catre johnnybravo

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
MuskMd
veteran
veteran

Re: catre johnnybravo

Mesaj de MuskMd » 31 Aug 2013, 05:25

:lol: in treburi din astea nu ai cum sa o dai bine :twisted:

razvan are dreptate dpdv legal , in mod cert e de meserie si miroase trebile astealtfel :D ...beleaua e ca atat timp cat in regulamentul forumului nu ai nimic stipulat privind discriminarea si moderarea partiala, iar moderatorii sunt pt toate subforumurile in general ( adica nu sunt separati 2 la spin, 2 la fly, samd) e greu sa scoti o decizie justa :D ...

ramane varianta ( putin injusta din nou :lol:) prin care jb ne avertizeaza pe noi pt diverse chestii mai mult sau mai putin corecte iar noi il raportam pe el mai departe ca de ce ne amendeaza numai pe noi cand e plin forumul de balarii :lol: . zic injusta pentru ca el e cam singurul care sa chinuie sa faca ceva ....

e fain zic eu ca si situatie ...de-a dreptul interesant :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Aug 2013, 09:54

Fiecare stim cum e sa te joci cu o jucarie...la toti ne place, chiar daca nu o recunoastem...mai sunt si cei ce fac pasiune pt jucarea si o incing mai tare decat trebe. Poate e doar ceva trecator si se va plictisi de exes de zel, aveti si voi putina rabdare! :mrgreen:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 31 Aug 2013, 10:12

Adelin scrie:... Poate e doar ceva trecator si se va plictisi de exes de zel, aveti si voi putina rabdare! :mrgreen:
...la "jb" nu e ceva trecator
...la el , se pare , ca e chiar "cronic" si spun asta deoarece de-a lungul timpului au mai fost cazuri similare care s-au "rezolvat" pe "mp" cu solutia "pumnului in gura"... :oops:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Aug 2013, 11:52

razvan m. scrie:Si pe mine m-a urecheat deja de doua ori. Forumul tinde sa devina mai nou un fel de "stat politienesc" ! :lol:
razvane , te inteleg ca esti suparat , dar ce zici de ceea ce se petrece pe forumul LRS.
acolo nu stiu sa fi avut nici o reactie cind "altii" sunt discriminati VIZIBIL, de care unii "moderatori impartiali". . :roll: :roll: :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 31 Aug 2013, 12:30

vali stratonov scrie:... ce zici de ceea ce se petrece pe forumul LRS.
acolo nu stiu sa fi avut nici o reactie cind...
....eii naaaah !
...sa nu zici ca "jb-u" este moderator si acolo ? !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Aug 2013, 13:59

old_radu scrie:
vali stratonov scrie:... ce zici de ceea ce se petrece pe forumul LRS.
acolo nu stiu sa fi avut nici o reactie cind...
....eii naaaah !
...sa nu zici ca "jb-u" este moderator si acolo ? !
....eii na, nici chiar asa.... :lol1: :lol1:
din pacate sunt altii cu mult mai "incuiati" la minte si nimeni nu le zice nimic. :oops: .... :headbash: :headbash: :headbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 31 Aug 2013, 17:39

pe rand acum :)

@razvan, decizia e finala: linkul ramane moderat dar ai posibilitata de link exchange cu danr, ceea ce e valabil pt toti cu linkuri catre site-uri de profil.

@MuskMd: daca treci in coloana cu 80la ora in localitate, te prinde politia (cap de coloana), ai pretentia sa-i acuzi de discriminare si sa le comentezi de ce nu i-au oprit si pe restul ca si ei sunt in aceeasi situatie cu tine? :D
exista regula 9 in regulamentul general, cititi-o si apoi puteti trage concluzia daca am procedat sau nu corect.

@old_radu: de cativa ani te ignor pt ca ti-am sesizat temperamentul "n-am sa te uit/iert niciodata", conflictul noastru s-a solutionat de catre danr cu o concluzie pe care vad ca inca nu o accepti, nu pot face mai mult dar ai in vedere toata stradania asta a ta de a ma improsca cu noroi de fiecare data cand ai ocazia nu cred ca se va termina bine... btw, am vazut ca intre timp ti-ai mai gasit un client (terrybil) pe care-l tratezi similar -> nu mai continua in directia asta.

@Adelin: "De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă" Dar, cand mergem la pescuit? :mrgreen:

@vali: surprins, dar, multumesc de compliment :lol1:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 31 Aug 2013, 18:20

bun exemplul ales :lol: .... Din pacate exista statii , si exista politisti care au prieteni si raspund la telefon sau au interese ....
. La fel ca aici :lol:

Iar pe mine nu are cum sa ma prinda nici cap de coloana , nici cu 80 :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 31 Aug 2013, 18:45

johnnybravo scrie:...

@old_radu: de cativa ani te ignor pt ca ti-am sesizat temperamentul "n-am sa te uit/iert niciodata", conflictul noastru s-a solutionat de catre danr cu o concluzie pe care vad ca inca nu o accepti, nu pot face mai mult dar ai in vedere toata stradania asta a ta de a ma improsca cu noroi de fiecare data cand ai ocazia nu cred ca se va termina bine... btw, am vazut ca intre timp ti-ai mai gasit un client (terrybil) pe care-l tratezi similar -> nu mai continua in directia asta.
...
...nu am ce sa accept si nici nu pot accepta ca tu sa "imparti dreptatea" partial
...nu am avut niciodata si nici nu am intentia sa "te improsc cu noroi" , iar daca mi-am permis sa te corectez in cateva randuri , se pare ca acest aspect nu-l poti tolera din partea mea , dar crede-ma "amice" nici macar tu nu esti infailibil
...povestea cu "teribilul artist" este strict personala , iar tu habar n-ai despre ce e vorba si nici nu cred ca este corect ca ai amintit aici despre asta...sau probabil vrei sa faci "pace" punand paie pe foc
johnnybravo scrie:... nu cred ca se va termina bine... btw... -> nu mai continua in directia asta.
...iar pumnu-n gura ? !
...cred ca ai observat ca in ultimul timp sunt tot mai multi cei care te contesta si care au ceva sa-ti reproseze
...crezi ca ai destui pumni ? !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 31 Aug 2013, 19:33

dupa cativa ani buni cred ca este necesar sa ingropi securea razboiului nu crezi? da, stiu ca mai sunt useri carora maniera mea de moderare nu li se pare impartiala dar nu am cum sa-i conving contrariul, cei care ma cunosc personal stiu ca sunt un om corect.
deci, eu unul am "obosit" de aia nici nu ti-am mai raspuns la intepaturi, dar totul are o limita :|

Închis