Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Dec 2009, 02:05

Tavi scrie: Asa ca are rost sa mergeti la alegeri.
Sigur ca are , o avut si ultima data :lol:

Deci io chiar nu am fost la ultimile cind o iesit Basescu , si nici nu o sa merg sa votez acuma ! Cistig citeva ore , care is mai mult decit imi da presedintele in 4 ani :) Nu compenseaza :lol:

Bine ma , hai sa facem alta schema :) ! Mina sus aia care au tot votat din 90 incoace si le-a iesit ala de l-au votat ! Hai , ca nu-s asa multi ani , deci ii posibil sa gasim aici pe careva la care chiar i-o iesit toate pasentele in teme de vot , ca dupa il caut e subsemnatu la mesaje , sper sa nu gasesc ca se plinge de ceva pe undeva , teme de legislatie , probleme pt. permis , si multe altele care au de-a face :lol: , poate asa o sa inteleaga mai bine ca nu se merita timpu pierdut !

Incep sa cred ca indirjirea unora de a pune stampila are de-a face cu faptu ca la ultimile alegeri cum mai mult de un candidat (ca pe vremea unicului tovaras secretar ) nu le-a iesit niciodata ala de-l votau :lol: :lol: , si merg la vot de nervi cu gindu ”odata si odata tre sa-l nimeresc ” :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Dec 2009, 02:20

Tavi scrie: dar nu are legatura doar cu politica romaneasca. peste tot e fix la fel.
Da , ii fix la fel , da efectele la noi is altele , sau ai tu asa ceva idei despre cum ar trebui sa fie ca sa iesim la lumina , ia zi :)
Evident ca aia cu om bun ii o utopie :) , insa nu ii ala motivu pt. care nu votez ! Pur si simplu la ce o dovedit politicienii romani in ultimii ani , nu merita deranju :wink: !

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 02 Dec 2009, 06:00

Pur si simplu la ce o dovedit politicienii romani in ultimii ani , nu merita deranju Wink !
Asat ma determina sa merg la vot.Situatia pentru tine pare simpla...sa uitam.
DA SUNT DE ACORD..SA UITAM DAR EU NU VREU SA REVENIM ACOLO. vezi mineriade..etc
De asta am ajuns acum sa aleg raul cel mic si nu binele pentru Romania..de asta .....pentru ca noi trebuie sa uitam.
:evil:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 02 Dec 2009, 07:31

Si inca ceva!Am fost la vot,fara sa am fro optiune(turul 2)pentru ca nu cumva sa apar pe listele "suplimentare"!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2009, 10:07

SF, wrong again :D
Mie mi-au cam iesit aia cu care am votat, incepand Constantinescu, inclusiv ultimu mandat al lui Ilici, ala in care o ajuns in turu 2 cu Vadim.
Inainte nu am votat
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Dec 2009, 11:35

Traian Băsescu la OTV: "Unii au plecat, alţii au venit, nu aş discuta acum de consilieri. După ce îmi termin al doilea mandat, pentru că unii dintre ei şi-au luat libertatea să vorbească despre mine, deşi au depus un angajament de loialitate. Cel mai urât lucru este, după ce te-a luat cineva dintr-un purtător de cuvânt, te-a făcut ministru - consilier prezidenţial este rang de ministru -, ţi-a poftit sufleţelul să-ţi fie soţul şef de serviciu secret, ţi l-a făcut preşedintele şef de serviciu secret. Şi când constaţi că e căciula mai mare decât poate să ducă capul domnului şef de serviciu secret, să te superi că ţi l-a schimbat. Păi cine l-a pus să vorbească prostii?".

Basescu face gafe dupa gafe aproape zilnic. Il ia gura pe dinainte, se vede ca e incoltit. Simte ca ii fuge tronul de sub fund.

Auziti ce spune despre numirea lui Saftoiu la conducerea SIE. L-a pus acolo pentru ca asa a vrut sufletelul consilierei sale, madam Saftoiu :lol:
Cand zicerea asta vine chiar din gura presedintelui ce mai poti sa spui. Pana si conducerea SIE, cel mai important serviciu secret pentru siguranta nationala si integritatea statului roman, a fost folosita pentru plata unor servicii aduse presedintelui.
Treaba asta spune multe despre comportamentul discretionar al acestui presedinte "jucator", de care sper sa scapam duminica.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2009, 12:36

Presedintele nu numeste singur de capul lui seful SIE.
El face o propunere, numirea o face parlamentul dupa audieri, ceea ce s-a intamplat si in cazul Saftoiu.
Hai sa nu mai preluam jumatati de adevaruri si concluziile de la Antene :evil:
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Dec 2009, 12:45

E de pe Mediafax, nu de la Antene.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Dec 2009, 12:54

Tavi scrie:SF, wrong again :D
Mie mi-au cam iesit aia cu care am votat, incepand Constantinescu, inclusiv ultimu mandat al lui Ilici, ala in care o ajuns in turu 2 cu Vadim.
Inainte nu am votat
Deci ti-au iesit aia de le-ai pus stampila ! Da spune , o meritat :wink: ?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2009, 13:11

SF, ultima oara cam da. Nu sunt in culmea fericirii dar mai dau odata cu stampila tot asa.
Razvan, daca ne uitam la acelasi mediafax, eu nu reusesc sa gasesc partile astea:
"Basescu face gafe dupa gafe aproape zilnic. Il ia gura pe dinainte, se vede ca e incoltit. Simte ca ii fuge tronul de sub fund. "
"Treaba asta spune multe despre comportamentul discretionar al acestui presedinte "jucator", de care sper sa scapam duminica."
La astea m-am referit cand am zis ca sunt concluzii si jumatati de adevaruri de la Antene. Poate nu sunt de la Anatene dar stilul e inconfundabil.
Gasesc in schimb declaratia asta:
""Am luat-o constituţional. (...) (Decizia de numirea a unuii şef de serviciu secret - n.r.) o ia Parlamentul. Preşedintele face o propunere. Şeful de serviciu se numeşte de către Parlament, după ce este audiat de Parlament. Punct", a declarat Traian Băsescu, referindu-se la numirea lui Claudiu Săftoiu la conducerea SIE.
Sursa:
http://www.mediafax.ro/politic/basescu- ... c-5147156/
Musca 13

Scrie răspuns