Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 16 Mai 2008, 08:39

Daca o pocnesti, se cheama maltratarea femeii. Daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca ii ceri sa faca ceva ce nu ii place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, ii faci o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara, esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti magar. Daca esti mandru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. Si va mai intrebati de ce mor barbatii mai repede... :twisted:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Mai 2008, 15:30

cele cinci porunci ale vietii: 1- sa nu gandesti; 2 - daca gandesti, sa nu spui; 3- daca spui, sa nu scrii; 4 - daca scrii, sa nu semnezi; 5 -daca semnezi, sa nu te miri ... :roll:

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 25 Mai 2008, 18:31

La tara, un postas se duce cu corespondenta. La un moment dat, ajunge la o casa. Bate omul la usa, nu-i raspunde nimeni. Se uita pe geam si vede in casa un barbat si o femei, goi-pusca. Femeia era intinsa in pat, cu un deget in vagin si unul pe covor, iar barbatul pe covor, cu un deget in fund si unul in acvariu. Contrariat, postasul pleaca mai departe, la vecinul. Ajuns la vecin, il intreaba: "-Domnule, am fost la vecinii dumitale si uite ce am patit"... si-i povesteste toata tarasenia... "-A, zice vecinul, pai vecinii mei sunt surdo-muti si dumneata ai nimerit tocmai cand se certau. "-Cum, dom'le, ca nu faceau nici un gest?" "-Pai, ea ii spunea lui: "Du-te-n p***a ma-tii si bate covoarele!", iar el ii spunea ei: "Ma doare-n c*r, ma duc la peste!"
:lol1: :lol1: :lol1:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 26 Mai 2008, 07:36

O mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator. - Ce faci? o intreaba mama. - Mama, am 35 de ani, sunt urata, nu o sa ma pot marita niciodata, asa ca de acu incolo, asta va fi sotul meu. A doua zi, tatal, auzind in camera fetei zgomote ciudate, intra si primeste aceeasi explicatie. O zi mai tirziu, intorcandu-se acasa mama, isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta. Socata, il intreaba: - Barbate, ai inebunit? Ce faci? La care sotul raspunde: - Nu vezi? Stau si eu la o bere cu ginerica. :twisted: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 02 Iun 2008, 07:37

Superstitie Intr-o zi o baga unul pe o tipa in dormitor, o dezbraca si se pregateste sa se urce pe ea. Dar mai intai o intreaba: - Auzi duduie, dar tu cati ani ai? - 13. - Aoleuuu! strange-ti repede hainele si fugi! Se uita asta urat la el: -Domne, nu stiam ca esti asa de superstitios! :twisted: :twisted: :twisted:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 02 Iun 2008, 19:34

Sotul vine acasa si-o prinde pe sotie cu amantul in pat... socat intreaba:
- ce se intampla aici?
sotia se uita la amant si zice:
- ti-am spus ca-i prost?!!
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 02 Iun 2008, 19:35

Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a trezit fata in fata cu faptasul, pe coridor...
- bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!?
- pai unde sa fug, maica? in stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 03 Iun 2008, 07:21

miky scrie:Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a trezit fata in fata cu faptasul, pe coridor...
- bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!?
- pai unde sa fug, maica? in stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...
Betooon! marfa de banc...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iun 2008, 21:30

O tipa vrea sa ii cumpere sotului un cadou de ziua lui. Se gandeste ca ar fi frumos sa ii daruiasca un animal.
Se duce la pet-shop si se uita la animale:
Un caine - e frumos dar tot eu trebuie sa spal dupa el, sa ies sa il plimb. Mai bine nu.
"Un acvariu cu pesti - liniste, frumusete, pace, dar tot eu trebuie sa le dau sa manance regulat, sa le spal acvaruiul, nu te poti juca cu ei. Nu.
Uite o broasca testoasa - merge."
- Cat costa broasca testoasa?
- 500 euro.
- Pai ce stie sa faca la bani astia? intreaba femeia mirata.
- Doamna nu stie prea multe dar face o felatie.....
tipa se gandeste ca totusi merita barbat'su si cu asta scapa si ea de insistentele lui asa ca ii ia broasca testoasa.
Seara se culca si ei ca oamenii si... pe la 3 dimineata, miscare, zgomot
, troncaneli in ... bucatarie!
Tipa sta ce sta si iritata se duce in bucatarie si isi intreaba sotul ce face acolo.
- Pai m-a rezolvat mai bine ca tine. Acum o invat sa gateasca, si, daca invata MAINE ITI FACI BAGAJUL SI PLECI LA MA'TA!!!!!!
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 10 Iun 2008, 15:15

Un tip pe strada cu siretul dezlegat la unul din pantofi. Il vede unu' si-l intreaba de ce nu-si leaga si celalalt siret. Asta cica:
-pt ca asa-i recomandat de producator
-cum asa?
-pai cand mi-am cumparat pantofii, m-am incheiat la stangul si cand sa ma leg si la dreptul am vazut ca scria pe limba TAIWAN.

Scrie răspuns