Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Dec 2009, 13:14

storm xxx scrie:
Pur si simplu la ce o dovedit politicienii romani in ultimii ani , nu merita deranju Wink !
Asat ma determina sa merg la vot.Situatia pentru tine pare simpla...sa uitam.
Nu-i vorba de uitat :wink: , ii vorba ca nu poti sa te impiedice tot timpu de asta !
In alta ordine de ideei , cine ar putea juga rolu minerilor in ziua de azi , ca nu prea mai ii cine !

Pt. exact acelasi tip de protest , daca te apuci in ziua de azi sa-l faci in fata oricarui stat occidental , nu o sa cheme minerii , da te scot cu fortele de ordine , ca nu apuci sa scandezi prea multe , pur si simplu te aresteaza , si daca faci pe viteazu faci cunostinta si cu bulanu ! Incearca daca nu crezi ! Asta acuma , in mileniu 2 .
Ai habar citi vor sa se manifesteze in Occident pentru diverse cauze ! Ai habar citi primesc aprobare ! Puteam astepta mai mult de la Romania 1990 ?
Aia din 91 ii un detaliu mioritic , nimic mai mult !

De aia eu trec peste chestii din astea , nu le uit , insa nici nu ramin cu gindu la ele , ca o fi ca o pati !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Dec 2009, 13:21

Tavi, astea sint concluziile mele, nu ale celor de la Mediafax. Cred ca pot avea si eu opinie, cum ai si tu.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Dec 2009, 13:31

Si cand Basescu iti spune limpede "l-am pus sef la SIE ca asa a vrut sufletelul ei" trebuie sa privesti forte subiectiv problema ca sa aduci argumente de genul: Basescu doar propune seful SIE, Parlamentul il numeste in functie.
Pai la momentul respectiv Basescu controla majoritatea din Parlament, care statea drepti in fata lui.
Te pomenesti ca doar isi aroga astazi niste merite care nu ii apartin. El nu l-a prea vrut pe Saftoiu la SIE, dar daca consiliera si Parlamentul au zis....
Sa fim seriosi.

Iar faptul ca din functia de presedinte face exclusiv ce doreste, fara sa tina cont de Parlament s-a confirmat inca o data cu numirea prim-ministrilor ce nu au sustinerea majoritatii.
A nu tine seama de parerea majoritatii inseamna ca ai iesit din cadrul democratic. O iei spre dictatura, iar Basescu a apucat-o cam de mult pe drumul asta.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2009, 13:43

Razvane, mi-e teama ca rastalmacesti declaratiile lui Base si vezi doar ce-ti convine.
"Te pomenesti ca doar isi aroga astazi niste merite care nu ii apartin. El nu l-a prea vrut pe Saftoiu la SIE, dar daca consiliera si Parlamentul au zis....
Sa fim seriosi. "
A recunoscut ca l-a vrut si el la vremea aia, in lincul pe care ti l-am dat gasesti asta.
Deci chiar te rog sa fim seriosi.

Basescu controla majoritatea... cum dreac o controla?
Vorbim de aceeasi majoritate care dupa ce a stat drepti in fata lui cand l-a numit "discretionar" pe Saftoiu, la doar cateva luni l-a suspendat pe motive de incalcare a constitutiei? Atentie, impotriva avizului curtii constitutionale.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2009, 13:55

razvan m. scrie:
Iar faptul ca din functia de presedinte face exclusiv ce doreste, fara sa tina cont de Parlament s-a confirmat inca o data cu numirea prim-ministrilor ce nu au sustinerea majoritatii.
A nu tine seama de parerea majoritatii inseamna ca ai iesit din cadrul democratic. O iei spre dictatura, iar Basescu a apucat-o cam de mult pe drumul asta.
Din noi concluzii fortate...
Parerea mea despre episodul asta am scris-o deja aici, o reiau:

da, nu avem guvern. Base ar fi putut fi mai maleabil aici, perfect adevarat. La fel de bine ar fi putut fi si ceilalti, asta ma enerveaza, sa arunci totul pe Base. In fond instrumentul de dat jos un guvern e tot la parlament unde avem majoritatea ad-hoc. Presedintele are doar dreptul de a desemna prim ministrul, dar tot Parlamentul il valideaza si tot parlamentul il tranteste cand vrea prin motiune. Presedintele, dupa desemnare sta si se uita cu mainile legate, s-a vazut clar la Tariceanu.

Asadar Base putea sa-l accepte pe Johannis
Tot asa cum onor majoritatea putea sa-l accepte pe Croitoru (dupa umila mea parere de sibian mult peste Johannis) sa treaca bugetu, sa luam banii de la FMI.
Il tranteau oricand cu motiune daca nu le mai placea sau in functie de ce iesea la alegeri.
Deci hai sa vedem toata povestea, please, stiu ca putem discuta si pe bune....
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2009, 14:38

SF scrie:
storm xxx scrie:
Pur si simplu la ce o dovedit politicienii romani in ultimii ani , nu merita deranju Wink !
Asat ma determina sa merg la vot.Situatia pentru tine pare simpla...sa uitam.
Nu-i vorba de uitat :wink: , ii vorba ca nu poti sa te impiedice tot timpu de asta !

De aia eu trec peste chestii din astea , nu le uit , insa nici nu ramin cu gindu la ele , ca o fi ca o pati !
pai asta ar fi ideea.. nu uiti cine o facut chestiile alea si nu ii mai votezi odata, nici macar indirect.
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Dec 2009, 15:45

Hai sa-i dau si eu una la ficat lu Geoana, sa echilibram meciul:
http://www.tolo.ro/2009/12/02/reporter- ... nat-de-fa/

pe mine m-au lasat masca afirmatiile...despre ce a vorbit el cu Vantu
deci citez: "despre sistemul financiar-bancar din România, despre modul în care putem găsi resurse inclusiv pe piaţa de capital pentru a putea să capitalizăm economia românească"
fix cu asta trebuia sa vorbeasca, da? de la Vantu veneau solutiile. S-au terminat oamenii care se pricep la asa ceva pe tot globul, cheia era la Vantu, Patriciu, musai sa se intalneasca cu astia si sa discute asa ceva...
si dup-aia admite ca:
"Nu-mi place domnul Vântu. Aici sînt de acord cu domnul Băsescu. Nu-mi place Sorin Ovidiu Vântu. Mi se pare şi malefic şi puţin cam turbulent. Dar asta nu înseamnă că nu poţi să-i recunoşti o mică competenţă într-o zonă profesională unde, pînă una alta, se pare că se pricepe."
Deci competenta lui ar fi totusi mica... atunci de ce mama dreac a discutat cu un infractor pe asemenea teme?
tre sa recunosc ca Iliescu nu a gresit in privinta lui
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Dec 2009, 15:47

Am vazut ca s-a sarit peste subiect, cum a fost cand a facut Base coalitie cu PSD-ul, atunci nu au mai contat mineriadele, Iliescu si alte bazaconii legate de comunism...sau atunci era altceva?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Dec 2009, 15:51

...sau sa presupunem ca o sa castige Base, cu cine o sa faca coalitie ca sunt 3 partide care joaca bambilici acolo...daca PNL-ul zice nu, oare or sa mai conteze mineriadele si comunismele PSD-ului? :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Dec 2009, 15:59

N-ai vazut ca acuma l-ar pune si pe Johannis, numai sa-i dam votul. :lol:

Scrie răspuns