Campionii Romaniei

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 07 Mai 2008, 20:25

zamfi scrie:Lasand sarcasmul la o parte , eu felicit Clujul pentru aceasta performanta!Bravo lor! Nu zic ca au rupt gura targului, dar sa fim seriosi ca nici cu Steaua nu mie rusine...Si oricum sunt mandru ca orasul meu de suflet este campioana Romaniei! Legat de metode... sa ridice piatra de jos ,primul, cel fara de pacat...Asta-i tara! Asta-i fotbalul! O afacere in primul rand, dupa care un sport de masa...Au patit-o si italienii care vorba aia...Si pentru ca sunt bine dispus...Felicitari Steaua pentru un retur bun si pentru un campionat pe muchie de cutit!
PS: daca maine nu era zi lucratoare...eram la fiesta in Cluj! Doamne ce as vrea sa fiu acolo... Dar o sa fiu cand o sa fie primul meci din CL! :lol:
Felicitari Campionilor!
Stai linistit ca CFR-ul nu-i echia de suflet a Clujului ... cat despre piatra ...
Si mai e un aspect ... nu cred ca Steaua merita campionatul. in nici un caz. Dar CFR-ul nici atat. La anul vor fi campioni en-titre ... sa vezi ce rup cu dintii din ei outsideri ... ca anul asta s-au ferit.

PS: cat e ceasul la Cluj ??? :lol:
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Mai 2008, 20:42

Stai linistit ca CFR-ul nu-i echia de suflet a Clujului ...
Si oricum sunt mandru ca orasul meu de suflet este campioana Romaniei!
Cred ca se sesizeaza diferenta , nu? :lol:
Stii...imi permit sa spun asta ... deoarece ani buni am avut buletin de Cluj!
Legat de ora Clujului, cu riscul ca fac o gafa uriasa...imi permit sa-ti spun ca ora Clujului NU A FOST NICIODATA ora Bucurestiului! Si cred ca nici nu va fi vreodata! Asta este o parere personala :lol: :lol: :lol: , probabil gresita si care nu are nici o legatura cu meciul!Strict la intrebare... din pacate acum stau in Aiud , deci nu stiu care este ora la Cluj! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 07 Mai 2008, 20:47

zamfi scrie:
...imi permit sa-ti spun ca ora Clujului NU A FOST NICIODATA ora Bucurestiului! Si cred ca nici nu va fi vreodata!
:lol: :lol: :lol: asa zic si timisorenii si constantenii ... dar vai vai vai vai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Serios vorbind fiecare oras are identitatea lui si pulsul sau ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Mai 2008, 21:00

asa zic si timisorenii si constantenii ... dar vai vai vai vai

Serios vorbind fiecare oras are identitatea lui si pulsul sau ...

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 07 Mai 2008, 21:02

zamfi scrie:
imi permit sa-ti spun ca ora Clujului NU A FOST NICIODATA ora Bucurestiului!
Asa e....Cum l-o mai chema pe clujeanul ala....arpad si mai cum?
Parca paszchcany (sper sa nu se supere nimeni cum am scris.. ca nu imi pasa...noi nu prea stim p-aci udemereza)....
Dupa un exemplu nobil,demn si profund patriotic,al altei echipe 'ardelene'...proaspat iesita campioana..de data asta la hochei....si culmea..tot in fata Stelei :shock: ...succes in viitoarea probabila inscriere/inrolare in campionatul maghiar!
Si saracul strabunicul care trecea Carpatii.....si se mai si intorcea ranit, decorat...de unde sa stie el ca acolo e alt fus orar...si pt.ce oameni lupta...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Mai 2008, 21:10

@nuke
Interesanta pozitia ta...As fi curios sa-ti aflu locatia...ca si fapt divers ... :lol: De multe ori persoanele care NU TRAIESC in Ardeal au pareri preconcepute...Si e pacat! :cry: Retine ca uscaturi sunt de ambele parti, dar nu cred ca aceste uscaturi au avut vreun merit la integrarea noastra euro-atlantica!
Ca sa te conving legat de "apartenenta" mea ... as putea sa-ti spun numele de familie Zamfiroaea :wink: Nu prea suna unguresc... ce zici? :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Mai 2008, 21:12

steaua sa faca rost din timp de "brichete" suficiente pt campionatul urmator!
cat despre limba udemereza, as prefera s-o stiu pe aia in loc de romales!
felicitari Clujului! nici nu ma intereseaza daca a meritat sau nu, bine ca n-au castigat stelistii!

numai bine la toata lumea!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 07 Mai 2008, 21:16

zamfi scrie:@nuke
Interesanta pozitia ta...As fi curios sa-ti aflu locatia...ca si fapt divers ...
Cu drag ti-o zic...Sunt din Bucuresti,cu rude in Aiudul de sus,Aiud si Miraslau...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Mai 2008, 21:20

:lol: :lol: :lol:
Pai zi asa mai fratioare! Nu inteleg atunci de ce te turezi? :roll: Am aceleasi trairi ca si tine , dar viata m-a invatat sa fiu mai atent cu ce se intampla in jurul meu... Nu o spun cu rautate!Mai bine vorbim de un peste pe Inzel sau la toanele Decii decat sa rascolim noi... ce nu e de rascolit! Dau o bere in AIUD! Si oricum...Bravo CLUJUL!!!
PS: obseva ca am "treaba" cu orasul nu cu o echipa... :P

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Mai 2008, 21:21

Adi_ scrie:steaua sa faca rost din timp de "brichete" suficiente pt campionatul urmator!
cat despre limba udemereza, as prefera s-o stiu pe aia in loc de romales!
felicitari Clujului! nici nu ma intereseaza daca a meritat sau nu, bine ca n-au castigat stelistii!

numai bine la toata lumea!
Respecte Timisoara!!!!!! :wink:

Scrie răspuns