Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
Un mos povestea cum si-a pierdut el dintii in razboiul cu rusii:
-Eram un pluton de infanterie, si au venit rusii puhoi cu tancurile, au tras si i-au omorat pe toti, doar eu ma sstrecuram ca un ssarpe printre gloante si nu m-au atins.
Atunci au pus tunurile pe mine, si trageau toti, dar eu ma sstrecuram ca un ssarpe si nu m-au atins.
La care, unul, enervat: Bine, mosule, atunci cum ti-ai pierdut dintii?
- Pai, daca au vazut ca nu ma pot nimeri, s-a dat unul jos din tanc si mi-a dat o ranga-n gura!
-Eram un pluton de infanterie, si au venit rusii puhoi cu tancurile, au tras si i-au omorat pe toti, doar eu ma sstrecuram ca un ssarpe printre gloante si nu m-au atins.
Atunci au pus tunurile pe mine, si trageau toti, dar eu ma sstrecuram ca un ssarpe si nu m-au atins.
La care, unul, enervat: Bine, mosule, atunci cum ti-ai pierdut dintii?
- Pai, daca au vazut ca nu ma pot nimeri, s-a dat unul jos din tanc si mi-a dat o ranga-n gura!
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Merg Ianosh si Pishta printr-o padure intunecata, merg ce merg, si pica Ianosh intr-o groapa adanca. Incearca Pishta sa-l scoata din groapa, dar degeaba, asa ca Ianosh incepe sa strige in gura mare dupa ajutor. Apare un tip imbracat in negru, pelerina neagra, palarie neagra, masca neagra la ochi, din doua miscari si trei sarituri, il scoate pe Ianosh din groapa.
Inainte sa plece, isi lasa amprenta pe un copac: un "Z" mare inscriptionat cu sabia in coaja copacului.
La care, Ianosh, mirat: - Zoltan ?...
Inainte sa plece, isi lasa amprenta pe un copac: un "Z" mare inscriptionat cu sabia in coaja copacului.
La care, Ianosh, mirat: - Zoltan ?...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
O tanara povesteste unei prietene:
- Duminica, la strand, s-au luat niste tipi de mine numai pentru ca purtam aiurea costumul de baie.
- Pai, cum il purtai?
- In mana...
- Cum? I-ai legat mainile?
- Nu, i-am ascuns placa dentara...
Un betiv intra intr-o biserica catolica si se duce direct la confesare. Intra in cabina si nu zice nimic. Popa, nedumerit, isi drege vocea incercind sa-i atraga atentia omului. Asta nimic. Dupa un timp, bate popa de 3 ori in peretele despartitor, la care betivul raspunde:
- N-are rost sa bati, nici eu nu mai am hartie.
- Duminica, la strand, s-au luat niste tipi de mine numai pentru ca purtam aiurea costumul de baie.
- Pai, cum il purtai?
- In mana...
- Cum? I-ai legat mainile?
- Nu, i-am ascuns placa dentara...
Un betiv intra intr-o biserica catolica si se duce direct la confesare. Intra in cabina si nu zice nimic. Popa, nedumerit, isi drege vocea incercind sa-i atraga atentia omului. Asta nimic. Dupa un timp, bate popa de 3 ori in peretele despartitor, la care betivul raspunde:
- N-are rost sa bati, nici eu nu mai am hartie.
discutie intre 2 copii in camera lor . Baietelul catre fetita: - Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta? F: O papusica Barbie , dar tu ? B: eu ii voi cere un Tampax F: Tampax ? Ce e asta ? B: …habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta , piscina, sa dansezi , sa alergi , sa faci o multime de lucruri ….fara ca nimeni sa-si dea seama !
- ravenheart
- veteran
Cum naiba cred americanii ca vor scapa de criza economica in conditiile in care peste cateva zile vor munci toti la negru?
If the global crisis continues, by the end of the year only two Banks will be operational, the Blood Bank and the Sperm Bank.
Logically.... Those 2 banks will merge and it will be called 'The Bloody Fucking Bank'
If the global crisis continues, by the end of the year only two Banks will be operational, the Blood Bank and the Sperm Bank.
Logically.... Those 2 banks will merge and it will be called 'The Bloody Fucking Bank'
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.