Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 27 Noi 2009, 21:03

Daa....de lamaie si de muuuuuuulta alifie! Sa invatati sa mancati eugenie cu biscuiti daca vor birui sarlatanii de moguli. Geoana, Clism Antonescu, tatucu Paturiciu, Taricheanu.....clanul dracilor! Cine crede contrariul se imbata cu apa chioara statuta. Chiar nu vedeti ca sunt capabili de crima ca sa castige ciolanul? Va fi rau oameni buni, rau de tot.

puland
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puland » 27 Noi 2009, 21:07

Daca iese Basescu ma apuc de fly.
Pescuitzi la fly! Recomandat de Vanghelie.

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 27 Noi 2009, 21:08

....din pacate nu vedem padurea din cauza copacilor.....toti abordam emotional si ne sustinem punctele de vedere....insa...cand ma uit in jur si vad ca imi da lectii de moralitate un cioban ca Becali,o cioara cu 2 clase ca Vanghelie,un comunist cu mainile inrosite de sange ca Iliescu,gasca celor ce au fost ofiteri sub acoperire,chiar si unu ca Basescu (sau protejata lui Elena Udrea),mi se ia o lehamite.......
P.S. Un lucru mi-a placut la Base.....povestea cu inundatiile...moldovenii mei (sunt moldovean si nu mie rusine de asta) se plangeau ca statul nu face nimic sa le scoata mizeria din casa si isi inecau necazul in bautura,ungurii se rugau de oficialitati sa le dea masini pe care ei sa le incarce cu toata mizeria din curte si din casa ce deja era scoasa in strada ....si in ajutorul lor sarisera toti ungurii din jur ,chiar si din Ungaria.Se va schimba ceva in tara asta cand vom fi cel putin precum ungurii....

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 27 Noi 2009, 21:08

puland scrie:Daca iese Basescu ma apuc de fly.
Pescuitzi la fly! Recomandat de Vanghelie.
Da,asta da :lol: :lol: :lol: prea tare :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 28 Noi 2009, 18:51

In primul tur am fost la alegeri si mi-am anulat buletinul de vot , am considerat ca nici un candidat nu-l merita si nici nu am vrut sa-mi las buletinul de vot in alb ca unii sau altii sa-l poata folosi
Acum voi pune stampila in dreptul lui Basescu !, singurul motiv este acel fragment de film atit de mult vehiculat si mediatizat pe sticla , nu stiu daca este real sau este contrafacut , dar stiu ca cei care vor sa cistige ACUM un nr. mare de voturi in plus in urma prezentarii acelui film sint cel putin mirsavi , specii fara coloana vertebrala si fara caracter
Daca au fost atit de afectati la acea vreme , de ce nu au facut nimic pina acum , de ce nu se ia legatura cu cei care au pastrat caseta pina acum ? , de ce nu se face o expertiza la cel putin 2 firme straine ? , e clar ca nu vom afla niciodata adevaul (vezi revolutia)
In cazul in care filmul este real , asteptam ca Presedintele sa-si fi cerut cel putin scuze in public , dar cel mai onorabil pt. el era sa se retraga din competitie !

ps
uitativa cine sta in spatele lui Geona !
eu personal nu-i vreau !
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Noi 2009, 20:11

Si am zis ca nu ma bag ,da' acuma m-am turat! :lol: Deci:
Ca idee de inceput... :lol:
-Nu am fost membru PCR ,doar de UTC (nu au apucat sa ma faca din motive de Rev. :P )
-In armata ,cica, am facut prostii ca m-am uitat la televiziunile maghiara si iugoslava in Arad... :shock: Parerea Ci-stului :evil: Rezultat= scandal monstru!
-Revolutia am facut-o ca student in strada !Cu alti colegi de facultate .Inarmati! :shock: :cry: Eram cica in vacanta ,la parinti in Hd.Dupa ce ne-au trimis acasa fortat din caminele din Cluj!
-In '90 am fost in greva generala la nivel de centru universitar impotriva lui Iliescu!Pe Petre Roman era sa-l "paruim" la casa de Cultura a studentilor din Cluj cand era impreuna cu tovarasul...
-Nu o sa zic NICIODATA ca inainte era mai bine!Am vazut in Hunedoara murind oameni la coada pentru 2 kg de carne livrata de Combinat, la Liceul ind. nr. 1.Hunedorenii stiu! :cry: In Aiud painea era pe cartela si era sa daram un chiosc deoarece aveam buletin de HD si nu a vrut tov.vanzatoare sa-mi dea 250 grame de paine la tranzit !!!! :evil: Eram la pescuit pe Mures...

Si acum ...la subiect:

1.Nu sunt membru de partid :lol: Dar in '96 eram membru CDR(PNT) ca sa-l dam jos pe Iliescu.Si l-am dat !:wink: In '98 nu m-am mai regasit in ideologia (?)CDR-ului(PNT-ului) si am plecat singur... :P De atunci imi este scarba de politica! :twisted:
2.L-am votat pe Base acum cinci ani! :cry:
3.L-am votat pe Antonescu in turul I! De ce? De aia! :twisted:
3.Nu il voi vota pe Base in turul II!De ce? Tot de aia! :twisted:
4.Dragilor va indemn din toata inima sa votati cu dl.Basescu in turul II...De ce?
Pai de data asta o sa va raspund .O sa va raspund exact ce mi-a raspuns un amic anti-Base declarat:"Numai daca iasa Base in ianuarie vor fi romanii cu parul in strada!Daca iasa altul o sa-i dam o sansa, sa avem rabdare, sa vedem ce face...Si nu are rost" O fi cam radical amicul meu? :lol:

Deci? Succes(uri) la alegeri! :wink:

Ps:si inca nu m-am turat numa pe la 4000 de ture... :wink: Totusi ,consider ca este obligatorie participarea la vot!Din punctul meu de vedere!Altfel mama a plans degeaba de frica mea la Revolutie.
Doamne ajuta!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 28 Noi 2009, 20:20

Si eu le spun acelasi lucru prietenilor, insa unii spun ca nu sunt patriot.

Numai bine...

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 28 Noi 2009, 20:25

...daca am consuma cel putin jumatate din energia pe care o risipim cu campania aceasta electorala pentru a starpi braconajul si de a avea locuri unde sa putem pescui si sa prindem ceva....ce bine ar fi.....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Noi 2009, 20:26

pupu scrie:Si eu le spun acelasi lucru prietenilor, insa unii spun ca nu sunt patriot.

Numai bine...
Patriot...Patritism...Cuvinte mari...Frumoase...Intreaba-i pe acei prieteni cam ce inteleg ei prin acest cuvant -patriot.
Uite ce poate fi,eventual, consideram patriotism:din cate stiu eu ,nici unul din colegii mei care au primit arme in Hd ,care au pazit (ajutat)unitatea militara, spitalul,etc (acum poate par hazlii aceste lucruri dar atunci...),care in seara de Craciun primeau ceai cald si cozonac de la oamenii de bine, nu sunt scutiti de impozite,nu au primit terenuri,etc.Stii de ce? Nu au cerut carnet de revolutionar...
O seara buna.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 28 Noi 2009, 21:09

@ Zamfi

Poate prietenul tau are dreptate , poate ca numai asa se poate face reforma la noi e dureros ca ultima sansa ne-a ramas violenta :shock:

despre patriotism ce sa mai vorbim , intocmai cum ai scris , cine a mai auzit de acei militari (adevaratii patrioti fara certificat de patriot) , in acea perioada lucram la uzinele de apa din Oradea , incepind din data de 22.12.89. au fost aparate de armata si nu erau doar militari in termen, pe linga ofiteri mai erau si angajati in M.Ap.N. care mai bine ce citeva saptamini , chiar o luna au fost departe de familiile lor (in acele vremuri tulburi) ! , si ce vedem si auzim acum dupa 20 de ani , MINCIUNI , MIZERIE , INDIFERENTA TOTALA fata de noi MURITORII DE RIND , s-atunci te pui pe ginduri , oare n-ar merita sa te pui cu PARUL PE EI , indiferent de apartenenta politica , poate asa ne-ar lua si pe noi in considerare , poate ar cobori si ei in Romania noastra a oamenilor simpli , ..... cred ca e mai bine daca ma opresc aici :twisted:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Scrie răspuns