Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Doi tipi, plini de figuri, recent intorsi de la `munca`din UK, cou o masina super-tare,mergeau la Bacau. Pe traseu, intalnesc o batranica, facea autostopul, sa ajunga si ea, tot la Bacau. Opresc smecherii si o iau la ocazie.
- Unde mergi matusico?
-Ia, la ficior la Bacau,maica, sa-i mai duc una alta de pe langa casa.Da` voi, faina masina aveti, ce fel ii, Dacie?
- Nu matusica, ii Audi, si rad smecherii, de mama focului.
Batranica, sta si gandeste un pic, si intreaba:
-Da` de vazut, vede?
Aia, rad din nou in draci, si-si spun; da-o naibii de baba, ca-i proasta rau...
Ajung in centrul Bacaului, si la semafor, trece o tipa, o bunaciune, de-ti ieseau ochii din orbite dupa ea.
Smecherii, da-i pe fluierat si strigat: alo, mami, papusa, scumpi, honney,.... tipa, nimic, mandra, cu capul sus, nici nu-i baga in seama.
Atunci, soferul, ii striga:
-Moooiee, fa, moooie!
Batranica, in spate, intreaba:
- Mai, ficiori, da` ce inseamna cuvantu ista, mooiee?
-Pai, matusa, inseamna sanatate, fericire, noroc, asa, numa` de bine.....si iarasi rad ca prostii.
Batrana, tace si cand aproape de unde trebuia sa coboare, scoate 5 lei sa le plateasca.
Smecherii:
-Las` matusa, ca avem noi bani destui, ia matale un suc de banii astia!
Batrana insista, dar nu-i poate convinge sa primeasca banii.
- No, mai ficiori, daca bani aveti, atunci, mooie e voua si la toata familia, ca de asta nu cred ca aveti destul niciodata! Si mergeti sanatosi!
- Unde mergi matusico?
-Ia, la ficior la Bacau,maica, sa-i mai duc una alta de pe langa casa.Da` voi, faina masina aveti, ce fel ii, Dacie?
- Nu matusica, ii Audi, si rad smecherii, de mama focului.
Batranica, sta si gandeste un pic, si intreaba:
-Da` de vazut, vede?
Aia, rad din nou in draci, si-si spun; da-o naibii de baba, ca-i proasta rau...
Ajung in centrul Bacaului, si la semafor, trece o tipa, o bunaciune, de-ti ieseau ochii din orbite dupa ea.
Smecherii, da-i pe fluierat si strigat: alo, mami, papusa, scumpi, honney,.... tipa, nimic, mandra, cu capul sus, nici nu-i baga in seama.
Atunci, soferul, ii striga:
-Moooiee, fa, moooie!
Batranica, in spate, intreaba:
- Mai, ficiori, da` ce inseamna cuvantu ista, mooiee?
-Pai, matusa, inseamna sanatate, fericire, noroc, asa, numa` de bine.....si iarasi rad ca prostii.
Batrana, tace si cand aproape de unde trebuia sa coboare, scoate 5 lei sa le plateasca.
Smecherii:
-Las` matusa, ca avem noi bani destui, ia matale un suc de banii astia!
Batrana insista, dar nu-i poate convinge sa primeasca banii.
- No, mai ficiori, daca bani aveti, atunci, mooie e voua si la toata familia, ca de asta nu cred ca aveti destul niciodata! Si mergeti sanatosi!

- rookie4ever
- utilizator constant
Doi batrani (un el si o ea) se intalneau zilnic intr-un parc, sedeau pe aceeasi banca si-si petreceau zilele citind si comentand diverse ziare. Asa trec zile . saptamani ... luni.
La un moment dat, batranelul o intreaba pe batranica cu o voce rusinoasa daca i-ar place sa-i tina penisul in mana in timp ce el citeste. Surprinsa de intrebare, batranica ramane fara cuvinte, "interzisa". Batranelul, ca s-o convinga, subliniaza varsta pe care o au si dorinta de a se simti tanar.
Atunci, batranica se indupleca si puse mana. Trec din nou zile ... saptamani ... pana cand batranelul nu mai apare la intalnirea zilnica. Dupa o saptamana in care batranelul nu-si mai face aparitia, preocupata, batranica incepe sa-l caute disperata prin tot parcul, gasindu-l intr-un sfarsit pe o alta banca, langa o alta batranica care-i tinea penisul in mana.
Avand in fata o asemenea priveliste, batranica, oripilata si neplacut surprinsa, incepe sa urle:
- Voi barbatii sunt toti la fel indiferent de varsta. Spune-mi ce poate sa aiba in plus ea fata de mine?
La care batranelul, surazand malitios si entuziasmat, raspunse:
- Parkinson, draga mea!
La un moment dat, batranelul o intreaba pe batranica cu o voce rusinoasa daca i-ar place sa-i tina penisul in mana in timp ce el citeste. Surprinsa de intrebare, batranica ramane fara cuvinte, "interzisa". Batranelul, ca s-o convinga, subliniaza varsta pe care o au si dorinta de a se simti tanar.
Atunci, batranica se indupleca si puse mana. Trec din nou zile ... saptamani ... pana cand batranelul nu mai apare la intalnirea zilnica. Dupa o saptamana in care batranelul nu-si mai face aparitia, preocupata, batranica incepe sa-l caute disperata prin tot parcul, gasindu-l intr-un sfarsit pe o alta banca, langa o alta batranica care-i tinea penisul in mana.
Avand in fata o asemenea priveliste, batranica, oripilata si neplacut surprinsa, incepe sa urle:
- Voi barbatii sunt toti la fel indiferent de varsta. Spune-mi ce poate sa aiba in plus ea fata de mine?
La care batranelul, surazand malitios si entuziasmat, raspunse:
- Parkinson, draga mea!
Sa presupunem ca...
Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni.
· Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China.
· Daca cumparam benzina, vor ajunge la arabi.
· Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong.
· Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran.
· Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania.
· Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan
...si nu vor ajuta cu NIMIC economia româneasca.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania, este de a-i cheltui pe curve,
gustosul vin românesc,
sau pe tuica
...deoarece acestea sunt garantat produse autohtone!
Eu asa incerc sa fac!
...Dar e cam greu sa-mi conving nevasta ca fac aceste lucruri numai din patriotism!
Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni.
· Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China.
· Daca cumparam benzina, vor ajunge la arabi.
· Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong.
· Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran.
· Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania.
· Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan
...si nu vor ajuta cu NIMIC economia româneasca.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania, este de a-i cheltui pe curve,
gustosul vin românesc,
sau pe tuica
...deoarece acestea sunt garantat produse autohtone!
Eu asa incerc sa fac!
...Dar e cam greu sa-mi conving nevasta ca fac aceste lucruri numai din patriotism!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
- rookie4ever
- utilizator constant
Intr-un avion, un avocat nimereste langa o blonda mishto. Bla, bla, tot incearca sa intre in vorba cu ea... nimic. Blonda se uita pe geam, mai incearca sa doarma...
Avocatul, enervat:
- Uite, hai sa jucam un joc mishto! Eu iti pun tie o intrebare si daca nu stii imi dai 5$, apoi imi pui tu mie o intrebare si daca nu stiu iti dau 5 $! Si tot asa...
- Nu domnule, imi pare rau, sunt obosita, as prefera sa ma odihnesc...
Avocatul enervandu-se si mai tare:
-Bine, uite, jucam alt joc! Eu iti pun tie o intrebare, daca nu stii imi dai 5$; tu imi pui mie o intrebare si daca nu stiu, iti dau 500$ !!
Blonda accepta in sfarsit.
-Care este distanta de la Pamant la Luna? Blonda deschide geanta si ii da 5$.
-Ce e mic, are 3 picioare si urca dealul?
Avocatul se gindeste... scoate laptop-ul, cauta in baza de date...cauta pe Internet... trimite mailuri la toti prietenii... in sfirsit, dupa 1 ora, transpirat, ii da blondei 500 $. Blonda ii ia, apoi se intoarce si incepe sa se uite plictisita pe geam. Avocatul, isterizat:
- Bine, bine? Ce e mic, are trei picioare si urca dealul?
La care blonda deschide tacticoasa geanta si ii da o hartie de 5 $.
Avocatul, enervat:
- Uite, hai sa jucam un joc mishto! Eu iti pun tie o intrebare si daca nu stii imi dai 5$, apoi imi pui tu mie o intrebare si daca nu stiu iti dau 5 $! Si tot asa...
- Nu domnule, imi pare rau, sunt obosita, as prefera sa ma odihnesc...
Avocatul enervandu-se si mai tare:
-Bine, uite, jucam alt joc! Eu iti pun tie o intrebare, daca nu stii imi dai 5$; tu imi pui mie o intrebare si daca nu stiu, iti dau 500$ !!
Blonda accepta in sfarsit.
-Care este distanta de la Pamant la Luna? Blonda deschide geanta si ii da 5$.
-Ce e mic, are 3 picioare si urca dealul?
Avocatul se gindeste... scoate laptop-ul, cauta in baza de date...cauta pe Internet... trimite mailuri la toti prietenii... in sfirsit, dupa 1 ora, transpirat, ii da blondei 500 $. Blonda ii ia, apoi se intoarce si incepe sa se uite plictisita pe geam. Avocatul, isterizat:
- Bine, bine? Ce e mic, are trei picioare si urca dealul?
La care blonda deschide tacticoasa geanta si ii da o hartie de 5 $.
Bula, prostu’ clasei, vine acasa bucuros:
- Tata, tata, azi la scoala numai eu am stiut sa raspund!
- Da’ si ce v-a intrebat?
- Cine s-a basit?
Ion suna la firma: "Sefule, am niste dureri de cap groaznice, nu pot veni la lucru azi."
Seful: "Am un remediu mai mult ca sigur. Daca am dureri de cap, o rog pe nevasta-mea sa-mi faca sex oral si imi trec instantaneu."
Dupa doua ore Ion apare la firma bine dispus.
Seful: "A functionat?"
Ion: "Da, multumesc sefu`. Si sa stiti ca aveti o casa frumoasa!"
- Tata, tata, azi la scoala numai eu am stiut sa raspund!
- Da’ si ce v-a intrebat?
- Cine s-a basit?
Ion suna la firma: "Sefule, am niste dureri de cap groaznice, nu pot veni la lucru azi."
Seful: "Am un remediu mai mult ca sigur. Daca am dureri de cap, o rog pe nevasta-mea sa-mi faca sex oral si imi trec instantaneu."
Dupa doua ore Ion apare la firma bine dispus.
Seful: "A functionat?"
Ion: "Da, multumesc sefu`. Si sa stiti ca aveti o casa frumoasa!"
La revolutie o femeie gravida este impuscata.Se duce la doctor:are 3 gloante in ea ce nu pot fi scoase. Naste femeia 2 fete si un baiat. La 5 ani vine fata: -Mama, am facut pipi un glont!
-Nu-i nimic, mama,esti sanatoasa.
La fel si a doua fata la 10 ani. La 15 ani vine baiatul:
-Mama, am sa-ti zic ceva dar e rusinos.
-Ai facut pipi un glont?
-Nu, cand am luat-o in mana, l-am impuscat pe tata.
-Nu-i nimic, mama,esti sanatoasa.
La fel si a doua fata la 10 ani. La 15 ani vine baiatul:
-Mama, am sa-ti zic ceva dar e rusinos.
-Ai facut pipi un glont?
-Nu, cand am luat-o in mana, l-am impuscat pe tata.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
-
- veteran
la un aeroport se fura avioanele
raman doar patru bucati
sunt postati doi moldoveni de paza
stau ei ce stau ,la un moment dat unul spune
-haidi ai sa bem ceva!
celalalt spune -nu ai ca ne fura avioanele
-lasa ai ca nu vezi cat de mari sunt,cum sa le fure si sa nu le vedem
celalalt spune
mai tu ai vazut cum isi iau zborul?
-da ai ,si?
-ai vazut cum se inalta pe cer departe si se face asa de mic ca un pachet de tigari?
-am vazut ai !
-ei atunci il fura !
raman doar patru bucati
sunt postati doi moldoveni de paza
stau ei ce stau ,la un moment dat unul spune
-haidi ai sa bem ceva!
celalalt spune -nu ai ca ne fura avioanele
-lasa ai ca nu vezi cat de mari sunt,cum sa le fure si sa nu le vedem
celalalt spune
mai tu ai vazut cum isi iau zborul?
-da ai ,si?
-ai vazut cum se inalta pe cer departe si se face asa de mic ca un pachet de tigari?
-am vazut ai !
-ei atunci il fura !
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"