Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Diver
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Diver » 18 Iun 2010, 21:27

-Ce ai face daca o tipa buuuuna ti-ar face avansuri ?
-N-as pune botu' , ca dupa avans intotdeauna vine lichidarea !
Fir intins si happy bubbles !

Diver

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 20 Iun 2010, 12:11

salut. sper ca nu s-a mai zis acest banc :):):) Se vorbeste la persoana 1 , nu sunt eu cel din discutie :):):)

Plecasem din Constanta spre Bucuresti.
M-am oprit la benzinarie sa folosesc toaleta.

Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua.
Abia m-am asezat, cand aud din cabina cealalta:

-Salut, ce faci?

Nu fac parte dintre aceia care intra in discutii intr-un WC, dar acum am raspuns:

-Destul de bine!

La care tipul intreaba:
-Incotro mergi?

Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt:

-Bucuresti!

La care vecinul, mai nervos, spune:

-Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu,
ca am un tampit in cabina alaturata
care-mi raspunde la toate intrebarile......

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 20 Iun 2010, 12:18

Bula la scoala. Cum era ziua invatatoarei fiecare dintre copii vine pe rand si ii da un cadou:
Vine Ionescu, fiul brutarului, si ii itinde o cutie. Invatatoarea o ia, o agita putin si zice : - Sunt franzele nu ? - Da. Raspunde Ionescu. Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. invatatoarea o agita usor .. miroase cutia si zice: - Cotlete de porc nu ? - Da. Raspunde Stanescu.
Vine Bula , tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de 2 ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice : - E vin rosu nu ? - Nu. Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice: - Hmmm... e coniac nu ? - Nu. Zice Bula. - Ma dau batuta. Ce e ? - Un catelus.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 20 Iun 2010, 12:34

Banc Politic:
Cum bate criza la usa romanilor??..... Boc,Boc,Boc
Imagine

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 25 Iun 2010, 00:00

Domnule Director,
Subsemnatul Fane Bascula,om al muncii si cetatean UE,cu domiciliul in Romania,va aduc la cunstinta urmatoarele.
In urma cu ceva vreme, m-am casatorit din dragoste sincera si dezinteresata cu vaduva lui Gigi Nasolu.
Sotia mea,Gica,avea o fata de 18 ani, impliniti.
Dupa casatorie tatal meu, venind des in vizita pe la noi,s-a indragostit si s-a si casatorit cu fica sotiei mele.
Mentionez ca nu mi-au cerut binecuvantarea si nici eu nu le-am dat consimtamantul.
Fica mea vitrega a devenit mama mea vitrega iar tatal meu a devenit ginerele meu.
Sotia tatalui meu,adica fica mea vitrega care este in acelasi timp si mama mea vitrega,a nascut un baietel de 3200gr.
Acest copil este nepotul meu,fiindca eu sunt sotul mamei ficei mele vitrege dar in acelasi timp este si frate vitreg cu mine,fiind deci cumnatul sotiei mele.
Sotia mea a devenit bunica, deoarece este mama sotiei tatalui meu, care este mama la randul ei iar, in ceea ce ma priveste pe mine, fiind frate cu bebelusul,sotia mea a devenit si bunica mea.
Nu mult mai tarziu sotia mea a nascut si ea un baiat care a devenit cumnat cu tatal meu fiind frate vitreg cu sotia tatalui meu iar in aceasta calitate mie mi-a devenit unchi.
Copilul meu fiind frate cu mama mea vitrega iar prin mama mea vitrega sotia mea a devenit bunica si eu,ca sot al ei,am devenit propriul meu bunic.
Avand in vedere cele mai sus expuse intreb:daca fiul meu care in acelasi timp este unchiul meu,cumnat cu tatal meu si frate cu mama mea vitrega,are dreptul la alocatie de stat?
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 02 Iul 2010, 23:17

Vine revolutia in Romania si incepe vulturul sa zboare , sa faca picaje, lupinguri…
Il vede vulpea: – Auzi vulture ai innebunit ? ce te rupi asa in figuri?

Vulturul raspunde: – Cumatra , acum e democratie. Cum aude vulpea incepe sa alerge prin padure in zigzag , sa se dea peste cap…
O vede ursul: – Ce-ai cumatra a dat strechea-n tine?
Vulpea: – Ursule , e democratie !
Aude ursul si spune: – Asa? atunci ia vino tu incoa. O prinde si i-o trage bine. Pleaca vulpea amarata cu coada-n-tre picioare , se intalneste cu vulturul si-i spune ce-a patit din cauza democratiei.
La care vulturul:

- Cumatra , democratia e aici sus. Jos e f*tere !
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 02 Iul 2010, 23:54

:lol: :lol: :lol: a drak f*tere :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 03 Iul 2010, 00:01

se duce ursu la arici si zice: ariciule azi te f*t in kur!
ariciu se face ghem si zice: ursule lasa-ma in pace.
da ursu: pe unde ai vorbit ma?

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 03 Iul 2010, 01:51

Sotul isi insoteste sotia la cumparaturi intr-un supermarket. Si-n timp ce impinge fara chef caruciorul, ajunge la raionul de bere. Ochii i se lumineaza. Super-oferta! "cumpara azi o lada de bere si-n loc de 40 lei platesti doar 20". Entuziasmat apuca lada s-o bage-n carucior.
- Heeei!! Ce faci? Intreaba nervoasa sotia.
- Pai draga mea, e oferta: cu 20 lei imi iau o lada de bere!
- Suntem in criza dragule, nu ne putem permite! Las-o acolo.
Cu amaraciune-n suflet, barbatul renunta la berea lui preferata si-si continua fara chef plimbarea prin magazin. La un moment dat ajung la raionul Cosmetice. Femeia apuca o crema de fata din raft si da s-o bage in carucior.
- Heeei! ce faci? sare furios sotul!
- Pai dragul meu, asta e crema mea preferata, ma face sa arat frumoasa si costa doar 40 lei.
- La naiba!! Si berea te face sa pari frumoasa si e la jumate de pret!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 03 Iul 2010, 08:33

romania_a_fost_scoasa_la_vanzare

Stare tehnică:
Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă, şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric:
Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.

Combinaţii:
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de rate FMI. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa , oricât de mică ar fi dar să funcţioneze.

De ce o vând:
Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum şi nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult, şi ca s-o repar mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de ţară, aşa că să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez şi o vând pe bucăţi. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care ştie să o aprecieze.
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

Scrie răspuns