de ce?grebla scrie:@ zamfi, pana una alta, creca o sa vezi meciurile clujului in UCL la Bucuresti, sau poate pe langa originile Azamfiroaei....la Piatra-Neamt
Campionii Romaniei
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pentru ca exista sanse reale ca UEFA sa nu permita jucarea meciurilor din UCL pe stadionul din Cluj, caci inca nu corespunde total cerintelor lor. Mai exact locuri de parcare lipsa si nu stiu inca ce facilitati...MihaiV scrie:de ce?grebla scrie:@ zamfi, pana una alta, creca o sa vezi meciurile clujului in UCL la Bucuresti, sau poate pe langa originile Azamfiroaei....la Piatra-Neamt
Totul este insa in ceata.... Comisiile de la FRF spun ca e in regula, dar o comisie din partea Uefa va analiza inca odata "problema". Anul trecut, la meciul cu Famagusta s-a catalogat stadionul ca si categorie 3 (ce da dreptul si la meciuri de CL). Dar anul asta poate nu se mai inchid ochii, caci totusi UCL e altceva decat UefaCup
PS. Ar fi pacat pt CFR sa nu joace in CJ
@mugurstefan
O fii ca ...prea le zici cu foc...
Legat de multumiri aduse Timisoarei...Eu nu am multumit nimanui pentru nimic! Am prezentat respectele mele ORASULUI Timisoara! Si nu (neaparat) pentru fotbal... Dar de multe ori este mai usor sa interpretam exprimarile altor persoane asa cum ne convin noua, la momentul respectiv! Desi...de cele mai multe ori si satelitul vede ca altul era contextul...
Hai sa fim sanatosi!
Ce le stii tu pe toate ca un om mare...Din 1918 Clujul are ora exacta a Bucurestiului !

Legat de multumiri aduse Timisoarei...Eu nu am multumit nimanui pentru nimic! Am prezentat respectele mele ORASULUI Timisoara! Si nu (neaparat) pentru fotbal... Dar de multe ori este mai usor sa interpretam exprimarile altor persoane asa cum ne convin noua, la momentul respectiv! Desi...de cele mai multe ori si satelitul vede ca altul era contextul...

Hai sa fim sanatosi!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ironia sortii e ca prin anii 80 CFR-ul din Cluj trebuia sa se desfiinteze si sa fie preluat cu tot cu baza de catre U, nu s-a intamplat asa pentru ca au fost salvati de... Steaua, in speta, de catre MApN.
Una peste alta e bine ca s-a castigat de o echipa din Provincie, cred insa ca s-au facut prea multe matrapazlacuri, partea proasta e ca sunt acoperite de catre presa si de catre federatie. Cred ca a fost o veritabila coalitie ca Steaua sa nu castige. Colac peste pupaza Gigi isi trimite cativa malaci cu valiza cu eoroi, DNA-ul "rateaza" (
) flagrantul si... incredibil pentru mine, comite un abuz formidabil scotocind dupa valiza intr-o masina fara sa aiba mandat... de aici e lesne concluzia ca Steaua nu avea cum sa castige...
Una peste alta e bine ca s-a castigat de o echipa din Provincie, cred insa ca s-au facut prea multe matrapazlacuri, partea proasta e ca sunt acoperite de catre presa si de catre federatie. Cred ca a fost o veritabila coalitie ca Steaua sa nu castige. Colac peste pupaza Gigi isi trimite cativa malaci cu valiza cu eoroi, DNA-ul "rateaza" (