Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Lucius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucius » 28 Noi 2009, 21:30

Grea alegere
De Prostanacu&company imi este scarba
De Marineru imi este frica
Posibil sa votez cu scarba

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Noi 2009, 21:46

cred ca e mai bine daca ma opresc aici
Corect! Ca esti pe la 5000 de ture si intrii in zona cu rosu...Stii tu motorul :lol: Sau calculatorul...Doamne feri de vreun scurt ,reset sau altceva! Si le reparam pe banii nostrii in aceasta minunata tarisoara...

Ps: motor si calc = inima si cerebel :wink:

Pss: Care ai deschis mah topicul asta? :lol:

Pss: Politica sau ...

http://www.trilulilu.ro/tibinetime/1f862481402c68
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Noi 2009, 21:57

ilie scrie:Daca va iesi Geoana o sa ai nevoie de mult mai multa lamaie Adeline. :lol:
...prefer sa inghit cu lamaie decat cu pumnul in gura.
...sper sa nu iasa, sa trebuiasca sa imi aleg un loc cu o clima mai blanda si muuult peste. :(
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Noi 2009, 22:02

Gata! Am ajuns si eu la 5000 de ture! :lol:
Cati dintre voi ati vibrat in '90 la aceste cuvinte?

http://www.youtube.com/watch?v=ulKBefui ... re=related

"Ce pacat ca oamenii trebuie sa aleaga intre doi comunisti"

Si aici m-am oprit cu posturile pe acest topic. Stitii voi ...zona rosie!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Noi 2009, 22:16

Adelin scrie:
ilie scrie:Daca va iesi Geoana o sa ai nevoie de mult mai multa lamaie Adeline. :lol:
...prefer sa inghit cu lamaie decat cu pumnul in gura.
...sper sa nu iasa, sa trebuiasca sa imi aleg un loc cu o clima mai blanda si muuult peste. :(
Daca itzi este la indemana varianta asta,sincer nu mai sta pe ganduri.Aici o sa se imputa treaba rau de tot,indiferent de rezultatul din turul doi. :cry:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Noi 2009, 23:00

Ilie draga baiatule, aici trebe sa fiu de acord cu tine 100% :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 28 Noi 2009, 23:40

sunt total impotriva celor din psd,nici base nu-mi e pe plac,dar,n-am incotro...

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 29 Noi 2009, 23:03

Iar Iliescu? Iar Nastase? Iar Mitrea? Hrebe? Nu se poate asta fratilor! Ce dracu sa-i ia sa mai fure? Oxigenul din apa? Sau hidrogenul? Azotul din aer?
O sa ne vanda javra aia de Paturiciu pe o cisterna de M75. N-ati vazut mutra aia a lui jegoasa de hiena infometata? daca toti labagii aia de penelisti sunt la cheremul lui, chiar nu-i clar ce urmaresc? Folosindu-se de psd, de Santa Klaus Iohannis.....hai oameni sa ne trezim. frica de Base? De ce frica? de unde? Scarba de prostanac? Corect. Nu i-ati vazut basca lu' tataie printre morminte? Ce dracu sa-l ia cauta pe sticla? Mos cretin si imputit? Dupa ce ca ne-a tinut in lanturi atata vreme dupa nenorocita aia de rebeliune din 89, dupa ce a facut atatea nemernicii, mai are nas sa apara de sub sapca aia de bolsevic? Apropos...in 89 ma cacam cu arma pe genunchi, la Otopeni...asta pentru tzancaii care acum isi sterg mucii de la gura cu ziarul Click sau dublu click si isi dau cu parerea despre politica.

Bodnar
junior
junior

Mesaj de Bodnar » 30 Noi 2009, 12:35

A fost cineva in satul de vacanta a lu Nastase de la Sf Gheorghe?Stie cineva ce suprafata de Delta are concesionata Vantu? Stiti cumva ce treburi invarte Raduta prin Delta? Niste intrebari la ce ne intereseaza pe noi. Apropo inca o veste: NU MAI SUNT BANI ASA MULTI DE FURAT.....dar mai sunt ceva sturioni...niste paduri ....niste vanat....care IS DE STAT...si cum statul e EI se fura de acolo ca acolo nu se cunoaste si pe televiziuni le doare in C-R de niste pesti...daca nu-i omoru cu toporu sau violul din batatura...sau vreo campanie sa arate toate mizerile la TV nu-i intereseaza altceva. Eu zic ca avem o sansa cu Ciolos asta....sa facem cumva sa-i scriem toti ca e sef pe acolo pe la UE cu agricultura....poate ar misca vre un deget. PS: Nu il simpatizez pe Base dar in mandatul lui Flutur a interzis pescuitul la sturioni....si s-a infiintat ANPA.....si am o boala pe AJVPS-uri de numa....si cred ca daca iese PSD o sa-si faca AJVPS-urile si minister frate.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Noi 2009, 13:30

Puiu.BZ scrie: Apropos...in 89 ma cacam cu arma pe genunchi, la Otopeni...asta pentru tzancaii care acum isi sterg mucii de la gura cu ziarul Click sau dublu click si isi dau cu parerea despre politica.
Crezi ca ai fost singurul?Nu pentru democratzie ai stat cu arma pe genunchi?Crezi ca printre cei care au murit atunci nu erau si tzangai,asa cum ii denumesti tu?Cu ce ai fost mai presus de ei,in afara de faptul ca tu aveai arma si ei nu?Nu-mi spune ca aparai revolutia....Stiu foarte bine ce a fost atunci,multzi au murit tocmai de gloantzele trase de cei in veston si manta.Daca-ti trece prin minte sa ma iei cu securistii mascatzi las-o balta.Revolutia nu am facut-o noi,aia care la vremea respectiva nu stiam ce ordine vin si in cine vom fi pusi sa tragem,ci de cei multzi care au avut curajul sa iasa in strada,adica cei tineri.Eu cred ca democratzia inseamna dreptul la opinie si al aluia de citeste "Financiarul", dar si alora de le plac fitzuicile de scandal .

Scrie răspuns