catre johnnybravo
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: catre johnnybravo
Si pe mine m-a urecheat deja de doua ori. Forumul tinde sa devina mai nou un fel de "stat politienesc" ! 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- johnnybravo
- Moderator
numarul minim de mesaje scrise pe forum a fost 50 iar acum este 20, dupa aceea poti trimite mpmagaru39 scrie:cu tot respectu, cand pot trimite mp ???!!!
razvan m. scrie:Si pe mine m-a urecheat deja de doua ori. Forumul tinde sa devina mai nou un fel de "stat politienesc" !
...de exces de zel ai auzit?!...sigur te-ai lovit de asa ceva in armata.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
mi s-au cenzurat niste mesaje...
probabil johnnybravo considera ca japca e o metoda sportiva ....
altfel nu imi imaginez de ce ar cenzura mesaje ca ale mele care critica japca
- johnnybravo
- Moderator
mesajele au fost mutate neavand legatura cu subiectul.
n-ai facut tu legatura ? sau cun ?johnnybravo scrie:mesajele au fost mutate neavand legatura cu subiectul.
unde au fo mutate ?
io nu le gasesc !
- semlecangheorghe
- veteran
bradypus scrie:mi s-au cenzurat niste mesaje...
Care japca??
Vrei sa vezi filmarea in care se vede clar in coada pestelui jigul??
Ori tu crezi ca atunci cind vii cu jig de 21gr,si sare peste un peste de un metru da lung si apoape tot atita in circumferinta,jigul ala nu se prinde in el??Ce l-am pus io sa stea acolo??Sau vad io in apa de 4m,ce-i pe substrat??
Oare ce trebuia sa fac cind mi-o plecat lanseta din mina??Sa zic...ok,stai putin,esti fitofag,sau somn,ca sa stiu sa contrez sau nu??
Nu esti tu cam al dracului??
In plus,avind in vedere ca esti cum esti,din oleaca de bun simt(bin simt pe care il pretindeti intotdeauna de la altii),nici nu ar mai trebui sa pomenesti de moderare..da??Ca io cit am fost banat,macar am avut bunul simt sa nu-mi fac clona...spre deosebire de altii...referire generala..
[editat de jb]
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
da de ce te superi gigel ? de ce il insulti ?
ii poti explica frumos ca nu e japca e agatare accidentala si ca tu doar voiai sa arati ce calitati au joarda si pescarul de au reusit performanta asta
...
ce naiba gigel .... plus ca papagal suna naspa, infantil ......ai putea oricand sa ii zici de mama .....
, ca esti adult si iti asumi chestiile astea 

ce naiba gigel .... plus ca papagal suna naspa, infantil ......ai putea oricand sa ii zici de mama .....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
tu iesti minim Jijisemlecangheorghe scrie:bradypus scrie:mi s-au cenzurat niste mesaje...
Care japca,papagale..??
Vrei sa vezi filmarea in care se vede clar in coada pestelui jigul??
Ori tu crezi ca atunci cind vii cu jig de 21gr,si sare peste un peste de un metru da lung si apoape tot atita in circumferinta,jigul ala nu se prinde in el??Ce l-am pus io sa stea acolo??Sau vad io in apa de 4m,ce-i pe substrat??
Oare ce trebuia sa fac cind mi-o plecat lanseta din mina??Sa zic...ok,stai putin,esti fitofag,sau somn,ca sa stiu sa contrez sau nu??
Nu esti tu cam al dracului??
In plus,avind in vedere ca esti cum esti,din oleaca de bun simt(bin simt pe care il pretindeti intotdeauna de la altii),nici nu ar mai trebui sa pomenesti de moderare..da??Ca io cit am fost banat,macar am avut bunul simt sa nu-mi fac clona...spre deosebire de altii...referire generala..
o doza minscula
mie mi s-au sters niste mesaje in care " atingeam " pe cineva care se da pescar... , tu nu iesti unul..., deci nu e cazu...