Campanie Electorala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
....nu cred ca subiectul e mai important decat momentul difuzarii lui...de ce tocmai acum,de ce in cei 5 ani Patriciu nu a devoalat adevarata fata a lui Basescu,de ce unu cu "2 clase ca trenu`" anunta dinainte ce se va intampla......Pe zi ce trece regret mai mult ca nu am ramas in Germania ,ca nu am plecat din rahatu` asta de tara..........
Cata dreptate are Cristoiu,ne transformam in "America latina" a europei...
Daca "mogulii " lor ,ai celor mai civilizati s-ar comporta ca ai nostri ar da imediat faliment.La ei "media" e afacere si instrument economic si nu parghie politica.
Cata dreptate are Cristoiu,ne transformam in "America latina" a europei...
Daca "mogulii " lor ,ai celor mai civilizati s-ar comporta ca ai nostri ar da imediat faliment.La ei "media" e afacere si instrument economic si nu parghie politica.
- storm fish
- veteran
Bai fratilor,e o facatura de 2 lei...se vede cum accelereaza imaginea pe momentu anterior miscarii capului copilului.Pe fata copilului apare o alta lumina cea ce face sa fie fragment din alt moment al serii respective.
Copilul declara ca a fost impins de catre base ,dar nu lovit si nu a dat importanta acestui moment.Martorii intrabati sustin ca nu a lovit pe nimeni.
Un trucaj cum se faceau in filmele americane din anii 60-70
.
Atentat la inteligenta noastra,plus momentul difuzariii.
Ce campanie...doar atat ne pot oferii oligarhii?Doar cu asta il ajuta ei pe geoana?

Copilul declara ca a fost impins de catre base ,dar nu lovit si nu a dat importanta acestui moment.Martorii intrabati sustin ca nu a lovit pe nimeni.
Un trucaj cum se faceau in filmele americane din anii 60-70

Atentat la inteligenta noastra,plus momentul difuzariii.
Ce campanie...doar atat ne pot oferii oligarhii?Doar cu asta il ajuta ei pe geoana?

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
in momentul asta la realitatea tv a fost data femeia cu care basescu dadea mana acolo si la fel ca si cei care erau la doi metri de ei spune ca e o facatura ordinara
in schimb ce dezvaluie astia (chiar daca ziarul curentul e clar pro basescu) ma sperie:
http://www.curentul.ro/2009/index.php/2 ... onale.html
intrati un pic

in schimb ce dezvaluie astia (chiar daca ziarul curentul e clar pro basescu) ma sperie:
http://www.curentul.ro/2009/index.php/2 ... onale.html
intrati un pic

Totul e o facatura....poate si afacerile fratelui sunt trucate, poate si Udrea e trucata, poate si Ritzi, si Elena, totul e trucat...poate si faptul ca "traim bine " e trucat...sau nu?!A nu, asta e real!
Ba io pe aia din campanie zau ca ii intzeleg ca stiu pt ce mint, dar noi de ce ne mintzim?!
Nu sunt naiv sa cred ca cei ce vin sunt mai buni, dar nici bou sa pun stampila pe ceea ce vad ca e rau.Pai daca nu are rost sa schimbam raul, de ce am facut schimbarea in '89 ca si asa nici cei ce au urmat nu au fost mai buni...
...si sa nu uitam ca si Base a facut aliantza cu PDSR ca sa guverneze...atunci erau buni?!...acu nu mai is buni!...acu' e truk!

Ba io pe aia din campanie zau ca ii intzeleg ca stiu pt ce mint, dar noi de ce ne mintzim?!
Nu sunt naiv sa cred ca cei ce vin sunt mai buni, dar nici bou sa pun stampila pe ceea ce vad ca e rau.Pai daca nu are rost sa schimbam raul, de ce am facut schimbarea in '89 ca si asa nici cei ce au urmat nu au fost mai buni...
...si sa nu uitam ca si Base a facut aliantza cu PDSR ca sa guverneze...atunci erau buni?!...acu nu mai is buni!...acu' e truk!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB