Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Bancuri
eeee... zilele trecute, imi las masina in parcare (loc cu placute de parcare etc)... platesc parcarea si pun chitanta in geam... dupa 3 ore ma reintorc la masina si sub stergator gasesc un avertisment de la politia rutiera sa eliberez de urgenta spatiul public... imi pare rau ca nu am fost acolo cand capul de creta a scris avertismentul 

-
- veteran
Daca animalul te-a jignit rau de tot , trebuia "falanga la mandibula " ...rapid, fix si fara replicadanstiucaru scrie:api oricum nu cre ca stie sa folosezga ciomputeru![]()
da ma jignit animalu urat de tot asa ca greu imi va trece
eu asta as hotara daca asa putea
1.leas injumatati salarile(in vederea imbunatatiri nivelului de trai)
2.dublarea orelor de munca(sa fie cu mintea incetosata ca oricum......)
3.si to dastea

Ca sa fiu "ON" , uite o patzanie cu politzieni : Undeva, candva, mi-a aparut in fata un politian ! Uniforma, simpatic, priviri inteligente, maniere, ce mai , nu-mi venea sa cred ce vad

Concluzia : sunt militieni , politisti si politieni ...Fiecare crede ce vrea , de unii sau de altii....Dar sa nu uitam ca nici unul nu s-a nascut cu epoletii pe umar ....Au plecat dintre noi....

ps : @ luciTM , ai dreptate...animalele, de regula, nu-s vinovate, dar cand un animal intra pe mana unui dobitoc, de aici sigur rezulta doi monstri ...Si cu monstrii nu-i decat o cale, din pacate...
-
- veteran
nu fac eu de astea...sa lovesc organu...oricum eu sunt mai mic de statura si nu pot exersa aia cu beregata sau ....eu cand ma enervez merg pana la capat cas mic si a doaua sansa nu mi se mai iveste ...si sunt rau la nervi
mai fac naibi puscarie
inchei subiectu ca sa nu devin plictisitor dar poate mai gasesc ceva bancuri ,hahahah cu de astia de la circulatie

inchei subiectu ca sa nu devin plictisitor dar poate mai gasesc ceva bancuri ,hahahah cu de astia de la circulatie

O sotie insarcinata se trezeste in miez de noapte:
– Barbate, am mare pofta de melci!
Barbatul pleaca in parc, gaseste cativa melci pe care-i pune in buzunar si in drum spre casa se intalneste cu o fosta iubita care il invita la ea acasa. Barbatul accepta, petrece noaptea la ea si isi da seama dimineata ca a uitat de sotie. Ajunge acasa, scoate toti melcii din buzunar si ii aseaza in fata usii.
– Unde ai fost, nenorocitule?
– Hai, baieti, hai, ca mai aveti un pic….
– Barbate, am mare pofta de melci!
Barbatul pleaca in parc, gaseste cativa melci pe care-i pune in buzunar si in drum spre casa se intalneste cu o fosta iubita care il invita la ea acasa. Barbatul accepta, petrece noaptea la ea si isi da seama dimineata ca a uitat de sotie. Ajunge acasa, scoate toti melcii din buzunar si ii aseaza in fata usii.
– Unde ai fost, nenorocitule?
– Hai, baieti, hai, ca mai aveti un pic….
Bula avea un fecior cu handicap . Mental.
Dar totusi facea scoala. Normala.
La serbarea de la sfaristul anului, Bula o convinge cu greu pe invatatoare sa-l lase pe fecior sa spuna si el o poezie, promitandu-i ca totul o sa fie OK.
Cand ii vine randul feciorului, Bula era asezat in primul rand ca sa-i mai sopteasca in caz ca se impotmolea.
Fecior incepe cu vocea chinuita articuland cuvintele greu ca orice handicapat :
-"Catelus cu paru'.......", si binenteles uita finalul versului.
Bula ii face semn de carlionti in par
Ala mic finalizeaza - ".....cret"
-"Fura rata din .......", si binenteles uita finalul versului.
Bula ii face semn cu mainile insemnul unei case.
Ala mic finalizeaza - ".....cotet"
-"Si se jura ca nu .......", si binenteles uita finalul versului.
Bula ii face semnul universal de a fura.
Ala mic finalizeaza - ".....fura"
-"Da' l-am prins cu rata'n.......", si binenteles ca uita si finalul poeziei.
Insa si de data asta Bula, care era pe metereze, ii face insistent semn ducand repetat degetul la gura.
Ala mic finalizeaza foarte incantat- "Sa va trag la m..e!!!!"
Dar totusi facea scoala. Normala.
La serbarea de la sfaristul anului, Bula o convinge cu greu pe invatatoare sa-l lase pe fecior sa spuna si el o poezie, promitandu-i ca totul o sa fie OK.
Cand ii vine randul feciorului, Bula era asezat in primul rand ca sa-i mai sopteasca in caz ca se impotmolea.
Fecior incepe cu vocea chinuita articuland cuvintele greu ca orice handicapat :
-"Catelus cu paru'.......", si binenteles uita finalul versului.
Bula ii face semn de carlionti in par
Ala mic finalizeaza - ".....cret"
-"Fura rata din .......", si binenteles uita finalul versului.
Bula ii face semn cu mainile insemnul unei case.
Ala mic finalizeaza - ".....cotet"
-"Si se jura ca nu .......", si binenteles uita finalul versului.
Bula ii face semnul universal de a fura.
Ala mic finalizeaza - ".....fura"
-"Da' l-am prins cu rata'n.......", si binenteles ca uita si finalul poeziei.
Insa si de data asta Bula, care era pe metereze, ii face insistent semn ducand repetat degetul la gura.
Ala mic finalizeaza foarte incantat- "Sa va trag la m..e!!!!"
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
-
- veteran
Ati auzit ultima stire?cica la sunat becali pe "pacatosu de abramovici" sa se rejoace meciu.cica abramovici ar fi fost deacord
doar ca a pus cateva conditii,una dintre ele fiind ca chelsea londra sa joace in maxim 5 pe teren (cu portar cu tot)
becali a fost deacord dar la rugat sa i lase pe stelisti sa joace in 15
doar ca a pus cateva conditii,una dintre ele fiind ca chelsea londra sa joace in maxim 5 pe teren (cu portar cu tot)
becali a fost deacord dar la rugat sa i lase pe stelisti sa joace in 15
Ultima oară modificat 15 Mar 2013, 16:36 de către danstiucaru, modificat 1 dată în total.
-
- veteran
Oamenii de stiinta au descoperit in sfarsit de ce lumea nu s-a sfarsit in decembrie anul trecut.
Datorita industriei carnii de vita din Marea Britanie, Cei Patru Calareti ai Apocalipsei nu au mai putut pleca la plimbare, nemaiavand mijloc de transport.
Datorita industriei carnii de vita din Marea Britanie, Cei Patru Calareti ai Apocalipsei nu au mai putut pleca la plimbare, nemaiavand mijloc de transport.

-
- veteran
Fenomenal!
Într-un supermarket din Caracal s-a găsit carne de cal etichetată şi vândută drept ouă!
Sunt din ce în ce mai multe cazuri, în restaurantele din Anglia, de cetățeni care susțin că au găsit potcoave în ciorbă.
Într-un supermarket din Caracal s-a găsit carne de cal etichetată şi vândută drept ouă!
Sunt din ce în ce mai multe cazuri, în restaurantele din Anglia, de cetățeni care susțin că au găsit potcoave în ciorbă.
Trei pescari asteapta pe malul Dunarii sa se prinda ceva in undita.
Deodata apare un porc mistret.
-Ma, daca ar fi Claudia Schiffer! zice primul.
-Ar fi bine si daca ar fi nevasta-mea, zice al doilea.
Al treilea tace putin, apoi exclama cu naduf:
-Cel mai bine ar fi daca ar fi intuneric !
Deodata apare un porc mistret.
-Ma, daca ar fi Claudia Schiffer! zice primul.
-Ar fi bine si daca ar fi nevasta-mea, zice al doilea.
Al treilea tace putin, apoi exclama cu naduf:
-Cel mai bine ar fi daca ar fi intuneric !

- Spune-mi, draga, isi intreaba proaspat casatoritul sotia:
-Cati barbati ai avut inaintea mea???
Tacere. Cinci minute mai tarziu o intreaba:
-Esti suparata??
-Nu, inca numar
-Cati barbati ai avut inaintea mea???
Tacere. Cinci minute mai tarziu o intreaba:
-Esti suparata??
-Nu, inca numar
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k