catre johnnybravo
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
Re: batul universal, de ce nu?
tehnica acestui forum nu permite schimbarea autorului in urma unei moderari (in cazul de fata despartirea mesajelor offtopic), astfel noul topic are numele legat de directia in care s-a deviat de la subiect din topicul initial iar tu ai ramas ca autor al acelui mesaj, mesajul fiind primul, apari ca autor al topicului.old_radu scrie:...cum se face ca apar ca si cum eu as fi deschis acest topic ?
...cu ce drept va folositi de nickname-ul meu pentru a initia un astfel de topic a carui titlu ,pana la urma nu este decat o aberatie pe care unii chiar o sustin...![]()
...@ JOHNYBRAVO...banuiesc ca nu esti implicat cu nimic in asta, gresesc ?
...am raportat aspectul , sper sa primesc raspuns la sesizarea facuta !
Re: catre johnnybravo
Johnnybravo,mi-ai spus ca un pescar are rabdare
Nu stiu la ce pescari te referi tu,dar nici macar partidele la crap nu tin atata timp de cand astept un raspuns de la tine.Sincer,mie mi-i se pare cel putin lipsa de respect din partea ta.Sau sa fie totusi vorba de protejarea cuiva?

Marile capturi se lasa intotdeauna asteptate, asa ca rabdare si tutun, cu siguranta trasatura merita asteptarea. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin,Johnnybravo te-a desemnat pe tine sa raspunzi in locul lui sau si asta-i vreo clona? 

@ IlieSVF scrie:Johnnybravo...de cand astept un raspuns de la tine.Sincer,mie mi-i se pare cel putin lipsa de respect din partea ta.
...incearca in alte topicuri (topice ), poate gasesti raspunsul mult asteptat .
...eu am primit raspunsul de mai sus , din partea lui , cu toate ca intrebarea era adresata in alt topic...

...o fi "tehnica" de vina ? !
@ Johnnybravo
...multumesc , inca o data !
Te vad asa putintel iritat si incercam doar sa te linistesc, uneori nu e bine sa ai asteptari prea mari...uite dovada, sfarsesti prin a ramane dezamagit.SVF scrie:Adelin,Johnnybravo te-a desemnat pe tine sa raspunzi in locul lui sau si asta-i vreo clona?

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Io zic sa ai mare grija ce ii spui astuia ,ca instant iti face un scenariu,la care si maestrul Gerula s-ar uita cu gura cascata
...
Cel mai sanatos este sa il treci pe ignore...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Adeline,nu vrei tu sa te joci in alta parte?Eu pot sa-mi port si singur de grija.Daca totusi te plictisesti, du-te si impinge-l pe ala cu tricicleta,poate faci cumva si-l pui pe drumul bun.Adelin scrie: Te vad asa putintel iritat si incercam doar sa te linistesc, uneori nu e bine sa ai asteptari prea mari...uite dovada, sfarsesti prin a ramane dezamagit.

Gigel,pentru tine cel mai sanatos lucru la ora asta e sa te trezesti,sa-ti dai doo palme si apoi sa te culci la loc.semlecangheorghe scrie:Io zic sa ai mare grija ce ii spui astuia ,ca instant iti face un scenariu,la care si maestrul Gerula s-ar uita cu gura cascata...