nuke scrie:Mugurstefan scrie:
Acuu..nu trebuie sa faci o fixatie in viata din : "Steaua Vesnic Campioana ! "
Nuuuuuuu...nu am fixatii de genul asta..astea sunt caracteristice celor ce nu mai au argumente sau nu au avut niciodata...de genul..."cel mai bun sunt eu si numai eu..."..."fruncea e exact acolo..."etc,etc...
E doar o chestiune de obisnuinta.Care e a doua natura.....
Pur si simplu ne-am obisnuit sa fim acolo.
Dar nu cu furturi,sacose si "brichete"(ala care a aruncat ...are sigur un dispozitiv cu luneta infra' de lovit arbitrii)..
Va rog nu confundati Steaua cu Jiji sau clica lui.
Si nici suporterii ei adevarati cu trogloditii sau angajatii lui Jiji...
A pune un semn de echivalenta intre neant si pasiune e cel putin superficial..[/quote]
Pai daca nu te mai reprezinta , nu vad de ce nu te debarasezi de aceasta achizitie sentimentala, care numai suparare iti poate aduce.
Lasa-i pe aceia care se vor acoperiti cu orice pret de titluri , si pentru care scopul scuza mijloacele.
Ca sa fii pescar nu trebuie neaparat sa ai patalama data prin concursuri, si nici sa intesi o galerie cu poze peste poze ca sa te urce lumea pe piedestal.
Poti sa te simti bine traind pescuitul pentru tine , chiar daca asta inseaman sa dai azi la pluta si sa prinzi obleti ,daca tie asta iti place atunci asta fa , nu pentru a-ti hrani vanitatea cu parerea celorlati despre tine.
Pana la urma , traieste viata ta .
Asa si cu fotbalul, poti savura o pasa fina, un gol spectaculos, o tactica adecvata.. indiferent sau mai ales cand nu tii mereu cu o echipa , sa apreciezi jocul bine conceput si asta chiar la echipa rivala de moarte.
Detasat de a poseda sau a fi posedat sentimental de vreun "brand" .
Viata e scurta, fiecare alege s-o traiasca cum vrea .

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !