Campanie Electorala
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
stefi oprea
- veteran

-
stefi oprea
- veteran

- storm fish
- veteran

Am observat asta si la mineriade,dar cred ca erai micutel atunci de nu prea intelegi anumite aspecte ale istoriei neocomunismului in Romania.razvan m. scrie:Trebuie sa il intelegeti. Niciun dictator nu a plect de buna voie si in liniste de la putere.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Problema cu mineriadele e ceva mai complexa decat o zugraveste propaganda PDL.
Mineriada am avut si in timpul mandatului lui Constantinescu, de exemplu.
Pe de alta parte nu Iliescu candideaza. El are deja 3 mandate (
)
De altfel, Iliescu a fost total anti Geoana. S-a vazut asta cand Geoana a fost ales presedinte al PSD-ului. Sint convins ca nu il inghite nici in ziua de astazi.
Iar sentimentul cred ca sentimentul e reciproc.
Ma intreb totusi unde au fost marii anticomunisti in urma cu nu mai mult de un an, cand PDL-ul a facut guvern cu PSD-ul, avand binecuvantarea lui BASESCU.
Unde erau fantomele trecutului ? Nu va mai era teama de mineriade ? Nu va era teama de hora Iliescu, Hrebenciuc, Voiculescu etc ?
Vax. E doar propaganda, la care unii au pus botul.
Mineriada am avut si in timpul mandatului lui Constantinescu, de exemplu.
Pe de alta parte nu Iliescu candideaza. El are deja 3 mandate (
De altfel, Iliescu a fost total anti Geoana. S-a vazut asta cand Geoana a fost ales presedinte al PSD-ului. Sint convins ca nu il inghite nici in ziua de astazi.
Iar sentimentul cred ca sentimentul e reciproc.
Ma intreb totusi unde au fost marii anticomunisti in urma cu nu mai mult de un an, cand PDL-ul a facut guvern cu PSD-ul, avand binecuvantarea lui BASESCU.
Unde erau fantomele trecutului ? Nu va mai era teama de mineriade ? Nu va era teama de hora Iliescu, Hrebenciuc, Voiculescu etc ?
Vax. E doar propaganda, la care unii au pus botul.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- storm fish
- veteran

.Vax. E doar propaganda, la care unii au pus botul
Eu nu sunt membru la niciun partid...si nu imi place base.
Dar daca tu spui ca iliescu nu poate fi asociat cu geoana,in intentia acestuia de a deveni presedinte, atunci eu zic ca esti total pe langa realitatea politica din tara.
Se vede clar ,cum lucraeza neocomunisti folosinduse de trusturile oligarhilor de presa pentru asi pune un presedinte marioneta.
Eu personal am aceeasi senzatie de inceput de decembrie 1989.exact asa se lucra si atunci,se denatura adevarul.
Timisoara a fost ,este si va ramane principala reduta a luptei impotriva comunismului,eu sunt sigur ca tot de la Timisoara va incepe si lupta impotriva crizei morale care este acum in Romania.
Respect Timisoara
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....