Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Sep 2008, 04:41

Banc zis de un rabin din Montreal:- De ce au evreii nasul mare...............-Pentru ca aerul e GRATIS.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Sep 2008, 04:48

Ce cred negrii cind au diaree......Ca se topesc........................................Erevan: -Poti face baie daca ai diaree???. Da, numa sa ai destula.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Sep 2008, 05:04

Misogine.......De ce rochiile de mireasa sint albe??? ....Albul e culoarea generala a aparaturii electrocasnice................................................Cica se intoarce indianul acasa pe malul canionului Colorado.Sotia spala rufe in apa. Se desprinde o roca uriasa si-i face nevasta terci. -Bagamia-sh picioarele ,exclama indianu. -Iar am uitat sa cumpar Calgon.E a treia masina de spalat care mi se duce naibii din cauza calcarului............................. O femeie grasa rau sta dupa masa in poarta unei scoli..-Asteptati un copil? intreaba o profa ce iesea...-Nu , asa sint eu, grasa..

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Sep 2008, 05:27

Un grup international de renumiti psihologi vor sa faca un studiu pe popoare. Inchid in camere goale si albe un american ,un german si un roman. Singurele obiecte introduse au fost cite doua bile de otel pentru fiecare. Dupa o luna grupul de cercetatori intra la american. Cu o bucata din talpa papucului umpluse peretii de calcule.-Am facut niste calcule,despre ciocnire,poate pot sa realizez niste percutoare mai performante pentru armata americana. Neamtul cu o coada de lingurita,facuse sumedenie de calcule si el- Studiez rostogolirea,vreau sa realizez niste rulmenti mai performanti pentru industria auto germana,afirma el cu mandrie. La roman totul neatins in camera,iar el statea intins ,cu privirea in tavan. Ce faci ??? intreaba psihologii.....-Nimic,ma odihnesc......-Unde sint bilele???..........Aaa,nu stiu, una am stricat-o si pe cealalta am pierdut-o.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Sep 2008, 06:18

La ce folosesc indienii pieile de cal ???...Ca sa-si tina caii in ele..

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 29 Sep 2008, 11:21

Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu stia cu care sa se insoare. Deci a decis sa-i dea fiecareia cate 5000 de dolari ca sa vada cum ii cheltuie fiecare.

Prima iese in oras si se machiaza de toti banii. Isi ia haine noi, isi schimba coafura, isi face manichiura, pedichiura, tot tacamul si-i zice barbatului: "Am cheltuit banii ca sa fiu frumoasa pentru tine pentru ca te iubesc asa de mult."
A doua a iesit in oras si a cumparat crose noi de golf, un CD Player, un televizor si o combina si i le-a dat barbatului. I-a zis: "Am cumparat aceste cadouri pentru tine cu banii pentru ca te iubesc asa de mult."
Cea de-a treia ia cei 5000 de dolari si-i investeste in actiuni, isi dubleaza suma, returneaza cei 5000 de dolari barbatului si reinvesteste restul. Ea i-a zis: "Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru ca te iubesc atat de mult."
S-a gandit el mult despre cum au cheltuit femeile banii si a decis sa se insoare cu aceea cu sanii cei mai mari.

bula in armata la parasutisti . prima zi ,prezentare, a doua incepe instructia , a treia etc invata omul tehnici de aterizare cu parasuta. vine noaptea dinaintea primului salt din avion . bula o viseaza pe maica-sa care era moarta si ii spunea in vis : '' bula ,sa nu sari ca parasuta ta nu o sa se deschida!!!!""
a doua zi in avion , capitanul , '' tu , sari '' soldatul sare ' '' tu , sari '' , sare si al doilea soldat'' ;''bula ,sari ''
''dom' capitan , permiteti sa raportez , nu pot sa sar''
''de ce , '' bula ?, ''tuna capitanul
'' stiti, am visat- o pe mama care e moarta si mi-a zis sa nu sar ca parasuta mea nu o sa se deschida ''
'' parasuta ta , !!!, hmmm!!! bula ,ma-ta o zis ca parasuta ta nu o sa se deschida , hai sa facem schimb''
fac ei schimb , sare bula ,trage de maneta si se deschide parasuta...
bula cobora lin cand pe langa el trece in viteza capitanul ...vrrrrrr....
''dom'capitan, dom ' capitan , unde mergeti ?'striga bula
si capitanul :
''s-o f.t pe maaa-taaaa''

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 29 Sep 2008, 11:31

ilie scrie:Si daca ai stii cat de braconata e balta aia..si nu e banc.
credema k stiu...dar nu vorbim de aceeasi balta...aia la care te referi tu (banuiesc k te referi la aia privata) ma cam doare undeva de ea......dar totusi...a confirmat in nenumarate randuri

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 29 Sep 2008, 12:10

O maicuta ajunge lesinata la spital.Cand se trezeste intreaba doctorul de ce a ajuns la spital.Doctorul facand o gluma ii raspunde: -Ati nascut un baietel sanatos de 2kg. Maicuta: -In ziua de azi nici in lumanari nu mai ai incredere :twisted:

Toti soldatii primeau permisie numai Bula nu. Bula suparat catre comandata: -Domnu comandant va rog sa-mi acordati si mie permisie... comandantul: -Bula vezi tu calul ala de acolo... daca il faci sa rada iti dau 2 saptamani permisie. Bula merge la cal si ii spune ceva la ureche si calul incepe si rade. Comandantul mirat ii spune: -Bula daca faci calul sa si planga ai o luna permisie. Bula merge iar la cal si calul plange. Comandantul si mai mirat ii spune: -Bula daca imi spui cum ai facut 2 luni ai permisie. Bula: -Pai prima data cand ati spus sa-l fac sa rada i-am spus ca am scula mai mare ca a lui, iar a doua oara cand ati spus sa-l fac sa planga i-am aratat-o.....

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 30 Sep 2008, 14:05

Un avocat nu opreste cu masina la semnul STOP si este tras pe dreapta de un politist.
- Actele dvs, va rog.
- Pentru ce? -
-Nu ati oprit la semnul STOP !
- Am incetinit si era liber, nu venea nimeni!
- Dar nu ati oprit masina pe loc...actele, va rog.
- Care-i diferenta?
- Diferenta este ca la semnul STOP trebuie sa opriti masina pe loc, aceasta e legea...actele va rog...
- Daca imi poti arata care este diferenta legala intre a incetini si a opri, iti dau actele si te las sa-mi dai amenda, daca nu, ma lasi sa plec si nu ma amendezi!
- De acord, dar coborati va rog din masina!
Avocatul coboara linistit, iar intre timp politistul isi scoate bastonul si incepe sa dea vartos inavocat, spunand:
- Vrei sa ma opresc sau doar sa incetinesc?

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 01 Oct 2008, 06:37

Fetita catre bunica: - Bunico ce este un amant? Cand aude bunica incepe si striga disperata VAI!!! VAI!!! si fuge repede si deschide dulapul, iar de acolo cade un schelet.

Cele cinci porunci ale vietii (valabile la serviciu): 1. Sa nu gandesti. 2. Daca gandesti, sa nu spui. 3. Daca spui, sa nu scrii. 4. Daca scrii, sa nu semnezi. 5. Daca semnezi, sa nu te miri.

O blonda banuieste ca sotul o inseala si isi cumpara un pistol. Intr-o zi vine mai repede acasa si il gaseste pe sot cu una in pat. Scoate pistolul si il incarca dupa care si-l pune la tampla. Sotul cand o vede incepe sa strige: - O nu, nu face asta, te rog, nu e ce crezi , te iubesc, numai pe tine te iubesc! - Taci idiotule ca tu urmezi!

La ginecologie o tanara se dezbraca... -Domnu' doctor da' chilotii unde-i pun? -Aici, langa ai mei... raspunde doctoru'
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

Scrie răspuns