Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: Bancuri

Mesaj de danstiucaru » 20 Oct 2012, 11:47

Într-un avion, piloții au uitat microfonul de comunicație cu pasagerii deschis! Zice unul:
- Ce facem? Facem sex cu stewardesa sau mîncăm?
Celălat răspunde:
- Mîncăm mai întîi.
Stewardesa îi aude și se grăbește spre cabină să-i avertizeze că au lăsat stația deschisă, dar se împiedică și cade. La care o bătrînă zice:
- Nu te grăbi, maică, n-ai auzit? Mai întîi vor să mănînce… (zise baba pofticioasa)

Un alcoolic striga in plina strada:
-Unde suuunt?
-Pe bulevardul Pacii!
-La dracu' cu amanuntele. In ce oras?

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 20 Oct 2012, 17:26

Daca seara te intorci acasa iar sotia te anunta bucuroasa din usa ca i s-a marit salariul, nu te grabi sa o saruti pe buze.

Mergeam cu mașina și am observat flash-ul camerei de filmat. Am înțeles că am fost înregistrat pentru depășirea vitezei, deși știam că nu am depășito. Pentru a mă convinge de asta am înconjurat un cartier și iarăși am trecut pe acolo, cu 20 de km mai încet decât limita prevăzută, dar camera iarăși m-a înregistrat. Părându-mi-se amuzant am mai trecut așa de încă trei ori pe acolo, de fiecare dată filmând cu mobilul bordul mașinii pentru a avea proba că camera rutieră de înregistrare e defectă și deja mă gândeam că dacă îmi vine amenda, îi dau în judecată. Peste două săptămâni, prin poștă primesc 5 chitanțe de amendă pentru că am mers fără să am centura de siguranță cuplată.
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 22 Oct 2012, 20:56

Te-ai plictisit?

Trimite un SMS la un numar absolut intamplator cu acest continut: "Sunt insarcinata!"
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 22 Oct 2012, 20:58

ravenheart scrie: Mergeam cu mașina și am observat flash-ul camerei de filmat. Am înțeles că am fost înregistrat pentru depășirea vitezei, deși știam că nu am depășito. Pentru a mă convinge de asta am înconjurat un cartier și iarăși am trecut pe acolo, cu 20 de km mai încet decât limita prevăzută, dar camera iarăși m-a înregistrat. Părându-mi-se amuzant am mai trecut așa de încă trei ori pe acolo, de fiecare dată filmând cu mobilul bordul mașinii pentru a avea proba că camera rutieră de înregistrare e defectă și deja mă gândeam că dacă îmi vine amenda, îi dau în judecată. Peste două săptămâni, prin poștă primesc 5 chitanțe de amendă pentru că am mers fără să am centura de siguranță cuplată.
cat de tare.............. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

eu
senior
senior

Mesaj de eu » 23 Oct 2012, 10:13

Maria se roaga de Ion sa faca sex.
Asta, obosit, ii explica: - Mai, Marie, stii tu ce efort presupune o partida de sex?
- Ce efort?
- Uite, e ca si cum eu te-as lua in spate si te-as duce din Arad la Timisoara, pe jos.
- Hai, ma Ioane! Maria tot insista si Ion cedeaza.
Dupa amorul salbatic, Ion da sa se culce, dar Maria-l ia la intrebari:
- Auzi, acum ce dracu' faci, doar nu ma lasi la Timisoara...
Multa lume, putini oameni...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Oct 2012, 17:34

Ion si Maria se intilnesc pe strada la trei zile dupa ce facusera amor:
- Sarut mina, Marie. Da ce-i cu tine, esti suparata?
- Ioane, vin de la doctor, am o boala cu S...
- Aoleu, ce boala?
- Si, su, sa, nu-mi aduc aminte...
Deznadajduit, Ion da fuga la doctor:
- Doctore, am facut sex cu Maria si azi am aflat ca are o boala care incepe cu S...
- Baiete, e grav, pina aflam despre ce e vorba, iti voi injecta masiv penicilina, preventiv.
Dupa o saptamina de la incident, Ion cu Maria se reintalesc intimplator, in acelasi loc.
- Ioane, ce bine ca te vad, mi-am amintit ce boala am !
- Lasa-ma dracului, ca m-ai nenorocit ! M-a parasit nevasta, m-a dat afara din serviciu, ma ocolesc toti prietenii, dorm sub un pod...
- Ioane, stai sa-ti spun ce boala am: SCLEROZA!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ea si el facand sex.
El (soptit, la ureche): Iti place draga ?
Ea (tot soptit): Mai tare, mai tare ...
El (urlandu-i la ureche): Iti place ?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

O domnisoara intr-o macelarie vede agatate pe sus nelipsitele picioare de porc si il intreaba pe macelar:
- Cum dati picioarele?
- La o parte, zice macelarul hlizindu-se smecher.
Serioasa, fara sa zambeasca, femeia-l pune la punct:
- Atunci dati-mi doua limbi va rog....

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Rimelul de La Max Factor creează impresia ca genele sunt de trei ori mai lungi.
Cred ca Max Factor ar trebui sa faca si prezervative...
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 23 Oct 2012, 21:35

Staretu hotaraste ca trebuie un control sa vada cum mai stau calugarii cu viciile.
"Maine toata lumea, ia cate o pereche de clopotei, o leaga de membru si va prezentati in curte". Zis si facut. la momentul intalnirii, staretu aduce o super lady sa dea un un show de striptease. Fata incepe sa danseze goala......... nici un zgomot...... dupa o ora se aude un ding-ding....
" Aha, iesi din rand pacatosule... 2 saptamani de rugaciuni, post negru, stai inchis, speli porcii....".
Zis si facut.
Dupa alte 3 saptamani acelasi test. De data asta cu doua fete, dans-lins tzatze..... Dupa o ora ding-ding, acelasi calugar.
"Nemernicule, nu te-ai linistit? Meriti biciuit, maine toata lumea-n curte.'"
A doua zi intalnire mare, pacatosu' in centru. Staretu da exemplu: "Uitati-va la pacatosu' pamantului, merita biciuit, ridicati-i sutana si treizeci de lovituri" Toata curtea: ding-ding-cling-ding-diiing
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 25 Oct 2012, 20:22

O femeie suna disperata la medicul veterinar:
- Domnule doctor, pisica mea a baut circa 50 ml de benzina. Apoi s-a invartit ca nebuna prin casa vreo trei ore si acum sta pe canapea si nu se mai misca deloc. Ce credeti ca s-a intamplat?
- O fi ramas fara benzina?!…
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 26 Oct 2012, 12:32

Iepurele isi face toaleta cantatoare si chema ursul sa o probeze. Intra ursul si dupa 10 minute iese bucuros:
- Bai, iepuras, e faina toaleta asta cantatoare. O sa-mi fac si eu.
Peste putin timp vine vulpea si zice:
- Am auzit ca ti-ai facut toaleta cantatoare. Pot sa o incerc?
- Da cum sa nu. Du-te si intra, intre timp pun muzica.
Peste 10 minute iese vulpea:
- Bai, e super relaxant! Dupa un timp vine lupul cu maaaare nevoie....
- Pot sa folosesc toaleta ta???
- Sigur ca da intra si eu iti pun muzica. Peste 5 minute iese lupul cu picioarele pline de rahat.
- Ce ai patit? intraba Iepurele
- Ai bagat imnul national ma, boule!!

Aseara, in timp ce eram la bar, ma suna nevasta-mea:
- Cina e gata, tipa ea. Daca nu esti acasa in 20 de minute, sa stii ca o arunc la caine!
- Nu fi penibila, ii zic. Ce vina are el?

Alinuta era racita iar taica-su se tot chinuia de zor sa o faca sa-si ia pastiluta.
"Hai Alinuta", ii spuse el, "deschide gura mare si ia-o!...", apoi uitandu-se la nevasta-sa cu subinteles:
"Nu fi incapatanata ca maica-ta!..."

Nu spun ca prietena mea e urata...insa mi-a spus ca azi noapte a vrut sa o violeze unu' si cand a vazut-o mai de-aproape s-a razgandit si si-a cerut scuze, motivand ca a confundat-o cu altcineva.
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

budigae
veteran
veteran

Mesaj de budigae » 26 Oct 2012, 19:12

Un tataie , in varsta rau de tot, trece pragul unei societati de asigurari;
AGENTUL DE ASIGURARI; - sa traiesti TATAIE!, ce vanturi te aduc pe la noi?
TATAIE ;-as vrea o asigurare de viata , plec cu taica-meu in strainatate !
AGENTU'(mirat);pai cati ani ai tataie ?, dar tatal matale?
TATAIE ;- pai eu am 97 , tata are 120!
AGENTUL(nauc);- pai si nu va este frica sa plecati la varsta asta asa departe,vi se pot intampla o multime de treburi nasoale, mai ales daca stati rau cu sanatatea.
TATAIE;- suntem sanatosi tun , mergem la nunta la bunicu' !
Agentul cade de pe scaun , se ridica dupa un minut , bea un pahar cu apa si intreaba ;-da' cati ani are bunicu matale ?
TATAIE;- 140
Agentul cade iarasi, se ridica cu greu si-i zice lui tataie'' domne' vorbesti serios,chiar se'nsoara la varsta asta?''
TATAIE;- .....de gura parintilor !

Scrie răspuns