Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 15 Noi 2005, 11:47

asta de mai jos e aplicabil si pentru www.rapitori.ro :) :D

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?

-1 pentru a schimba becul

-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat

-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului

-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor

-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor

-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale

-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa''

-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect

-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri

-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila
pe forum

-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa

-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri

-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte

-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''

-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''

-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului

-143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''

-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul

-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul

-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul

-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

noname
veteran
veteran

th

Mesaj de noname » 15 Noi 2005, 16:36

Nunta mare într-un sat de munte. Tot satul sarbatoreste inclusiv Ion studentul, viitorul intelectual al satului, inclusiv Maria o fata tânara dar urâta , handicapata si cam strâmba. Toate fetele mari si mici din sat roiau pe lânga Ion. Nunta e în toi.
- Nu-i asa Iooane ca am si eu ceva frumos în mine?
- Da, da ai dar imediat o scot!!!

Dupa o masa copioasa, stropita din belsug cu oaresce "tarie", Ion iese noaptea sa-si regleze conturile cu aparatul digestiv. Întuneric bezna, asa ca Ion cade într-o groapa pe care o sapa în curte. Dezorientat, exclama:
- Tu esti, Marie?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 15 Noi 2005, 18:54

Bula vrea sa isi schimbe numele. La autoritatile competente :D i se cer explicatii:
- Ce nu e in regula cu numele tau?
- Rade lumea de mine ca daca schimb prima litera iese "P**a"
- Bine, si cum vrei sa te cheme?
- Denis!
near the beer

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Noi 2005, 20:14

Adam se intoarce acasa noaptea tarziu. Eva, care il astepta fara sa doarma, il ia in primire:

- Te vezi cu alta femeie, nu-i asa?
- Nu fi proasta, tu esti singura femeie de pe Pamant! ii raspunse el.

Mai tarziu, in timp ce dormea, Adam se trezeste gadilat pe spate.
- Ce faci?, se enerveaza el.
- Tu ce crezi?! Iti numar coastele...

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Noi 2005, 20:15

Bula si Bulangioaica erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza. - Ce e cu valiza asta, fa? Se rosi Bulangioaica un pic si zise: - Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari. - Ce e, fa, cu cartofii astia? - Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un cartof in valiza. - E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari? - Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut :lol:

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 16 Noi 2005, 06:17

Cum a venit Bula pe lume ...
Bula intreaba pe tatal lui cum a venit pe lume.
- Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intalnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intalnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tarziu a aparut un mic pop-up binecuvantat care a tipat din toti rarunchii: ... You Have Got Mail !!!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Noi 2005, 09:35

Tare bancul :)

Altul...

Imparatul Rosu da sfoara in tara ca o da pe Ileana de sotie si jumatate din imparatie celui care ii va satisface orice placere nabadioasei fete. Vine fiul Imparatului Alb. Ileana il ia cu ea pe malul unui lac, isi arunca coronita in apa si ii spune printului: - Scoate-o! Printul se arunca in lac dupa coronita, dar este inconjurat de crocodili si facut franjuri. Vine si printul Regelui Albastru. Este si el invitat la o plimbare pe malul lacului, Ileana isi scoate coronita si o arunca in apa zicand: - Scoate-o! Printul se arunca cu inflacarare in apele lacului, apuca coronita, dar este halit de crocodili. In cele din urma vine si Fat Frumos. Pe malul lacului, Ileana isi arunca coronita in apa si ii spune: - Scoate-o! Fat Frumos si-a scos-o si au trait fericiti ...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 16 Noi 2005, 10:09

Doua vecine se intalnesc dimineata.
- Ce-i cu tine, draga, esti bolnava?
- Nu, de ce intrebi?
-Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau
- Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit
razboiul?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Noi 2005, 18:08

Un rabin si un preot ortodox aveau garajele alaturate. Preotul, care intr-o zi isi spala masina, o vede si pe a rabinului murdara si, din smerenie, i-o spala. A doua zi, il vede pe rabin cum ii taia cu un bomfaier teava de esapament a masinii. Suparat, intreaba: - Ce faci? Rabinul raspunde: -Tu mi-ai botezat masina, eu ti-o tai imprejur. :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2005, 09:08

In fata portii Raiului vin trei oameni.
Cand iese Sf. Petru le spune: "imi pare rau fiilor dar in Rai nu mai este loc decat pentru o singura persoana; ceilalti doi se vor duce in Iad si vor suferi torturi interminabile."
Unul dintre cei trei intreaba cum se va decine cine merge in Rai si Sf. Petru spune: cine imi va spune cea mai interesanta istorie despre cum a murit, merge in Rai
Il cheama pe primul in biroul lui si asta incepe:
"Se facea ca imi dadusem seama ca nevasta ma insela asa ca intr-o zi plec de la servici mai devreme ca sa o surprind, sparg usa si o gasesc goala in mijlocul camerei. Caut in toata casa si nu gasesc nimic si in momentul in care eram pe punctul de a-mi cere scuze de la doamna mea, il zaresc pe imputit atarnand de o fereastra si fara sa ma mai gandesc il lovesc cu toata puterea cu o bata de baseball, tipul cade dar se prinde 2 etaje mai jos de o alta fereastra, atunci iau frigiderul intr-un atac de furie si-l arunc pe fereastra ca sa-l omor sigur pe individ, faza este ca mi se prinde haina in usa frigiderului si cad cu el cu tot si mor, dar macar ma consolez ca imputitul a murit si el."
Sf. Petru il cheama pe al doilea care incepe: "eu eram curatator de ferestre, si cum lucram le etajul 20, cad de pe platforma, dar prin miracol ma prind 5 etaje mai jos de o fereastra. Faza e ca iese un descreierat cu o bata de baseball si ma pocneste pana cad. Prin alt miracol ma prind de o fereastra mai jos. Fericit incep sa ma catar ca sa intru in camera, dar acelasi descreierat imi arunca un frigider in cap,cad si mor."
Sf. Petru cheama pe al treilea si-i zice, fiule va fi dificil sa ma mai impresionezi. Asa ca al treilea incepe "pai sa vezi, eu eram gol intr-un frigider....".

Scrie răspuns