Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Becali zis si Jiji, cioban de meserie si ocazional si puscarias, i-a trimis de la Jilava luui Banel Nicolita un plic. In el era un desen ce infatisa: o cioara, doua oi, o galeata, un ciur, un papagal, un soare si o baba. Banel a descifrat astfel mesajul: Tigane, ai grija de oile alea sa le mulgi sa faci branza, tu-ti soarele matii de papagal!
Lui Lacatus alt plic, cu urmatorul desen: o cioara care vomita, un camp pe care pasc 11 oi, un tricou ros-albastru, un pandur (soldat de la 1877) injunghiat cu o baioneta, un pui prajit, un carbune. Cum a decodat Mariusica mesajul: Tigan borat ce esti, daca nu reusesti sa motivezi oile alea de jucatori stelisti sa zdrobeasca Pandurii, te pun la prajit pana te faci carbune!
Peste 1 zi Jiji le-a trimis din nou lui Lacatus si Banel un desen. Continea: o usa deschisa, un om mergand, 2 sperietori de ciori, un os, un doctor si un popa. Cei doi nu au inteles nimic dar nu i-a mirat ca nea Jiji trimisese desene si nu text. Toata lumea stie in Ghencea ca Jiji e analfabet si anepigraf dar nu e vina lui ci a parintilor ca nu l-au dat la scoala. S-au dus cei doi la Argaseala si asta a interpretat desenul asa: Asteptati voi sa ies de aici, rapandulelor, si sa vedeti ce batuta va dau, va rup oasele si va cant prohodul!
Rezultat: cei doi au solicitat justitiei sa fie inclusi in programul de protejare a martorilor si sa li se aloce un nou domiciliu in alt oras sau tara, nume noi si operatii estetice. In urma declaratiilor lor luate dupa usi inchise la procuratura mandatul de arestare a lui G.B. a fost prelungit cu inca 12 luni.
Lui Lacatus alt plic, cu urmatorul desen: o cioara care vomita, un camp pe care pasc 11 oi, un tricou ros-albastru, un pandur (soldat de la 1877) injunghiat cu o baioneta, un pui prajit, un carbune. Cum a decodat Mariusica mesajul: Tigan borat ce esti, daca nu reusesti sa motivezi oile alea de jucatori stelisti sa zdrobeasca Pandurii, te pun la prajit pana te faci carbune!
Peste 1 zi Jiji le-a trimis din nou lui Lacatus si Banel un desen. Continea: o usa deschisa, un om mergand, 2 sperietori de ciori, un os, un doctor si un popa. Cei doi nu au inteles nimic dar nu i-a mirat ca nea Jiji trimisese desene si nu text. Toata lumea stie in Ghencea ca Jiji e analfabet si anepigraf dar nu e vina lui ci a parintilor ca nu l-au dat la scoala. S-au dus cei doi la Argaseala si asta a interpretat desenul asa: Asteptati voi sa ies de aici, rapandulelor, si sa vedeti ce batuta va dau, va rup oasele si va cant prohodul!
Rezultat: cei doi au solicitat justitiei sa fie inclusi in programul de protejare a martorilor si sa li se aloce un nou domiciliu in alt oras sau tara, nume noi si operatii estetice. In urma declaratiilor lor luate dupa usi inchise la procuratura mandatul de arestare a lui G.B. a fost prelungit cu inca 12 luni.

-
- veteran
Un om avea o nevasta tare frumoasa, buna...dar nu stia sa gateasca. Vecinul lui avea o nevasta grasa si urata...dar gatea super bine. Vecinul stia treaba ca omul de langa el cam face foamea si, cateodata, il mai invita la el la masa. - Vecine, ce bine gateste nevasta- ta!... - Da vecine, asa e, dar nu vezi ce grasa si urata e? ...Pe cand a ta...ia uite ce frumusete de femeie ! - O fi ea frumoasa dar asta nu tine de foame! Fac foamea ca la concurs, ca nu stie sa gateasca; pe cand a ta...uite ce bine gateste, ce daca e grasa ! - Bai vecine, am o idee, uite cum facem: mancam la mine si **** la tine

-
- veteran
Mai, acum nu vreau sa par sadic sau inuman. Nu ii doresc lui Jiji sa stea mai mult de astea 28 zile, ca doar nu a omorat pe nimeni. Dar sper sa iasa mai umil si mai putin arogant, sa vada si el cum e suferinta. Lasa ca oricum o sa sufere ca un caine de pe urma aliantei cu vadim!csaa scrie:De te-ar auzi cine trebuie!!!!!!!!Fario_nebunu scrie:........ In urma declaratiilor lor luate dupa usi inchise la procuratura mandatul de arestare a lui G.B. a fost prelungit cu inca 12 luni.

-
- veteran
La intrebarea - cine va fi antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei s-a raspusn simplu: Traian Basescu!
Argumente:
- e presedinte-jucator, deci e usor sa devina antrenor;
- in toamna oricum e liber de contract, asa ca un post e bine venit ;
- se pricepe la "jonglerii" asa ca ii poare "face" si pe adversarii din Europa (ca la Mondiale oricum nu mergem) ;
- vocifereaza mult, se agita i-ar sta bine pe banca. De fapt, cred ca doar pe banca i-ar mai sta bine...
- ar avea un secund ideal: Emil Boc, un director tehnic minunat - Blaga - si o maseuza desavarsita (Udrea)
Un mic dezavantaj - e stelist ca si Piturca, dar macar nu e barbugiu, desi le cam bea!
Argumente:
- e presedinte-jucator, deci e usor sa devina antrenor;
- in toamna oricum e liber de contract, asa ca un post e bine venit ;
- se pricepe la "jonglerii" asa ca ii poare "face" si pe adversarii din Europa (ca la Mondiale oricum nu mergem) ;
- vocifereaza mult, se agita i-ar sta bine pe banca. De fapt, cred ca doar pe banca i-ar mai sta bine...

- ar avea un secund ideal: Emil Boc, un director tehnic minunat - Blaga - si o maseuza desavarsita (Udrea)
Un mic dezavantaj - e stelist ca si Piturca, dar macar nu e barbugiu, desi le cam bea!
- Dornea Ionut
- senior
Ion si Vasile la o discutie, la un sprit....
Vasile catre Ion:
- Auzi mai Ioane, eu daca as face dragoste cu nevasta ta, ipotetic vorbind, oare ce am fi noi?!?! Cuscri, veri, cumnati?!?!
Ion catre Vasile:
- Pai mai Vasile daca ai face tu asta... eu cred ca am fi chit!!!

Vasile catre Ion:
- Auzi mai Ioane, eu daca as face dragoste cu nevasta ta, ipotetic vorbind, oare ce am fi noi?!?! Cuscri, veri, cumnati?!?!
Ion catre Vasile:
- Pai mai Vasile daca ai face tu asta... eu cred ca am fi chit!!!

Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

-O batrana intra in cabinetul doctorului:
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag vanturi tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot si chiar fara miros. Orisicat, e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10 bucati.
Doctorul, ii da niste pastile si ii zice:
- Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control. Vine baba dupa o saptamana si zice:
- Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase.
- OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusul, hai sa vedem ce putem face cu timpanul.
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag vanturi tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot si chiar fara miros. Orisicat, e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10 bucati.
Doctorul, ii da niste pastile si ii zice:
- Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control. Vine baba dupa o saptamana si zice:
- Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase.
- OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusul, hai sa vedem ce putem face cu timpanul.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
Zboara in avion de la Chisinau la Moscova V. Voronin, Z. Greceanii si M. Lupu, politicienii la putere in Moldova. Deodata se strica motorul, avionul incepe sa piarda inaltime. Din pacate este numai o singura parasuta.
M. Lupu: - Propun sa organizam o votare secreta, cine castiga, acela va lua parasuta.
Zis si facut. Organizeaza votarea si castiga Voronin. Ia parasuta, le spune la toti "Adio" si sare din avion.
Z. Greceanii: - Asta este, democratia este democratie.
M. Lupu: - De acord, insa eu, numai un lucru nu pot intelege. Cum naiba a reusit sa ne intreaca cu 860 voturi?
Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune:
- Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie.
Patroana :
- Iubi… dar de banii astia iti dau cea mai misto femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri.
Soferul :
- Honey, n-am chef de sex, mi-e dor de casa…
Concurs de caiac canoe intre Romania si Japonia.
Primul an: Japonia castiga la o distanta considerabila. Japonezii aveau 1 carmaci si 8 membrii care vasleau. Romania avea 8 carmaci si unul care vaslea. Dupa infrangerea usturatoare Romania angajeaza o firma de consultanta in management ca sa reproiecteze sistemul. Vaslasul a fost concediat pentru lipsa de performanta.
Al doilea an: Japonia castiga la o distanta considerabila. Japonezii aveau un carmaci si 8 vaslasi. Romania avea 4 carmaci, 4 vice-carmaci si un vaslas. Dupa dureroasa infrangere, echipa Romaniei angajeaza o firma de consultanta in management pentru a reproiecta sistemul. Vaslasul a fost concediat pentru incompetenta.
Al treilea an: Japonia castiga din nou la o distanta mare. Japonezii aveau, la fel, un carmaci si 8 vaslasi. Romanii aveau un carmaci, 2 vice-carmaci, 4 supervisori si 2 vaslasi. Dupa a treia infrangere consecutiva, au angajat o firma de consultanta in management ca sa reproiecteze sistemul. Au concediat vaslasii pentru incompetenta si au decis sa construiasca alta barca.

M. Lupu: - Propun sa organizam o votare secreta, cine castiga, acela va lua parasuta.
Zis si facut. Organizeaza votarea si castiga Voronin. Ia parasuta, le spune la toti "Adio" si sare din avion.
Z. Greceanii: - Asta este, democratia este democratie.
M. Lupu: - De acord, insa eu, numai un lucru nu pot intelege. Cum naiba a reusit sa ne intreaca cu 860 voturi?
Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune:
- Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie.
Patroana :
- Iubi… dar de banii astia iti dau cea mai misto femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri.
Soferul :
- Honey, n-am chef de sex, mi-e dor de casa…
Concurs de caiac canoe intre Romania si Japonia.
Primul an: Japonia castiga la o distanta considerabila. Japonezii aveau 1 carmaci si 8 membrii care vasleau. Romania avea 8 carmaci si unul care vaslea. Dupa infrangerea usturatoare Romania angajeaza o firma de consultanta in management ca sa reproiecteze sistemul. Vaslasul a fost concediat pentru lipsa de performanta.
Al doilea an: Japonia castiga la o distanta considerabila. Japonezii aveau un carmaci si 8 vaslasi. Romania avea 4 carmaci, 4 vice-carmaci si un vaslas. Dupa dureroasa infrangere, echipa Romaniei angajeaza o firma de consultanta in management pentru a reproiecta sistemul. Vaslasul a fost concediat pentru incompetenta.
Al treilea an: Japonia castiga din nou la o distanta mare. Japonezii aveau, la fel, un carmaci si 8 vaslasi. Romanii aveau un carmaci, 2 vice-carmaci, 4 supervisori si 2 vaslasi. Dupa a treia infrangere consecutiva, au angajat o firma de consultanta in management ca sa reproiecteze sistemul. Au concediat vaslasii pentru incompetenta si au decis sa construiasca alta barca.

-
- veteran
Studenta sustine examenul la Economie. Subiectul: teoria economica a lui Adam Smith. Profesorul, in varsta, observa ca studenta nu are idee despre teoria economica si dorind, totusi, s-o promoveze o intreba:
- Dar care este prenumele lui Smith?
Fata se uita in sala – poate vreun coleg ii va sopti, dar in zadar.
- Hai amintiti-va, este atat de simplu!
Fara rezultat. Profului i se face mila de studenta si parinteste o intreaba:
- Atunci, spune-mi: cum il chema pe primul barbat?
Fata rosind si evident rusinata raspunde:
- Petrica…
- Dar care este prenumele lui Smith?
Fata se uita in sala – poate vreun coleg ii va sopti, dar in zadar.
- Hai amintiti-va, este atat de simplu!
Fara rezultat. Profului i se face mila de studenta si parinteste o intreaba:
- Atunci, spune-mi: cum il chema pe primul barbat?
Fata rosind si evident rusinata raspunde:
- Petrica…