catre johnnybravo

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
johnnybravo
Moderator
Moderator

Re: catre johnnybravo

Mesaj de johnnybravo » 30 Aug 2013, 22:22

motivul pt care acest topic e inca deschis e pt initiatorul topicului dar vad ca primesc si feedback aici de la cei care nu stiu sa foloseasca mp-ul asa ca il mai las.

@gigi, lasa apelativele pt arena te rog.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Aug 2013, 22:41

Daca tot doresti feedback, vezi ca incep sa se adune postarile in care apar linkuri si pe care nu le-ai "moderat", asa cum ai moderat postarea mea la topicul "unde se poate pescui Bass-ul in Romania".
La 10 linkuri nemoderate, voi sesiza administratorul forumului ca nu iti faci treaba si poate, cine stie, ramai fara jucarie !
Deci baga mare, fa-ti datoria, dar nu selectiv !!! Sterge tot, daca tot te-ai apucat de sters ! :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 30 Aug 2013, 22:49

unele linkuri sunt permise, intelegere cu danr
citesc sporadic, dar poti raporta acele mesaje ajutand astfel acei cativa moderatori activi.
abuzurile moderatorilor se raporteaza la admin, toti aveti dreptul asta, moderarea nu o vad ca o jucarie ci ca un instrument de a asigura o comunicare organizata

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Aug 2013, 23:06

Daca moderarea nu o vezi ca o jucarie, ci ca un instrument de a asigura o comunicare organizata, atunci asuma-ti faptul ca ai abuzat de pozitia de moderator cand mi-ai "moderat" in mod vadit selectiv mesajul (in timp ce alte mesaje care contineau linkuri nu au fost moderate) si readu-l la forma initiala.
Multumesc pentru intelegere !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 30 Aug 2013, 23:24

razvan m. scrie:Daca moderarea nu o vezi ca o jucarie, ci ca un instrument de a asigura o comunicare organizata, atunci asuma-ti faptul ca ai abuzat de pozitia de moderator cand mi-ai "moderat" in mod vadit selectiv mesajul (in timp ce alte mesaje care contineau linkuri nu au fost moderate) si readu-l la forma initiala.
Multumesc pentru intelegere !
razvan, intelege ca avem un set de reguli valabile pt toti iar eu nu pot modera singur tot ce se scrie, de aia sunt mai multi moderatori desemnati si de aia se si cauta alti moderatori pt ca nu facem fata. Daca as fi avut drept de ban, ar fi fost poate mai putina munca cel putin pt mine.
Deci, daca vrei sa dai exemple de linkuri ce trebuiesc moderate, o poti face folosind butonul de raport.
Au mai fost useri care raportau toate mesajele de la anunturi cu "up", "valabil" pe vremea cand acest lucru era interzis incat pierdeam mult timp cu rezolvarea lor, acum se raporteaza destul de putin iar personal chiar daca sunt moderator pe toate sectiunile nu citesc orice ci intervin atunci cand se face spam sau daca sunt raportari.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Aug 2013, 23:29

As intelege o moderare atat de rigida de la unul care nu a postat in viata lui un link.
Insa cand "moderarea" vine de la unul care, aici pe forum, a facut trimiteri repetate la saitul propriu (smartfishing.info - a se verfica accesand urmatorul link http://www.rapitori.ro/forum/search.php ... shing.info ) nu pot sa o consider decat ca fiind rauvoitoare !!! :oops: :oops: :oops:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 30 Aug 2013, 23:38

mda, am intuit dar speram sa nu ajung aici, am deal cu danr legat de cele cateva linkuri catre site, presarate pe cativa ani buni.
tu ai facut reclama mascata la o balta, daca era un simplu articol treceam cu vederea asa cum am facut-o pana acum. :roll:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Aug 2013, 00:00

Interpretarea ta este cel putin tendentioasa. Nu am facut reclama la balta pentru ca nu am facut altceva decat sa raspund la titlul topicului.
Am postat la topicul "unde se poate pescui bass in romania" un link catre un articol scris de un alt forumist de aici, care a pescuit pe recent pe o balta din Romania unde s-a populat cu bass.

Dar, din cate am inteles din mesajul tau privat, cenzurarea mesajului meu nu a fost pentru reclama la o anumita balta, ci pentru postare de linkuri catre alte saituri de profil.
Or, pe forum se posteaza zilnic linkuri catre saituri de profil fara niciun fel de problema, de cand exista forumul. Ti-am dat chiar astazi o serie de exemple (cauta mesajele mele).
Postarea mea nu a cuprins linkul unui forum concurent, nici linkul unui alt magazin on-line, nici linkul catre afacerea care detine balta respectiva. E un link catre un articol postat pe un blog, cum sunt atatea altele de pe forum...

Nu sta in picioare nici pretextul cu "reclama la balta". Exista pe forum o sectiune intreaga dedicata locurilor de pescuit - http://www.rapitori.ro/forum/locuri-bal ... iv-f7.html , unde esti si tu moderator.
La cate balti cu plata s-a facut referire in topicul respectiv fara nicio restrictie ??? Iti las placerea sa le numeri. Daca nu te descurci, o sa imi fac timp sa ti le numar eu.

Deci, ca sa sintetizez, ma deranjeaza moderarea ta arbitrara si selectiva, careia acum incerci sa ii aduci justificari stavezii.
Nu cer sa stergi alte linkuri de pe forum, ci doar sa imi readuci mesajul la forma initiala, deoarece ai moderat dincolo de regulament si de practica moderarii de pe acest forum.
Ai sarit calul, pe romaneste !!!

Haide, indreapta-ti "iesirea", caci nu are rost sa rapim timpul administratotrului forumului cu astfel de nimicuri !!!

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 31 Aug 2013, 00:01

of ... fiecare aaaaare o ooooie´n shantz.... :D

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 31 Aug 2013, 00:13

razvan, vorbesc cu dan si te anunt legat de decizie, mesajul privat nu l-am detaliat ca sa evit ce tocmai s-a intamplat mai sus, adica timp pierdut din partea amandurora.

Închis