razvan are dreptate dpdv legal , in mod cert e de meserie si miroase trebile astealtfel

ramane varianta ( putin injusta din nou

e fain zic eu ca si situatie ...de-a dreptul interesant

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...la "jb" nu e ceva trecatorAdelin scrie:... Poate e doar ceva trecator si se va plictisi de exes de zel, aveti si voi putina rabdare!
razvane , te inteleg ca esti suparat , dar ce zici de ceea ce se petrece pe forumul LRS.razvan m. scrie:Si pe mine m-a urecheat deja de doua ori. Forumul tinde sa devina mai nou un fel de "stat politienesc" !
....eii naaaah !vali stratonov scrie:... ce zici de ceea ce se petrece pe forumul LRS.
acolo nu stiu sa fi avut nici o reactie cind...
....eii na, nici chiar asa....old_radu scrie:....eii naaaah !vali stratonov scrie:... ce zici de ceea ce se petrece pe forumul LRS.
acolo nu stiu sa fi avut nici o reactie cind...
...sa nu zici ca "jb-u" este moderator si acolo ? !
...nu am ce sa accept si nici nu pot accepta ca tu sa "imparti dreptatea" partialjohnnybravo scrie:...
@old_radu: de cativa ani te ignor pt ca ti-am sesizat temperamentul "n-am sa te uit/iert niciodata", conflictul noastru s-a solutionat de catre danr cu o concluzie pe care vad ca inca nu o accepti, nu pot face mai mult dar ai in vedere toata stradania asta a ta de a ma improsca cu noroi de fiecare data cand ai ocazia nu cred ca se va termina bine... btw, am vazut ca intre timp ti-ai mai gasit un client (terrybil) pe care-l tratezi similar -> nu mai continua in directia asta.
...
...iar pumnu-n gura ? !johnnybravo scrie:... nu cred ca se va termina bine... btw... -> nu mai continua in directia asta.