Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Re: Bancuri

Mesaj de Ionut the carp » 14 Mar 2013, 13:22

eeee... zilele trecute, imi las masina in parcare (loc cu placute de parcare etc)... platesc parcarea si pun chitanta in geam... dupa 3 ore ma reintorc la masina si sub stergator gasesc un avertisment de la politia rutiera sa eliberez de urgenta spatiul public... imi pare rau ca nu am fost acolo cand capul de creta a scris avertismentul :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 14 Mar 2013, 13:34

danstiucaru scrie:api oricum nu cre ca stie sa folosezga ciomputeru :wink:
da ma jignit animalu urat de tot asa ca greu imi va trece
eu asta as hotara daca asa putea
1.leas injumatati salarile(in vederea imbunatatiri nivelului de trai)
2.dublarea orelor de munca(sa fie cu mintea incetosata ca oricum......)
3.si to dastea 8)
Daca animalul te-a jignit rau de tot , trebuia "falanga la mandibula " ...rapid, fix si fara replica :wink: :wink: ...mai era varianta "aerului cu portia " (mana-n beregata cu pauze de 3 secunde pt inspiratie si expiratie :wink: :wink: ) ...e fara urme, dar efect 100%...mai sunt variante pasnice:bat de chibrit in yala , etc , etc :lol: :lol:...ai vazut tu roman fara imaginatie creatoare ???
Ca sa fiu "ON" , uite o patzanie cu politzieni : Undeva, candva, mi-a aparut in fata un politian ! Uniforma, simpatic, priviri inteligente, maniere, ce mai , nu-mi venea sa cred ce vad :shock: ...Eu, catre o cunostinta : uite cum o sa-l testez pe nenea cu cashcheta ! Ne "lipim " de el, si, ca din "intamplare" , pica intrebarea : ai auzit de" Rondul de noapte " ? ...gandindu-ne ca omul ar fi de la ordine publica, si ne va explica modul de ascultare si panda prin boschetii din parc , alergarea in pas viu dupa boschetarii din canal, etc, etc...Surpriza: replica ! Raspuns : Rondul de noapte e o pictura de referinta a pictorului olandez Rembrandt, din anul 1642, care reprezinta asa si pe dincolo, iar stratul de lac menit sa protejeze tabloul, se innegreste in timp, facandu-l sa para mai intunecat....etc, etc....vreo 5 min de explicatii patimase ...Noi, muti ...la propriu si la figurat ! :shock: :shock: ...Intr-un tarziu, am aflat : vorbisem cu un "scolar " de la Arte Plastice ....Drept e ca eram la un fel de bal mascat :lol: :lol:
Concluzia : sunt militieni , politisti si politieni ...Fiecare crede ce vrea , de unii sau de altii....Dar sa nu uitam ca nici unul nu s-a nascut cu epoletii pe umar ....Au plecat dintre noi.... :wink: :wink: :wink:

ps : @ luciTM , ai dreptate...animalele, de regula, nu-s vinovate, dar cand un animal intra pe mana unui dobitoc, de aici sigur rezulta doi monstri ...Si cu monstrii nu-i decat o cale, din pacate...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Mar 2013, 14:17

nu fac eu de astea...sa lovesc organu...oricum eu sunt mai mic de statura si nu pot exersa aia cu beregata sau ....eu cand ma enervez merg pana la capat cas mic si a doaua sansa nu mi se mai iveste ...si sunt rau la nervi :roll: mai fac naibi puscarie

inchei subiectu ca sa nu devin plictisitor dar poate mai gasesc ceva bancuri ,hahahah cu de astia de la circulatie :wink:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 14 Mar 2013, 17:20

O sotie insarcinata se trezeste in miez de noapte:
– Barbate, am mare pofta de melci!
Barbatul pleaca in parc, gaseste cativa melci pe care-i pune in buzunar si in drum spre casa se intalneste cu o fosta iubita care il invita la ea acasa. Barbatul accepta, petrece noaptea la ea si isi da seama dimineata ca a uitat de sotie. Ajunge acasa, scoate toti melcii din buzunar si ii aseaza in fata usii.
– Unde ai fost, nenorocitule?
– Hai, baieti, hai, ca mai aveti un pic….

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 15 Mar 2013, 16:15

Bula avea un fecior cu handicap . Mental.
Dar totusi facea scoala. Normala.
La serbarea de la sfaristul anului, Bula o convinge cu greu pe invatatoare sa-l lase pe fecior sa spuna si el o poezie, promitandu-i ca totul o sa fie OK.
Cand ii vine randul feciorului, Bula era asezat in primul rand ca sa-i mai sopteasca in caz ca se impotmolea.
Fecior incepe cu vocea chinuita articuland cuvintele greu ca orice handicapat :
-"Catelus cu paru'.......", si binenteles uita finalul versului.
Bula ii face semn de carlionti in par
Ala mic finalizeaza - ".....cret"
-"Fura rata din .......", si binenteles uita finalul versului.
Bula ii face semn cu mainile insemnul unei case.
Ala mic finalizeaza - ".....cotet"
-"Si se jura ca nu .......", si binenteles uita finalul versului.
Bula ii face semnul universal de a fura.
Ala mic finalizeaza - ".....fura"
-"Da' l-am prins cu rata'n.......", si binenteles ca uita si finalul poeziei.
Insa si de data asta Bula, care era pe metereze, ii face insistent semn ducand repetat degetul la gura.
Ala mic finalizeaza foarte incantat- "Sa va trag la m..e!!!!"
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Mar 2013, 16:33

Ati auzit ultima stire?cica la sunat becali pe "pacatosu de abramovici" sa se rejoace meciu.cica abramovici ar fi fost deacord
doar ca a pus cateva conditii,una dintre ele fiind ca chelsea londra sa joace in maxim 5 pe teren (cu portar cu tot)
becali a fost deacord dar la rugat sa i lase pe stelisti sa joace in 15
Ultima oară modificat 15 Mar 2013, 16:36 de către danstiucaru, modificat 1 dată în total.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Mar 2013, 16:34

Oamenii de stiinta au descoperit in sfarsit de ce lumea nu s-a sfarsit in decembrie anul trecut.
Datorita industriei carnii de vita din Marea Britanie, Cei Patru Calareti ai Apocalipsei nu au mai putut pleca la plimbare, nemaiavand mijloc de transport. :mrgreen:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Mar 2013, 16:37

Fenomenal!
Într-un supermarket din Caracal s-a găsit carne de cal etichetată şi vândută drept ouă!

Sunt din ce în ce mai multe cazuri, în restaurantele din Anglia, de cetățeni care susțin că au găsit potcoave în ciorbă.

geronimo
junior
junior

Mesaj de geronimo » 15 Mar 2013, 21:14

Trei pescari asteapta pe malul Dunarii sa se prinda ceva in undita.

Deodata apare un porc mistret.

-Ma, daca ar fi Claudia Schiffer! zice primul.

-Ar fi bine si daca ar fi nevasta-mea, zice al doilea.

Al treilea tace putin, apoi exclama cu naduf:

-Cel mai bine ar fi daca ar fi intuneric ! :lol1:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Mar 2013, 22:04

- Spune-mi, draga, isi intreaba proaspat casatoritul sotia:
-Cati barbati ai avut inaintea mea???
Tacere. Cinci minute mai tarziu o intreaba:
-Esti suparata??
-Nu, inca numar