Campionii Romaniei

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 07 Mai 2008, 21:21

zamfi scrie:... as putea sa-ti spun numele de familie Zamfiroaea :wink: Nu prea suna unguresc... ce zici? :lol:
:lol: :lol: :lol: suna a moldovenesc !!!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Mai 2008, 21:24

ca sa fie moldovenesc tre sa fie Azamfiroaei :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 07 Mai 2008, 21:27

Se fac multe greseli la sfatul popular ... Zamfi sper ca nu te-ai suparat ... mai glumesc si eu.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 07 Mai 2008, 21:28

Adi_ scrie:steaua sa faca rost din timp de "brichete" suficiente pt campionatul urmator!
cat despre limba udemereza, as prefera s-o stiu pe aia in loc de romales!
felicitari Clujului! nici nu ma intereseaza daca a meritat sau nu, bine ca n-au castigat stelistii!

numai bine la toata lumea!
Steaua de "brichete", Vasluiul " de jucatori suspendati/nesuspendati" la adversare directe, Ceahlaul (Ups ca a picat) de alte meciuri "amicale" cu Timisoara, CFR Cluj de alte "Rapide"... si lista poate continua

Mirajul locului de Champions League a facut ca unii conducatori sa-si piarda mintile si ce e si mai grav....parca si suporterii la fel.

Cat despre udemereza, si eu regret ca nu o stiu...cel putin de vreo doua ori era sa nu fiu servit in magazine in Romania pe motiv ca nu intelegeau ce le ceream. Si nu eram la sate...NEM TUDOM...

Romales, iar e bine sa o stii..ca nu stii niciodata cand te poate scoate din c***t.

Eu sincer m-as bucura ca anul viitor sa vina si Craiova din urma, TImisoara, Urziceniul (ambitionate acum de Cluj), dar tare mi-e frica ca Dinamo, Rapid, Clujul si evident Steaua nu vor accepta si alte echipe la masa "bogatilor".

Bafta CFR si Steaua in cupele europene!

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 07 Mai 2008, 21:30

Adi_ scrie:cat despre limba udemereza, as prefera s-o stiu pe aia in loc de romales!
De-ai sti cat de rau imi pare ca v-au ocupat rromii locuintele din centrul Timisoarei... :(...E adevarat...intr-un mic oras sa stai si sa auzi romales mereu...e deprimant...
La noi sunt mai multi...dar la 3,5 milioane...nu se prea se simt...ca stau mai pe la periferii...giulesti,ferentari,rahova...la primarul "almanahe"...
Dar oricum...nu voi erati infratiti cu rromii nostrii din giulesti??? :shock:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Mai 2008, 21:31

Iancu vinde meciurile, asa ca Timisoara... :(
:lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 07 Mai 2008, 21:32

iote ca ne-am mutat la cafenea ... cred ca este o conspiratie ungureasco-tiganeasca!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Mai 2008, 21:32

:lol: :lol: :lol:
Hai sa fiu cinstit cu voi ...ca ne stim de mult pe forum!Aveti dreptate amandoi! Tata, la origine, este din jud.Suceava, a venit mic copil in Hunedoara. Bunicul meu cica se chema Azamfiroaiei :P La inregistrarea tatalui meu,la nastere, un "beutor" de la sfatul popular a gresit si a inregistrat Zamfiroaea ...Desi pe fratele lui taica- meu il chema Azam... :lol: Lucru draculuii...Mama este din Aiud si eu sunt nascut/crescut in Hunedoara ,pana am plecat in armata ,respectiv facultate, etc...
Scoala am facut-o la Cluj...Armata la Arad...Acum locuiesc in Aiud, merg cu placere in Hunedoara (unde sunt parintii), si ma simt bine in toata Romania! Asta e! Obiectii?!
PS:scuze de off topic.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Mai 2008, 21:33

nuke, e o diferenta destul de mare intre rromii nostrii din centru si ai vostrii de la periferie :wink:
cat despre orasul nostru mic... mai bine asa.

eu pesronal nu-s infratit cu nici un rrom si nici un giulestean... :roll:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 07 Mai 2008, 21:35

zamfi scrie::lol: :lol: :lol:
Hai sa fiu cinstit cu voi ...ca ne stim de mult pe forum!Aveti dreptate amandoi! Tata, la origine, este din jud.Suceava, a venit mic copil in Hunedoara. Bunicul meu cica se chema Azamfiroaiei :P La inregistrarea tatalui meu,la nastere, un "beutor" de la sfatul popular a gresit si a inregistrat Zamfiroaea ...Desi pe fratele lui taica- meu il chema Azam... :lol: Lucru draculuii...Mama este din Aiud si eu sunt nascut/crescut in Hunedoara ,pana am plecat in armata ,respectiv facultate, etc...
Scoala am facut-o la Cluj...Armata la Arad...Acum locuiesc in Aiud, merg cu placere in Hunedoara (unde sunt parintii), si ma simt bine in toata Romania! Asta e! Obiectii?!
PS:scuze de off topic.
Ce ti-e cu globarizarea asta !!!

Scrie răspuns