Campionii Romaniei

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 07 Mai 2008, 21:51

La capalna fost-am si Jidvei baut-am ... dar cand vine vorba de vin (si nu numai) Dunarea RULES ... preferatul meu: Vanju Mare
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Mai 2008, 21:52

nuke scrie:
zamfi scrie:Si vinul de Aiud se combina cu ala de Blaj si Hopa! Gata Jidveiul!
Feteasca de Aiud e unica...inconfundabila..pacat ca nu mai e vitza asa de multa..(soi pre-filoxeric)...sii... nu e pacat ca e asa de tare... :lol:
Corect! Mie :oops: tot unic mi se pare ... muscatul, rieslingul, traminerul (stiu pe cineva in SUA care ...), etc...etc... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 07 Mai 2008, 21:55

Si mai un cantec mai vechi zicea ceva de genul:"Aici e in banat ,aici e tara noastra,Ne p***m pe capitala voastra!!!"
Si cat despre giulesti stii de ce le zicea tigani la vechea galeria a Rapidului,aia de muncitori? Iti spun io:pt ca oameni veneau direct de la munca la stadion si erau plini de mizerie din cap pana in picioare si de aici i-au apostrofat cu nicknamul de tigani. Cat despre mandra noastra capitala sa stii ca tigani nu sunt numai la periferie si de fapt tiganii de oriunde ar fi sau unde ar locui tot tiganu sunt.Si aici ma refar la tigani adevarati nu la tarani de oras din mai toate galeriile din Romania.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Mai 2008, 21:55

StefanDinu scrie:La capalna fost-am si Jidvei baut-am ... dar cand vine vorba de vin (si nu numai) Dunarea RULES ... preferatul meu: Vanju Mare
Doamne ajuta si sa-ti fie de bine! Eu ...prin Delta... vinars de 52 de grade...si vin de Aiud...la compozitia...60% feteasca regala...20% muscat...20% traminer...Sa mor de se apropie un tantar de mine... :lol:

Ba ce topic de beutori am tras! :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Mai 2008, 22:17

zamfi scrie:...si vin de Aiud...la compozitia...60% feteasca regala...20% muscat...20% traminer...
si cand zici ca se poate degusta cockteilul asta??
ca mie o seteeeeeeeeee :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 07 Mai 2008, 23:05

Chiar asa de mult iti place vinul de Vanju Mare? E produs pe un deal numit Starmina si la Vanju m-am nascut!Il conosc si pe inginerul care lucra acolo inainte se facea un vin super tare,acuma au inceput sa bage chesti in el si il prefer pe cel de la Recas!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Mai 2008, 23:43

Pana la urma ce mai conteaza daca Paszkany a umblat si el la ceva butoane ca Gigi, mie oricum CFR mi se pare una dintre cele mai cortecte echipe asa ca si daca au mai umblat putin la arbitru nu e asta grav. Din contra, tentativa lui Jiji de a cumpara sufletele sarmanilor jucatori de la U Cluj cu atata banet e scabroasa! Noroc ca nu a reusit si tare ma bucur ca a luat CFR trofeul! Ca Dinamovist ma bucur in primul rand ca s-a facut de ras Steaua si pe urma ca Dinamo are acum o echipa prietena in provincie...ca dusmani avem destui (Timisoara, Craiova etc). Cum s-a terminat meciul de la Cluj, amicii mei de la CFR din galerie mi-au dat SMS cu Hai Dinamo, sa castigati UEFA! si "Dinamo si CFR/ Tot mereu prietene!" Asa ca ma bucur ca evm si noi aliati ca aveam mare nevoie....Bravo CFR, succes in CL si un regret personal ca a retrogradat U Cluj, echipa care a batut Steaua si a jucat mereu corect si frumos! Sper sa revina in A! :lol:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 07 Mai 2008, 23:53

StefanDinu scrie:La capalna fost-am si Jidvei baut-am ... dar cand vine vorba de vin (si nu numai) Dunarea RULES ... preferatul meu: Vanju Mare
De Vanju Mare care ?? adica ce firma...nu soiul ...ca lestiu si eu.
Ala de la VinArte ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 08 Mai 2008, 00:15

Fario_nebunu scrie:Pana la urma ce mai conteaza daca Paszkany a umblat si el la ceva butoane ca Gigi, mie oricum CFR mi se pare una dintre cele mai cortecte echipe asa ca si daca au mai umblat putin la arbitru nu e asta grav. :lol:
ai uitat s-o citezi pe Dinamo... mai ales in retur...He He he
Fario_nebunu scrie:
Din contra, tentativa lui Jiji de a cumpara sufletele sarmanilor jucatori de la U Cluj cu atata banet e scabroasa! Noroc ca nu a reusit si tare ma bucur ca a luat CFR trofeul! Ca Dinamovist ma bucur in primul rand ca s-a facut de ras Steaua si pe urma ca Dinamo are acum o echipa prietena in provincie...ca dusmani avem destui (Timisoara, Craiova etc). Cum s-a terminat meciul de la Cluj, amicii mei de la CFR din galerie mi-au dat SMS cu Hai Dinamo, sa castigati UEFA! si "Dinamo si CFR/ Tot mereu prietene!" Asa ca ma bucur ca evm si noi aliati ca aveam mare nevoie....Bravo CFR, succes in CL si un regret personal ca a retrogradat U Cluj, echipa care a batut Steaua si a jucat mereu corect si frumos! Sper sa revina in A!
Io zic ca cel mai de nadejde aliat ti-e valoarea si onoarea !...acuu... cooperative s-au mai vazut... stim noi ce culori alb-rosii purtau... dar performantele.....???

La ce-ti foloseste un titlu daca e fals ?
Ca sa iei locul unuia valoros care ti-ar putea aduce faima pe afara ?
Pentru banii unora care nu le mai ajunge ?

Sa colectionezi titluri pe bani si pile te cam minti pe tine si te amagesti ca esti bun.

Cupele europene iti dau masura ta..nu banii si butoanele !

Si daca e de dat vreun premiu de Fair Play eu ca timisorean il dau Unirii Urziceni .
Poli si Craiova au pierdut la capitolul asta in ultimele etape.
mai precis Poli a trantit meciul cu Ceahlaul ( la Craiova e doar suspiciune nu sunt sigur ), nu l-am vazut dar eu cred pe cuvant gazetarii , un meci doar ( nu cer clementa dar subliniez asta ! ) din atatea dar la trantit .

Io sper de la anul , sa se intareasca echipe ca Urziceniul, Poli Timisoara,Craiova, Poli Iasi , Brasov , si sa traga cinstit la titlu, pentru ca vedeti ca cu cat trag mai multe echipe la titlu si se intaresc cu atat e mai greu cu butoanele pentru pseudo-valori .

Aaa, si neaparat sa promoveze cele proaspat retrogradate: UTA si U Cluj !
But especially UTA !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 08 Mai 2008, 00:38

zamfi scrie: Stii...imi permit sa spun asta ... deoarece ani buni am avut buletin de Cluj!
Legat de ora Clujului, cu riscul ca fac o gafa uriasa...imi permit sa-ti spun ca ora Clujului NU A FOST NICIODATA ora Bucurestiului! Si cred ca nici nu va fi vreodata! Asta este o parere personala :lol: :lol: :lol: , probabil gresita si care nu are nici o legatura cu meciul!Strict la intrebare... din pacate acum stau in Aiud , deci nu stiu care este ora la Cluj! :lol:
Din 1918 Clujul are ora exacta a Bucurestiului !

Si DA, parerea ta personala e complet gresita , chiar si la fotbala daca te referi !

Si nu trebuie sa multumesti Timisoarei ca a jucat contra Stelei nemotivata de bani samd. si i-a ciupit un egal.

Asa este NORMAL !! :)
Mugur Dixit !

Scrie răspuns