Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
Tragedie in Romania
50.000 de romani morti. Dupa 2 zile apar ajutoarele
Americanii trimit 1 milion de dolari
Chinezii trimit 1 tona de medicamente
Italienii trimit 50.000 de romani
50.000 de romani morti. Dupa 2 zile apar ajutoarele
Americanii trimit 1 milion de dolari
Chinezii trimit 1 tona de medicamente
Italienii trimit 50.000 de romani
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
- veteran
Plictisit de viata de la oras, Tom si-a cumparat o casa la tara, inconjurata de vai si paduri. Dupa sase luni de singuratate, la usa lui apare un tip barbos, neingrijit, care ii spune:
- Sunt vecinul tau, Bill, si locuiesc peste vale. Dau o petrecere diseara si m-am gandit sa te invit si pe tine.
- A, ce bine! spune Tom. Chiar ma plictisisem.
- Va fi ceva de baut, poate si ceva lupte. Sper ca nu te deranjeaza.
- E OK, cred ca pot face fata.
- Si se va face si sex.
- A...ce bine! Sunt un tip deschis oricaror provocari. Cum crezi ca ar
trebui sa ma imbrac?
- Nu conteaza. Oricum vom fi numai noi doi.
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.
- Actele la control, va rog, si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde:
- Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betvilor de a deveni ratati.
Politistul se uita la el fix si intreaba:
- La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?
- Nevasta-mea si mai mult ca sigur si soacra-mea.
Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... As fi vrut numai sa ma tii in brate.
Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acuma?
Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat?
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat ?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit. In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea. Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe. Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate.
A vrut si pantofi, care sa se asorteze cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum.
Am ajuns si la sectiunea cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.
Ce sa va zic ... era tare entuziasmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment. Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata.
- Da, sigur, iubita.
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul. Putem merge sa platim la casa.
Eu, abia m-am abtinut cand ii am zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
- Cum ?!?!
- Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi.
Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?
- Sunt vecinul tau, Bill, si locuiesc peste vale. Dau o petrecere diseara si m-am gandit sa te invit si pe tine.
- A, ce bine! spune Tom. Chiar ma plictisisem.
- Va fi ceva de baut, poate si ceva lupte. Sper ca nu te deranjeaza.
- E OK, cred ca pot face fata.
- Si se va face si sex.
- A...ce bine! Sunt un tip deschis oricaror provocari. Cum crezi ca ar
trebui sa ma imbrac?
- Nu conteaza. Oricum vom fi numai noi doi.
Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.
- Actele la control, va rog, si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde:
- Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betvilor de a deveni ratati.
Politistul se uita la el fix si intreaba:
- La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?
- Nevasta-mea si mai mult ca sigur si soacra-mea.
Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... As fi vrut numai sa ma tii in brate.
Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acuma?
Iar ea a zis cuvinte de care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat?
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat ?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit. In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea. Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe. Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate.
A vrut si pantofi, care sa se asorteze cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum.
Am ajuns si la sectiunea cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.
Ce sa va zic ... era tare entuziasmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas faliment. Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata.
- Da, sigur, iubita.
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul. Putem merge sa platim la casa.
Eu, abia m-am abtinut cand ii am zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
- Cum ?!?!
- Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi.
Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?
Doi homosexuali afla de scatofilie, se hotarasc sa incerce si ei.
Se pune unul cu gura in sus, cand sa faca omu nevoia... nu iese... sta ce sta, la care ala de dedesubt:
- Nu ma mai iubesti!
---------------------------------------------------------------------------------
La examen un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea...Si asa al patrulea, al cincilea...
Profesorul il opreste si ii da nota '5'. Ceilalti studenti se revolta:
- Pentru ce?
- Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva...
--------------------------------------------------------------------------------
O familie de tigani, tatal, mama si copilasii stau in cort si tremura de frig. La un moment dat baietelul stranuta, la care tacsu' zice: - Hauleo, ai racit mancati-as pulicica aia mica a ta ! Dupa cateva minute stranuta si fisa, la care tiganu' : - Hauleo, ai racit, mancati-as trandafirelul tau, de fata ! Vazand tiganca ce a zis barbatasu', se chinuie si stranuta si ea, da' tiganul de colo: - Ai racit, manca-mi-ai p.la!!!
---------------------------------------------------------------------------------
Un domn statea pe o banca in parc alaturi de un baietel. La un moment dat, domnul intra in vorba cu baietelul avand un suras ciudat pe fata:
Domnul: - Auzi baietel? Ia zi-mi tu mie, daca masturbezi un catel, ce iese?
Baietelul: - Ce sa iasa nene?! Sperma de catel...
Domnul:- Bravo, bravo! Dar ia zi-mi, daca masturbezi un cal, ce iese?
Baietelul :- Ce sa iasa nene?! Sperma de cal...
Domnul: - Bravo baietel! Dar ia zi-mi tu mie, daca masturbezi un nene asa mare ca mine, ce iese?
Baietelul:- Ce sa iasa nene?! Sperma de om...
Domnul:- Si-o ciocolaticaaaaa!!
Se pune unul cu gura in sus, cand sa faca omu nevoia... nu iese... sta ce sta, la care ala de dedesubt:
- Nu ma mai iubesti!

La examen un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea...Si asa al patrulea, al cincilea...
Profesorul il opreste si ii da nota '5'. Ceilalti studenti se revolta:
- Pentru ce?
- Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva...
--------------------------------------------------------------------------------
O familie de tigani, tatal, mama si copilasii stau in cort si tremura de frig. La un moment dat baietelul stranuta, la care tacsu' zice: - Hauleo, ai racit mancati-as pulicica aia mica a ta ! Dupa cateva minute stranuta si fisa, la care tiganu' : - Hauleo, ai racit, mancati-as trandafirelul tau, de fata ! Vazand tiganca ce a zis barbatasu', se chinuie si stranuta si ea, da' tiganul de colo: - Ai racit, manca-mi-ai p.la!!!
Un domn statea pe o banca in parc alaturi de un baietel. La un moment dat, domnul intra in vorba cu baietelul avand un suras ciudat pe fata:
Domnul: - Auzi baietel? Ia zi-mi tu mie, daca masturbezi un catel, ce iese?
Baietelul: - Ce sa iasa nene?! Sperma de catel...
Domnul:- Bravo, bravo! Dar ia zi-mi, daca masturbezi un cal, ce iese?
Baietelul :- Ce sa iasa nene?! Sperma de cal...
Domnul: - Bravo baietel! Dar ia zi-mi tu mie, daca masturbezi un nene asa mare ca mine, ce iese?
Baietelul:- Ce sa iasa nene?! Sperma de om...
Domnul:- Si-o ciocolaticaaaaa!!
-
- veteran
bancuri
Un tip intra intr-o farmacie de cartier foarte aglomerata caci se dadeau medicamente compensate.
-Va rog sa-mi dati voie sa trec in fata pentru ca e o urgenta,mai bine zis ampe cineva la pat.
Trece tipul in fata,se apleaca peste tejghea si cu o voce soptita ii spune farmacistei:
-Dati-mi va rog un prezervativ.
-Va rog sa-mi dati voie sa trec in fata pentru ca e o urgenta,mai bine zis ampe cineva la pat.
Trece tipul in fata,se apleaca peste tejghea si cu o voce soptita ii spune farmacistei:
-Dati-mi va rog un prezervativ.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Invatatoarea : - George tatal tau ce meserie are?
George :- Tatal meu e instalator
Invatatoarea : - Adi tatal tau ce meserie are?
Adi:- E zugrav
Invatatoarea : Bula tatal tau cu ce meserie are?
Bula:- Tatal meu este striper intr-un club de gay...
Toti au ramas masca dupa ce au auzit ce a zis Bula..
A doua zi invatatoarea:
-Bula tatal tau chiar e striper intr-un club de gay?
Bula: -Nu dar imi era rusine sa zic.....tata e jucator la Steaua Bucuresti !!!
A doua zi invatatoarea:
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
-
- veteran
hahahaaaa, dupa meciul Bayern-Steaua inclin sa il inteleg pe bietul copil!Jonin scrie:Invatatoarea : - George tatal tau ce meserie are?
A doua zi invatatoarea: