazut! tu spui ca e usor de zis nu ma urc pe masina dar habar nu ai cati sunt care se urca de nevoie nu de placere! cu orice risc daca ar fii altfel de legi mai aspre probabil nu s-ar intampla asa! vezi de ex sunt oameni care mor pt asa ceva ca nu au loc de munca sau ies la furat! eu nu am vrut decat un loc de munca,nu ti se pare? sa iti spun ceva,cand cauti de ex un loc de munca de juma de an si ti se ofera un loc de munca asa odata,tu ce faci?
Tipic .....
Te cred... ai si tu dreptate in felul tau... Ti-am mai zis, e grea viata in ziua de azi si se gaseste nu greu, ci foarte greu un loc de munca. Totusi, pe viitor (ca sfat), incearca inca de la INTERVIU sa pui problema legalitatii, adica CONTRACT, ACTE ale masinii, CARTE de munca, ORAR, etc.......
-
uncurier
- junior

sa pus problema de la interviu chiar tot si program si masini si tot scrie in ceea ce am scris dar nu sa respectat nimic
-
Nemernic
- veteran

uncurier scrie:sa pus problema de la interviu chiar tot si program si masini si tot scrie in ceea ce am scris dar nu sa respectat nimic
Am inteles....
Eu iti urez mult succes la noua firma...
p.s.: tot nu ne-ai zis pe unde pescuiesti, la ce, echipament.... etc.