zamfi scrie:... as putea sa-ti spun numele de familie ZamfiroaeaNu prea suna unguresc... ce zici?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Steaua de "brichete", Vasluiul " de jucatori suspendati/nesuspendati" la adversare directe, Ceahlaul (Ups ca a picat) de alte meciuri "amicale" cu Timisoara, CFR Cluj de alte "Rapide"... si lista poate continuaAdi_ scrie:steaua sa faca rost din timp de "brichete" suficiente pt campionatul urmator!
cat despre limba udemereza, as prefera s-o stiu pe aia in loc de romales!
felicitari Clujului! nici nu ma intereseaza daca a meritat sau nu, bine ca n-au castigat stelistii!
numai bine la toata lumea!
De-ai sti cat de rau imi pare ca v-au ocupat rromii locuintele din centrul Timisoarei...Adi_ scrie:cat despre limba udemereza, as prefera s-o stiu pe aia in loc de romales!
Ce ti-e cu globarizarea asta !!!zamfi scrie:![]()
![]()
![]()
Hai sa fiu cinstit cu voi ...ca ne stim de mult pe forum!Aveti dreptate amandoi! Tata, la origine, este din jud.Suceava, a venit mic copil in Hunedoara. Bunicul meu cica se chema AzamfiroaieiLa inregistrarea tatalui meu,la nastere, un "beutor" de la sfatul popular a gresit si a inregistrat Zamfiroaea ...Desi pe fratele lui taica- meu il chema Azam...
Lucru draculuii...Mama este din Aiud si eu sunt nascut/crescut in Hunedoara ,pana am plecat in armata ,respectiv facultate, etc...
Scoala am facut-o la Cluj...Armata la Arad...Acum locuiesc in Aiud, merg cu placere in Hunedoara (unde sunt parintii), si ma simt bine in toata Romania! Asta e! Obiectii?!
PS:scuze de off topic.