Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
Undeva la munte....
Pe o panta se afla o turma de oi. Putin mai sus sta un cioban - cu blana de astrahan, curea de piele, ciubote de lux, curate, cu un flaut din lemn scump, ornat cu gravura, aurit.
Deodata se auzi un sunet de telefon mobil.
Toata turma ridica capul, cu nedumerire se uita la cioban. Acela incet cauta in adancul cojocului, scoate mobilul.
- Alo, da - apoi se intoarce catre oi - pe mine ma cauta!
Pe o panta se afla o turma de oi. Putin mai sus sta un cioban - cu blana de astrahan, curea de piele, ciubote de lux, curate, cu un flaut din lemn scump, ornat cu gravura, aurit.
Deodata se auzi un sunet de telefon mobil.
Toata turma ridica capul, cu nedumerire se uita la cioban. Acela incet cauta in adancul cojocului, scoate mobilul.
- Alo, da - apoi se intoarce catre oi - pe mine ma cauta!
Tot ciobanesc.Un cioban era la munte cu oile de citeva luni.De trei zile statea in fund pe o piatra mare si nu se intimpla nimic deosebit.Vine un tintar si omu il plesneste intre palme.Mai sta vreo 4-5 ore dupa care trage o masturbare.Dupa vreo alte trei ore aprinde o tigara.Trage citeva fumuri si zice:-Ia uite domle. Crima , sex si droguri. Si eu ma plictisesc ??
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
- veteran
bancuri
Dimineata intr-o statie de tramvai un tip afumat bine isi scoate ustensila si incepe sa urineze.O cucoana pudica observa si exclama:
-Vai domnule,ce grosolanie!
-Hei cucoana,da de lungime ce zici?
-Vai domnule,ce grosolanie!
-Hei cucoana,da de lungime ce zici?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Un betiv care raspandea un miros ingrozitor, de bautura ieftina, si care avea un sac si un ziar vechi, se urca in autobuz si se aseaza langa un preot cu un aspect foarte onorabil. Apoi, scoate din sac o sticla de bautura aproape goala, si din care bea pana la ultima picatura, dupa care incepe sa citeasca din ziar.
La un moment dat i se adreseaza preotului:
- Scuzati-ma, domnule, stiti cumva din ce motive se ajunge la spondiloza?
- Desigur, raspunde preotul, care simtea o neplacere crescanda, pe un ton de o politete rece si sarcastica. Factorii care duc la spondiloza sunt: o viata dezordonata, tovarasia unor femei de calitate indoielnica, consumul exagerat de tutun si alcool, betii care se termina cu nopti petrecute in bordeluri, toate astea duc la spondiloza...
- Uuuuaaaaauuuuuu raspunde betivul si se intoarce la ziarul sau.
Preotul, milos de felul lui, dupa ce se gandeste la cele spuse, se adreseaza din nou betivului, de data asta pe un ton bland si impaciuitor:
- Scuza-ma, n-am vrut sa te jignesc... de cand suferi de spondiloza?
- Eu??? Nu, parinte... eu niciodata n-am suferit de asa ceva... tocmai am citit in ziar ca Papa...
La un moment dat i se adreseaza preotului:
- Scuzati-ma, domnule, stiti cumva din ce motive se ajunge la spondiloza?
- Desigur, raspunde preotul, care simtea o neplacere crescanda, pe un ton de o politete rece si sarcastica. Factorii care duc la spondiloza sunt: o viata dezordonata, tovarasia unor femei de calitate indoielnica, consumul exagerat de tutun si alcool, betii care se termina cu nopti petrecute in bordeluri, toate astea duc la spondiloza...
- Uuuuaaaaauuuuuu raspunde betivul si se intoarce la ziarul sau.
Preotul, milos de felul lui, dupa ce se gandeste la cele spuse, se adreseaza din nou betivului, de data asta pe un ton bland si impaciuitor:
- Scuza-ma, n-am vrut sa te jignesc... de cand suferi de spondiloza?
- Eu??? Nu, parinte... eu niciodata n-am suferit de asa ceva... tocmai am citit in ziar ca Papa...
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Intr-o zi de luni, un ardelean merge cu porcul in targ sa-l vanda.
La un moment dat se apropie de el un domn asa mai bine imbracat, la costum, cravata... si-i spune omului nostru:
-De vanzare porcu'?
-De vanzare!
-Da'...ce porc fain!
-Da,e fain!
-Dar ce-i dati sa manance?
-Pai...resturi...ce ramane de la noi dam la porc.
-In cazul asta, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia Consumatorului. Cum puteti sa-i dati porcului sa manance resturi? Daca se imbolnavesc consumatorii? Un milion de lei amenda!
A doua saptamana, iar vine ardeleanul cu porcul in targ. De el se apropie un alt om bine imbracat, care-l intreaba:
-De vanzare porcu'?
Ardeleanul, mai nervos putin: -De vanzare...
-Da'...ce porc fain!
-Da,e fain...
-Nici nu miroase a porc!
-Da...-Dar ce-i dati sa manance?
-Pai... pizza, cartofi prajiti, cola... ce mancam noi ii dam si la porc.
-Da? In acest caz, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia Copilului. Stiti cati copii din lume mor de foame?!
Si dv. ii dati porcului pizza si cola? Un milion de lei amenda!
A treia saptamana, iar vine omul nostru in targ cu porcul. Si acum vine la el un domn bine imbracat, la costum si cravata: -De vanzare porcu'? Ardeleanul, si mai nervos: -De vanzare..
-Da', ce porc fain!
-Da, fain..
-Da'... ce-i dati sa manance?
-Nu stiu. -Cum, nu stiti ce mananca porcul dv.??
-Nu stiu dom'le! Eu in fiecare dimineata ii pun o suta de mii in troaca si el isi cumpara ce vrea!!!!!
La un moment dat se apropie de el un domn asa mai bine imbracat, la costum, cravata... si-i spune omului nostru:
-De vanzare porcu'?
-De vanzare!
-Da'...ce porc fain!
-Da,e fain!
-Dar ce-i dati sa manance?
-Pai...resturi...ce ramane de la noi dam la porc.
-In cazul asta, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia Consumatorului. Cum puteti sa-i dati porcului sa manance resturi? Daca se imbolnavesc consumatorii? Un milion de lei amenda!
A doua saptamana, iar vine ardeleanul cu porcul in targ. De el se apropie un alt om bine imbracat, care-l intreaba:
-De vanzare porcu'?
Ardeleanul, mai nervos putin: -De vanzare...
-Da'...ce porc fain!
-Da,e fain...
-Nici nu miroase a porc!
-Da...-Dar ce-i dati sa manance?
-Pai... pizza, cartofi prajiti, cola... ce mancam noi ii dam si la porc.
-Da? In acest caz, dati-mi voie sa ma legitimez: sunt de la Protectia Copilului. Stiti cati copii din lume mor de foame?!
Si dv. ii dati porcului pizza si cola? Un milion de lei amenda!
A treia saptamana, iar vine omul nostru in targ cu porcul. Si acum vine la el un domn bine imbracat, la costum si cravata: -De vanzare porcu'? Ardeleanul, si mai nervos: -De vanzare..
-Da', ce porc fain!
-Da, fain..
-Da'... ce-i dati sa manance?
-Nu stiu. -Cum, nu stiti ce mananca porcul dv.??
-Nu stiu dom'le! Eu in fiecare dimineata ii pun o suta de mii in troaca si el isi cumpara ce vrea!!!!!
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
O blonda raspunde la "Vrei sa fii miliardar":
1. Cati ani a tinut razboiul de 100 ani?
a. 116
b. 99
c. 100
d. 150
Blonda se blocheaza.
2. In ce tara a fost descoperita palaria "panameza"?
a. Brazilia
b. Chile
c. Panama
d. Ecuador
Blonda tot blocata.
3. In ce luna sarbatoresc rusii revolutia din octombrie?
a. ianuarie
b. septembrie
c. octombrie
d. noiembrie
Blonda nu s-a deblocat.
4. Care a fost numele regelui George al IV-lea?
a. Albert
b. George
c. Manuell
d. Jonathan
Blonda in cele din urma cere ajutor din public.
5. Dupa ce animal au fost numite Insulele Canare?
a. canar
b. cangur
c. sobolan
d. foca
Blonda pierde dreptul la joc.
P.S. Daca cumva ai zambit la aceste intrebari, iata raspunsurile:
1. razboiul de 100 ani a tinut 116.
2. palaria panameza a fost descoperita in Ecuador.
3. revolutia din octombrie se sarbatoreste pe 7 noiembrie
4. George al IV-lea se numea de fapt Albert.
5. insulele Canare si-au primit numele de la foci. In latina inseamna"insula Focilor"(caini de mare)
Cu cat esti mai destept decat o blonda?
In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze.
- Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la penisul tipului, zice:
- Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun.
- Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima.
- Ooo, sa încerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun.
- Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune:
- Ia uite, are si sapun lichid!
1. Cati ani a tinut razboiul de 100 ani?
a. 116
b. 99
c. 100
d. 150
Blonda se blocheaza.
2. In ce tara a fost descoperita palaria "panameza"?
a. Brazilia
b. Chile
c. Panama
d. Ecuador
Blonda tot blocata.
3. In ce luna sarbatoresc rusii revolutia din octombrie?
a. ianuarie
b. septembrie
c. octombrie
d. noiembrie
Blonda nu s-a deblocat.
4. Care a fost numele regelui George al IV-lea?
a. Albert
b. George
c. Manuell
d. Jonathan
Blonda in cele din urma cere ajutor din public.
5. Dupa ce animal au fost numite Insulele Canare?
a. canar
b. cangur
c. sobolan
d. foca
Blonda pierde dreptul la joc.
P.S. Daca cumva ai zambit la aceste intrebari, iata raspunsurile:
1. razboiul de 100 ani a tinut 116.
2. palaria panameza a fost descoperita in Ecuador.
3. revolutia din octombrie se sarbatoreste pe 7 noiembrie
4. George al IV-lea se numea de fapt Albert.
5. insulele Canare si-au primit numele de la foci. In latina inseamna"insula Focilor"(caini de mare)
Cu cat esti mai destept decat o blonda?

In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze.
- Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la penisul tipului, zice:
- Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun.
- Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima.
- Ooo, sa încerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun.
- Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune:
- Ia uite, are si sapun lichid!
- costica_fishing
- veteran
Se batea Fat-Frumos cu Balauru'. Il prinde Balauru' pe Fat-Frumos si-l tranteste, bagandu-l in pamant pana la glezne.
Tocmai atunci zbura pe acolo corbu'. Zice Fat-Frumos catre corb:
-Corbule, corbutule, adu-mi un cioc de apa si ti-l voi da pe Balaur sa-l mananci.
Aduce corbu' un cioc de apa lu' Fat-Frumos care il baga pe Balaur in pamant pana la genunchi. Zice Balauru' catre corb:
-Corbule, corbutule, adu-mi un cioc de apa si ti-l voi da pe Fat-Frumos sa-l mananci.
Aduce corbu' iara un cioc de apa si-l baga Balauru' pe Fat-Frumos in pamant pana la brau. Zice Fatu' catre corb:
-Corbule, corbutule, adu-mi un cioc de apa si ti-l voi da pe Balaur sa-l mananci.
Aduce corbu' un cioc de apa si Fatu' il baga pe Balaur in pamant pana la gat. Zice Balauru' catre corb:
-Corbule, corbutule, adu-mi un cioc de apa si ti-l voi da pe Fat-Frumos sa-l mananci.
Atunci, nervos, corbu' zice:
-Da' voi ce pana mea faceti aici, va bateti sau beti apa?
Tocmai atunci zbura pe acolo corbu'. Zice Fat-Frumos catre corb:
Aduce corbu' un cioc de apa lu' Fat-Frumos care il baga pe Balaur in pamant pana la genunchi. Zice Balauru' catre corb:
Aduce corbu' iara un cioc de apa si-l baga Balauru' pe Fat-Frumos in pamant pana la brau. Zice Fatu' catre corb:
Aduce corbu' un cioc de apa si Fatu' il baga pe Balaur in pamant pana la gat. Zice Balauru' catre corb:
Atunci, nervos, corbu' zice:
-Da' voi ce pana mea faceti aici, va bateti sau beti apa?
near the beer
intamplare reala patita de mine duminica trecuta
eram in cautarea stiuci si tocmai dadusem peste o balta misto....culmea (sau mai bine zis obisnuinta) era un baboiar cu nevasta.....tipa pescuia...tipul langa gratar cu berea in mana
Ea:"Iubi, cum vad cand imi trage??"
El: "Draga, ti-o baga direct la fund"
eram in cautarea stiuci si tocmai dadusem peste o balta misto....culmea (sau mai bine zis obisnuinta) era un baboiar cu nevasta.....tipa pescuia...tipul langa gratar cu berea in mana

Ea:"Iubi, cum vad cand imi trage??"
El: "Draga, ti-o baga direct la fund"