Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Dec 2009, 23:00

Eu zic ca Geoana nu prea poate fi asociat cu Iliescu atat timp cat nu Iliescu l-a pus presedinte de partid si nici nu l-a facut el candidat la presedintie. Dimpotriva s-a opus si la una si la cealalta.
Iar episodul cu "Prostanacul" e celebru pentru cei ce nu urmaresc fenomenul politic doar in campania electorala.

Oricum, chiar nu intentionez si nici ar merita sa fac eforturi sa te conving. Fiecare crede ce vrea, avand liber arbitru. :)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 01 Dec 2009, 23:05

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Dec 2009, 23:37

Mediafax: Fosta disidentă Doina Cornea a declarat, marţi seară, la Realitatea TV, că manifestaţiile care au avut loc în mai multe oraşe ale ţării şi în Capitală îi amintesc de mineriade şi a apreciat că acestea reprezintă un gest disperat al lui Traian Băsescu, care simte că pierde teren.

http://www.mediafax.ro/politic/doina-co ... i-5146409/
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Dec 2009, 23:57

razvan m. scrie:

Vax. E doar propaganda, la care unii au pus botul. :arrow:
Propaganda, subiectivism, dezinformare si manipulare grosolana fac de circa 2 ani Antena 3 si mai nou Realitatea, desi acolo nu e chiar asa pe fata. De doi ani de zile la televiziunea aia se aduna seara de seara oameni care nu faca altceva decat sa-l injure pe Basescu si pe ai lui si sa interpreteze tendentios orice.
Jurnalele de stiri de la televiziunea aia sunt de un subiectivism strigator la cer.
In ultima vreme cenzureaza informatii la greu, arata doar ce le convine. Au repetat obsesiv anumite teme de a ajuns lumea sa le ia de bune si sa nu-si mai puna intrebari elementare. Vezi placa cu Base dictator... cred ca atata libertate nu a avut Romania in toata istoria ei. Nu-si pune nimeni intrebarea ce fel de dictatura e aia in care poti zice la televizor ca e dictatura si sa nu patesti absolut nimic??
La orice incerci sa zici de bine ti se dau aceleasi replici, invariabil: flota, udrea, ritzi, dictator.
Unele sunt justificate, altele nici pe departe. Basescu cred ca a fost primul politician care a renuntat la imunitate pentru a fi cercetat, fix pe cazul flota.
Auzi asta la Antene? Nu, si sunt multe altele pe care nu le veti auzi acolo niciodata.
Ideea e clara: au tocat zi de zi pe Base si PDL. Nu au avut curajul, si nici acum nu-l au sa declare oficial ca sustin un candidat sau altul... nu erau la fel de eficienti. Au inteles f. bine ca romanii se duc la vot si aleg raul cel mai mic, nu-si mai face nimeni iluzii. Ei bine, dupa doi ani de propaganda sistematica si temeinica, de dezinformare si manipulare iata ca PSD-ul a devenit raul cel mai mic in Romania. Felicitari Antena 3!
Sa crezi ca Iliescu nu mai conteaza e o eroare. Fara binecuvantarea lui Geoana nu candida. E in continuare cel mai influent om din PSD. Si e in continuare omul sub al carui inalt si cinstit patronaj s-au facut cele mai mari porcarii in Romania in ultimii ani incepand cu mortii revolutiei, minerii, tepele bancare, privatizarile dubioase si terminand cu furtul si parazitarea tuturor institutiilor statului cu oameni fideli PSD-ului.
Pactul de la Timisoara e pactul celor carora le e frica de justitie, de aflarea adevarului, de pierderea privilegiilor in frunte cu Iliescu si finantati de miliardarii care s-au imbogatit dubios si prea rapid.
De ce credeti ca vor liniste?
Habar n-am daca oamenii aia au iesit in strada spontan sau PDL-ul a avut o contributie sau nu. Daca te uiti la antene vei afla doar o varianta.
Dar ceva e acolo, vreau a cred ca oamenii nu au uitat ce au facut PSD-stii si mai stiu sa aleaga totusi raul cel mai mic.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Dec 2009, 00:46

Tavi scrie: ..............................
Habar n-am daca oamenii aia au iesit in strada spontan sau PDL-ul a avut o contributie sau nu. Daca te uiti la antene vei afla doar o varianta.
Dar ceva e acolo, vreau a cred ca oamenii nu au uitat ce au facut PSD-stii si mai stiu sa aleaga totusi raul cel mai mic.
Au trecut totusi 20 de anu de la revolutie . :idea:
Ce facem ? (Uite niste alternative)
1. Ne luptam in continuare cu comunistii ?!? ... ca dac-ar fi dupa Basescu ar trebui sa ne luptam si peste 100 de ani cu nepotii nepotilor lor !?!
2. Analizam acivitatea presedintelui in functiune si ...
>>> vedem ca PSD-ul a fost adus la guvernare in urma cu fix un an de acelasi Basescu ... pentru ca asta ar fi fost vointa populara !?!
>>> vedem ca n-avem un guvern ... pentru ca n-a stiut Basescu sa-si faca treaba si din consultarile (la care era obligat) n-a vazut ce Premier ar fi trecut prin Parlament.
>>> cu un presedinte eficient, in loc de 3 guverne discutate in Parlament, era doar o sedinta parlamentara de validare ... si in contul celorlalte sedinte putea trimite parlamentarii in concediu fara plata la fel cu ceilalti bugetari.
>>> la cit de rupti in *** de foame suntem ... trebuia sa ne laudam cu tehnica militara acum in plina criza ... cind guvernul Boc trimite oamenii acasa in concediu fara salar ...

........... sper ca esti convins ca mai sunt destule motive asemanatoare pentru care eu (si cred ca nu numai eu) nu numai ca nu traiesc mai bine, ci resimt pe deplin criza ............

Cit despre iesitul in strada, asta nu va schimba rezultatul votului de duminica ...
Votul de duminica este si o speranta de iesire din criza politica si certitudinea ca agitatorii PDL intra si ei in concediu fara plata si nu mai aduna oamenii la mitinguri "spontane" :twisted: .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Dec 2009, 01:01

Ma , de ce va spargeti atita pe aici , nu v-am spus sa nu mergeti la vot , ba mai mult , asa ziceam si la alegerile dinainte ,daca bine imi amintesc :)

Ce calitati credeti ca tre sa ai ca sa ajungi , in politica romaneasca , nu in alta , deci sa ajungi in fruntea unui partid si sa candidezi la presedentie ! Maestru al jocului de culise , sau altceva ! Credeti ca un individ care se preteaza la asa ceva ii un tip care chiar o sa puna interesu general deasupra a lui si gastii care o are in spate , si fara de care ii prada sigura in secunda urmatoare ! Ii cristal clar faptu ca daca nu il sustineau gascarii el cadea , primu lucru odata ajuns la os ii sa-si hraneasca gasca ! Se intimpla in toata lumea , insa la noi ii ceva mai puternic , si situatia populatiei ii diferita , ii alta tara , atita vreme cit populatia are o situatie demna , gainariile maharilor is birfa , insa la noi ii mai crud ca lumea rabda frig sau foame in timp ce vede pe altii cum se imbuiba !

Placa cu comunistii sau neocomunistii ii o pierdere de vreme big time ! Comunismu ii valabil doar intr-un context international , ori ce comunisti aveam acuma mai napraznici , Cuba si Corea de Nord :lol: Influenta lor economica in lumea de azi ii imensa , ce sa zic ! Cu totu alta era treaba pe vremea cortinei de fier si a razbelului rece , cind blocu comunist era o imensa piata la care vestu nu avea acces :wink:

Chiar credeti ca Stalin daca nu ar fi fost comunist ar fi fost altcumva ? Putea fi liberal , taranel , crestin si democrat , el tot acelasi dictator ar fi fost ! Legile in sine chiar nu conteaza , interpretarea lor si punerea in scena da !

Chiar ne este egal partidu politic , aveam nevoie de un om care sa faca ceva , un om bun ! Poate politica romaneasca actual sa obtina produsu asta ! Poate un om bun sa ajunga in pozitia sa candideze ! Nu cred! Pt. ca la un om bun i se face scirba de ce vede , si renunta inainte de a ajunge pe pozitie !

Si da-i cu mineriada si da-i cu chestii de acum 20 de ani. Pai asa sa ne intoarcem la Adolf , ca o inceput razboiu , si rusii l-au dovedit , si o fost un tip de nume Stalin , care o interpretat cum o avut chef ! Sau si mai bine , ne intoarcem la Decebal si Traian :lol: :lol:
Sincer , daca nu era berbecu ala de caporal Adolf , cred ca soarta comunismului ar fi fost alta , lagarele alea de concentrare is vax fata de mostenirea care o lasat-o in lume , mai ales in estu Europei :cry:

Deci parerea mea , nu are rost sa mergeti la alegeri :)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2009, 01:07

am gasit o relatare care, cred eu merita citita:
http://www.gheoland.ro/azi-in-timisoara ... e-nu-uita/
1. nu e vorba de a te lupta cu comunistii. E vorba de a face justitie si a aplica legea. Eu nu pot sa accept ca au murit oameni si nimeni nu e de vina, chiar daca au trecut 20 de ani. :evil:
2. nu a avut de ales
>>>>, da, nu avem guvern. Base ar fi putut fi mai maleabil aici, perfect adevarat. La fel de bine ar fi putut fi si ceilalti, asta ma enerveaza, sa arunci totul pe Base. In fond instrumentul de dat jos un guvern e tot la parlament unde avem majoritatea ad-hoc. Presedintele are doar dreptul de a desemna prim ministrul, dar tot Parlamentul il valideaza si tot parlamentul il tranteste cand vrea prin motiune. Presedintele, dupa desemnare sta si se uita cu mainile legate, s-a vazut clar la Tariceanu.
Puteau sa puna pe oricare atat base dar mai ales PNL+ PSD, si dupa alegeri, mult trambitata majoritate putea sa bage oricand motiune si sa-l dea jos.....mingea era la ei.
>>>>> asta cu tehnica militara n-o comentez, e cam greu totusi sa nu comemorezi ziua nationala pentru ca e criza...chiar si dincolo de calculul electoral.
Musca 13

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Dec 2009, 01:14

SF scrie: Chiar ne este egal partidu politic , aveam nevoie de un om care sa faca ceva , un om bun ! Poate politica romaneasca actual sa obtina produsu asta ! Poate un om bun sa ajunga in pozitia sa candideze ! Nu cred! Pt. ca la un om bun i se face scirba de ce vede , si renunta inainte de a ajunge pe pozitie !
........................................
Pai partidul politic imi este egal ... iar "produsul" care mi-a fost livrat in ultimii 5 ani nu-mi este pe plac. :twisted:
Normal e sa merg la vot ... sa o spun !

Eu sunt de felul meu mai optimist, voi merge si peste alti 5 ani sa spun daca "podusul" pe care-l voi vota duminica ma va dezamagi ... caci numai asa, poate macar nepotii mei sa aiba parte de vreun presedinte pe care sa-l voteze si pentru un al doilea mandat. :idea:

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 02 Dec 2009, 01:17

SF scrie: Deci parerea mea , nu are rost sa mergeti la alegeri :)
ba are rost, ne-am cam saturat de marinel si trupa lui. as vrea sa nu fiu curios de alegeri, dar nu am incotro.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2009, 01:23

SF scrie:
Chiar ne este egal partidu politic , aveam nevoie de un om care sa faca ceva , un om bun ! Poate politica romaneasca actual sa obtina produsu asta ! Poate un om bun sa ajunga in pozitia sa candideze ! Nu cred! Pt. ca la un om bun i se face scirba de ce vede , si renunta inainte de a ajunge pe pozitie !

bah, io stiam ca astia de afara cam voteaza cu Base :)
aia cu omu bun e un vis frumos dar nu are legatura doar cu politica romaneasca. peste tot e fix la fel.
Eu prefer sa-l aleg pe ala care are inteligenta sa faca o combinatie cat mai fericita intre interesul si buzunarul lui si al meu. Cat mai fericita pentru mine, normal. Om bun gasesti poate pe la manastiri sau in carti. :D
Asa ca are rost sa mergeti la alegeri.
Musca 13

Scrie răspuns