Campanie Electorala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Base e un necioplit, un ins rudimentar si din pacate o sa il votez doar ca sa nu iasa Geoana care e manipulat 100% de alde Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie etc. Din 2 rele il aleg pe cel cunoscut. In plus la mineriada era sa mi-o iau rau, asa ca am fobie de psdisti si de Iliescu, la o ceremonie acum o luna cand s-a lansat memorialul Holocaustului de pe Splaiul Independentei am reusit sa fiu singurul care nu a dat mana cu Ilici dintr-un grup de 5 persoana. Cand l-am vazut ca vine spre mine m-am intors pe calcaie. Despre faza cu copilul - nu mi se pare grav nici daca i-a dat un branci, mai ales ca ala mic se pare ca striga Hai Iliescu! A meritat ghiontul. E mai grav ca Base il patroneaza pe hotul de Videanu, asta e grav. Insa si Patriciu asta e o hahalera si un bandit cat cuprinde! Videanu e doar mai grobian si mai fara masca dar de lacomi si lipsiti de scrupule sunt la fel! O sa ajung sa nu mai am pe cine vota. 

-
- veteran
Cine te opreste sa-i votezi pe amandoi ??? Ia gandestete cum ar arata alegerile cu 30-40% din voturile exprimate(chiar si mai multe) anulate din motivul asta ??? Cum ar mai scoate ei capul in lumea mare ? Cred sincer ca asta chiar ar fii un motiv sa-i sperie !Fario_nebunu scrie:O sa ajung sa nu mai am pe cine vota. :evil:
Adelin, de ce vorbesti tu de oamenii spurcati din PDL si nu de cei din PSD? Eu sunt apolitic, dar cum o vad pe Ritzi il vad si pe Mischie. Sau pe'ala l'ati uitat? Cum o vad pe Udrea il vad si pe Nastase cu ale lui concesionari...
Politica este o afacere; fiecare partid are managerii lui care trag cat pot sa scoata investitiile. Sincer mi'e sila...
Toti votam sub un impuls de ultim moment; psihic romanul este subdezvoltat si incapabil sa aiba o parere obiectiva. Sunt curios cat de multi il vor vota pe Basescu vazand aceasta campanie sustinuta, orbeasca si nesimtita impotriva lui. PSD'ul si'o face cu propriile'i maini.
Over and out.
PS. Mai bine va gandeati de 2 ori cand ati votat la uninominale.
Politica este o afacere; fiecare partid are managerii lui care trag cat pot sa scoata investitiile. Sincer mi'e sila...
Toti votam sub un impuls de ultim moment; psihic romanul este subdezvoltat si incapabil sa aiba o parere obiectiva. Sunt curios cat de multi il vor vota pe Basescu vazand aceasta campanie sustinuta, orbeasca si nesimtita impotriva lui. PSD'ul si'o face cu propriile'i maini.
Over and out.
PS. Mai bine va gandeati de 2 ori cand ati votat la uninominale.
DAAAAA!todi scrie: PS. Mai bine va gandeati de 2 ori cand ati votat la uninominale.
Poate va ganditi si cine a sustinut uninominalul si cine s-a opus.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
f tare asta Toditodi scrie:Toti votam sub un impuls de ultim moment; psihic romanul este subdezvoltat si incapabil sa aiba o parere obiectiva. .

si corecta
tzampus deoparte 3 beri reci

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Adelin,ai fost in anii 90 in Piata Universitatii?...eu am fost si mi-am jurat ca nu o sa votez niciodata "emanatiile revolutiei"....prefer sa votez un regim ca a lui Franco...
Cancerul societatii noastre isi are originea si in anii de dupa '90 ( nu numai in mostenirea fanariota,ciocoiasca)...
Am sperat in 96 ca Emil v-a schimba ceva,dar a schimbat pe unii cu altii la umplut sacu si s-a declarat ca curva ca l-a infrant sistemul....marinarul a ramas la stadiu de intentie....(apropo PNL`93 iti spune ceva?Cine sunt cei mai bogati liberali?)....
Cancerul societatii noastre isi are originea si in anii de dupa '90 ( nu numai in mostenirea fanariota,ciocoiasca)...
Am sperat in 96 ca Emil v-a schimba ceva,dar a schimbat pe unii cu altii la umplut sacu si s-a declarat ca curva ca l-a infrant sistemul....marinarul a ramas la stadiu de intentie....(apropo PNL`93 iti spune ceva?Cine sunt cei mai bogati liberali?)....
Ba, dar de comportamentul actualului presedinte nu s-a saturat nimeni?!...ca io nu am spus ca sustin PSD-ul, dar ma simt obligat sa votez cu Geoana... nu cred ca mai are rost sa ne ciondranim p-aici, oricum parerile sunt impartite, cine are interes sa iasa Base oricum pune stampila unde trebe.
Io mi-am exprimat punctul de vedere, nu imi place pe cine votez, insa o sa votez contra actualei puteri...de ce?...simplu: DE SCARBA!!!
Io mi-am exprimat punctul de vedere, nu imi place pe cine votez, insa o sa votez contra actualei puteri...de ce?...simplu: DE SCARBA!!!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB