Unde-i scoate-ia-si dintii cu patentul, ca m-am nimerit odata sub apa si niste filipinezi dadeau cu dinamita! E nashpa rau!nickydarnico scrie:i
al 3-lea statea posomorat intr-un colt.
se uita astia la el si ii zic : tu cat ai ma ?
25 de ani
uau !, pai ce ai facut ?
braconaj.
dute ma ca nu se da atata pt braconaj!
pai da, dar am dat cu dinamita.
hai ba, ca nici asa nu iti dadeau 25 de ani.
da ma , dar la capturi au fost 3 pesti si 5 scafandrii
Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
La comisia medicala pt recrutare asteapta Bula cu colegii.Iasa primul.-Te-au luat??.......-Nu,am sifilis. Iasa urmatorul...-Te-au luat???.....Nu,pentru ca n-am dinti in fata... Fuge Bula repede afara si-si arde una cu o caramida peste gura,de-i zboara toti dintii.Vine inapoi si e chemat inauntru. -Te-au luat??,il intreaba colegii cind iese. .....-Nu......pentru ca am sifilis.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Un taran intra intr-un magazin fero-metal sa cumpere o broasca Yale. I se spune ca n-au asa ceva.
- Atunci, un lacat simplu, incearca taranul.
- N-avem.
- Atunci, macar un zavor...
- N-avem.
- Nici macar un foraibar n-aveti?
- N-avem.
- Atunci, ce mama dracului mai tineti magazinul asta deschis?
- N-avem lacat cu ce sa-l inchidem!
- Atunci, un lacat simplu, incearca taranul.
- N-avem.
- Atunci, macar un zavor...
- N-avem.
- Nici macar un foraibar n-aveti?
- N-avem.
- Atunci, ce mama dracului mai tineti magazinul asta deschis?
- N-avem lacat cu ce sa-l inchidem!
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Soacra vine acasa si spune: - Astazi am fost la coafor.
Ginerele: - Si nu era deschis?
Gica face poze pe malul lacului. La un moment dat,nevasta-sa il striga disperata : - Gicaaaa! Vino repede ca se ineaca maica-mea! - Imi pare rau, dar mi s-a terminat filmul din aparat!
Ginerele aduce acasa doi pepeni si spune catre soacra-sa: -Mama soacra, te-am auzit ieri spunand ca ai da jumatate din viata pentru un pepene. Uite ti-am adus doi!
Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra?
Raspuns: Cand apesi pe tragaci....
Ginerele: - Si nu era deschis?
Gica face poze pe malul lacului. La un moment dat,nevasta-sa il striga disperata : - Gicaaaa! Vino repede ca se ineaca maica-mea! - Imi pare rau, dar mi s-a terminat filmul din aparat!
Ginerele aduce acasa doi pepeni si spune catre soacra-sa: -Mama soacra, te-am auzit ieri spunand ca ai da jumatate din viata pentru un pepene. Uite ti-am adus doi!
Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra?
Raspuns: Cand apesi pe tragaci....
-
- veteran
bancuri
Soacra tre sa fie la fel de buna ca berea. Adica rece, pe masa si cu spume la gura.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
O tinerica muncea intr-un bordel fara ca cineva din familia ei sa > stie de acest lucru.Totul in regula, nimeni nu aflase nimic timp de > un an despre activitatea fetei, pina intr-o zi in care politia > facuse o razie. > Toate prostituatele din bordel au fost scoase in strada si puse in > rand pentru a fi verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin > zona si imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea: > - Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada? > - Pai, bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete… > - Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as minca si > eu… Ajung politistii si la babuta. Se mira unu: > - Doamna, am trait s-o vad si pe asta¦La virsta dv. mai puteti? > Babuta raspunse mindra: > - Imi dau jos proteza si lesug
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Intr-un templu shaolin:
Discipolul: - Prea intelept si onorabil Maestru, poti sa-mi explici diferenta dintre o perla si o femeie?
Maestrul: - Diferenta, gandacel mic si umil, consta in faptul ca perla poate fi insirata pe la ambele capete, iar femeia numai pe la un capat.
Discipolul: - Dar, Maestre, da-mi voie sa contrazic intelepciunea ta himalayana,dar am auzit ca unele femei se lasa insirate pe la ambele capete!
Maestrul: - Pai acelea nu sunt femei, sunt adevarate perle!
Discipolul: - Prea intelept si onorabil Maestru, poti sa-mi explici diferenta dintre o perla si o femeie?
Maestrul: - Diferenta, gandacel mic si umil, consta in faptul ca perla poate fi insirata pe la ambele capete, iar femeia numai pe la un capat.
Discipolul: - Dar, Maestre, da-mi voie sa contrazic intelepciunea ta himalayana,dar am auzit ca unele femei se lasa insirate pe la ambele capete!
Maestrul: - Pai acelea nu sunt femei, sunt adevarate perle!