Iar episodul cu "Prostanacul" e celebru pentru cei ce nu urmaresc fenomenul politic doar in campania electorala.
Oricum, chiar nu intentionez si nici ar merita sa fac eforturi sa te conving. Fiecare crede ce vrea, avand liber arbitru.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Propaganda, subiectivism, dezinformare si manipulare grosolana fac de circa 2 ani Antena 3 si mai nou Realitatea, desi acolo nu e chiar asa pe fata. De doi ani de zile la televiziunea aia se aduna seara de seara oameni care nu faca altceva decat sa-l injure pe Basescu si pe ai lui si sa interpreteze tendentios orice.razvan m. scrie:
Vax. E doar propaganda, la care unii au pus botul.
Au trecut totusi 20 de anu de la revolutie .Tavi scrie: ..............................
Habar n-am daca oamenii aia au iesit in strada spontan sau PDL-ul a avut o contributie sau nu. Daca te uiti la antene vei afla doar o varianta.
Dar ceva e acolo, vreau a cred ca oamenii nu au uitat ce au facut PSD-stii si mai stiu sa aleaga totusi raul cel mai mic.
Pai partidul politic imi este egal ... iar "produsul" care mi-a fost livrat in ultimii 5 ani nu-mi este pe plac.SF scrie: Chiar ne este egal partidu politic , aveam nevoie de un om care sa faca ceva , un om bun ! Poate politica romaneasca actual sa obtina produsu asta ! Poate un om bun sa ajunga in pozitia sa candideze ! Nu cred! Pt. ca la un om bun i se face scirba de ce vede , si renunta inainte de a ajunge pe pozitie !
........................................
Deci parerea mea , nu are rost sa mergeti la alegeri
bah, io stiam ca astia de afara cam voteaza cu BaseSF scrie:
Chiar ne este egal partidu politic , aveam nevoie de un om care sa faca ceva , un om bun ! Poate politica romaneasca actual sa obtina produsu asta ! Poate un om bun sa ajunga in pozitia sa candideze ! Nu cred! Pt. ca la un om bun i se face scirba de ce vede , si renunta inainte de a ajunge pe pozitie !
Deci parerea mea , nu are rost sa mergeti la alegeri