Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Femeia de serviciu merge la poliţie să facă reclamaţie: cică ar fi fost violată. Poliţiştii o întreabă:
- Povestiţi-ne ce s-a întamplat exact.
- Să vedeţi că spălam pe jos şi deodată a apărut un bărbat în spatele meu. M-a atacat de la spate.
- Şi nu aţi încercat să fugiţi?
- Dar cum să fi fugit? La dreapta perete, la stînga perete, în spate bărbatul, iar în faţă spălasem deja pe jos...
- Povestiţi-ne ce s-a întamplat exact.
- Să vedeţi că spălam pe jos şi deodată a apărut un bărbat în spatele meu. M-a atacat de la spate.
- Şi nu aţi încercat să fugiţi?
- Dar cum să fi fugit? La dreapta perete, la stînga perete, în spate bărbatul, iar în faţă spălasem deja pe jos...
Lupii la oi
--------------------------------------------------------------------------------
Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste la cioban care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii trage o bata peste bot. Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt si ii spune:
-Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!
ASTA E TARE DE TOT.

--------------------------------------------------------------------------------
Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste la cioban care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii trage o bata peste bot. Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt si ii spune:
-Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!
ASTA E TARE DE TOT.

scuze, n-am observat...razvan scrie:Adilucu bancul cu cele 4 prietene tocmai ce il postase Paul mai sus si celalalt a mai fost...![]()
No ofense, dar bag seama ca aveti surse de inspiratie comune....de unde le luati frate???
....anyway felicitari pt alegerea lor sunt foarte bune amandoua...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Plosnita curioasa
Un calator in receptia unui hotel se pregatea sa semneze in registru pentru camera inchiriata, cand vede o plosnita plimbindu-se pe foaia registrului:
- Dom'le, asta-i prea de tot. Am mai vazut eu plosnite, da' chiar asa, sa vina sa vada in ce camera te-ai cazat...
Un calator in receptia unui hotel se pregatea sa semneze in registru pentru camera inchiriata, cand vede o plosnita plimbindu-se pe foaia registrului:
- Dom'le, asta-i prea de tot. Am mai vazut eu plosnite, da' chiar asa, sa vina sa vada in ce camera te-ai cazat...
Undeva pe autostrada, accident de masina. Vine politia, ambulanta, strange cadavrele, ranitzii, se iau declaratzii...
Vin la unu' care ramasese incremenit la volan dupa ce femeia de langa el zburase prin parbriz si murise. Tipul era perplex.
- Dom'le va intzelegem ca suntetzi socat, dar trebuie sa va spunem ca sotzia dvs a murit.
- Nu era sotia mea.
- Aha. Oricum vad cat sunteti de tulburat, fiica dvs din pacate murit.
- Nu era fiica mea.
- Atunci poate o ruda apropiata, o prietena foarte buna.
- Nu .....
- Atunci cine era dom'le?
- Era o prostituata. Am luat-o cu vreo 2 km in urma...
- Aaaaa... pai atunci sunteti un norocos dom'le !
- Noroc d'asta sa ai dumneata. V-ati uitat sa vedeti ce avea in gura???
Vin la unu' care ramasese incremenit la volan dupa ce femeia de langa el zburase prin parbriz si murise. Tipul era perplex.
- Dom'le va intzelegem ca suntetzi socat, dar trebuie sa va spunem ca sotzia dvs a murit.
- Nu era sotia mea.
- Aha. Oricum vad cat sunteti de tulburat, fiica dvs din pacate murit.
- Nu era fiica mea.
- Atunci poate o ruda apropiata, o prietena foarte buna.
- Nu .....
- Atunci cine era dom'le?
- Era o prostituata. Am luat-o cu vreo 2 km in urma...
- Aaaaa... pai atunci sunteti un norocos dom'le !
- Noroc d'asta sa ai dumneata. V-ati uitat sa vedeti ce avea in gura???
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
La ora 8 o blonda se trezeste plina de sudori.
La ora 9 se trezesc si sudorii si pleaca!
=====
O baza de rachete.
Un soldat, pana la sosirea comisiei trebuie sa vopseasca o racheta.
Racheta e imensa si soldatul a obosit sa o vopseasca.
A luat caldarea si a aruncat-o pe varful rachetei, vopseaua s-a scurs pe racheta si in rezultat s-a vopsit.
Vine comisia cu generalul. Se apropie generalul de racheta, vede pe varful ei caldarea si intreaba:
- Ce-i aceasta, soldat?
- Un motor ionic, domnule general.
- Vad si singur ca e motor ionic, dar intreb: asta de ce nu e vopsit ???
La ora 9 se trezesc si sudorii si pleaca!
=====
O baza de rachete.
Un soldat, pana la sosirea comisiei trebuie sa vopseasca o racheta.
Racheta e imensa si soldatul a obosit sa o vopseasca.
A luat caldarea si a aruncat-o pe varful rachetei, vopseaua s-a scurs pe racheta si in rezultat s-a vopsit.
Vine comisia cu generalul. Se apropie generalul de racheta, vede pe varful ei caldarea si intreaba:
- Ce-i aceasta, soldat?
- Un motor ionic, domnule general.
- Vad si singur ca e motor ionic, dar intreb: asta de ce nu e vopsit ???
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare