Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 16 Aug 2006, 00:16

Intr-o zi, Tache se hotaraste sa-i faca o vizita prietenului sau, Mache.
Ajungind la casa acestuia, vede o placa mare la poarta: "Ciine rau! Intrati
pe propria raspundere! Mai aveti timp sa va razginditi!" Usor intimidat,
intra in curte. De ciine, nici urma. La usa casei vede alta placa: "CIINE
RAU! Daca tineti la viata, intorceti-va acum!" Speriat de-a binelea,
deschide usor usa si paseste in hol, unde il intimpina amicul Mache.
Intr-un colt, un ciine apatic.
- Salut, Mache! Dar ce-i cu toate avertismentele astea, vad ca dulaul tau
zace cit se poate de pasiv. Parca ziceai ca-i rau?!
- E rau, foarte rau, raspunde Mache, dar se consuma in el.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 16 Aug 2006, 00:16

A fost infiintat un post de radio al evreilor originari din Romania.
"-Aici "Radio Israel" transmitem pe lungimea de unda de 1238 kHz! ...Pentru ascultatorii fideli o lasam la 1200......"
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 16 Aug 2006, 00:18

Urmatoarele intrebari despre Australia provin de la potentiali vizitatori. Au fost postate pe website-ul unei agentii de turism australiene iar raspunsurile sunt cele oferite in realitate de catre oficialii site-ului care au, in mod evident, simtul umorului.

I: Bate vreodata vantul in Australia? Nu am vazut niciodata la televizor ca ar ploua, deci cum cresc plantele?(UK)
R:Importam toate plantele gata crescute iar dupa aceea doar stam prin preajma privindu-le cum mor

I: voi putea vedea canguri pe strada? (USA)
R: Depinde cat de mult alcool veti bea.

I; As vrea sa merg pe jos de la Perth la Sydney – pot urma sinele de cale ferata? (Suedia)
R: Sigur, sunt numai trei mii de mile, luati multa apa cu dvs.

I: Este periculos sa umbli prin tufisuri in Australia? (Suedia)
R: Deci este adevarat ce se spune despre suedezi.

I: Exista ATM-uri in Australia? Imi puteti trimite o lista a locurilor unde se afla acestea in Brisbane, Cairns, Townsville si Hervey Bay? (UK)
R: Cumva ultimul dvs. sclav a murit?

I: Imi puteti da cateva informatii despre cursele de hipopotami in Australia?(USA)
R: A-fri-ca este continentul acela in forma de triunghi la sud de Europa. AUSTRALIA este insula aceea mare din mijlocul Pacificului care nu are.....sau mai bine nu. Sigur, hipopotamii se intrec in fiecare marti noapte in Kings Cross. Veniti dezbracat.

I: In care directie este nordul in Australia? (USA)
R: Stati cu fata la Sud apoi rasuciti-va cu 180 grade. Contactati-ne cand sositi si va vom da si restul detaliilor.

I: Pot aduce cu mine tacamuri in Astralia?(UK)
R: De ce? Folositi-va degetele cum facem si noi.

I: Imi puteti trimite programul Corului de baieti din Viena (Vienna Boys‘ Choir)? (USA)
R: Austria este tara aceea micuta invecinata cu Germania, a carei......sau mai bine nu. Sigur, Vienna Boys Choir canta in fiecare marti noaptea in Kings Cross, imediat dupa cursa de hipopotami. Veniti dezbracat.

I: Pot purta tocuri inalte in Australia?(UK)
R: sunteti politician britanic, nu-i asa?

I: Exista supermarket in Sidney si laptele se gaseste pe tot parcursul anului? (Germania)
R: Nu, noi suntem o civilizatie pasnica de vanatori/taietori de lemne. Laptele este ilegal.

I: va rog trimiteti o lista a tuturor medicilor din Australia care pot distribui ser impotriva veninului de sarpe cu clopotei. (USA)
R: Serpii cu clopotei traiesc in America, care este locul de unde veniti dvs. Tti serpii australieni sunt perfect inofensiv, pot fi prinsi in siguranta si tranformati in animale de casa.

I: Am o intrebare despre un animal faimos in Australia dar i-am uitat numele. Este un fel de urs si traieste in copaci. (USA)
R:Se numeste urs cazator (Drop Bear). Se numeste astfel pentru ca pica din arborii de cauciuc si mananca creierul oricui trece pe sub acestia. Ii puteti speria stropindu-va cu urina umana inainte de a iesi la plimbare.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 20 Aug 2006, 09:43

Pe autostrada - un Matiz ramas in pana de motor.
Sofer - o femeie.
Se da jos din masina si deschide capota motorului sa se uite ce s-a intamplat. Aplecindu-se, un san iese afara.
Alt sofer, trecand pe langa ea, observa ca sanul era iesit si spune:
- Degeaba ii dai sa suga ca nu mai creste.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 20 Aug 2006, 09:44

Moare un medic cardiolog, sotia hotaraste ca din respect pentru meseria defunctului sa-i faca un sicriu in forma de inima si groapa in aceeasi forma. La inmormantare jale mare intre participanti numai unul mai retras radea infundat. Un domn mai invarsta il intreaba:
- Cum poti fi atat de insensibil fata de durerea familiei?
vinovatul raspunde:
-Pai cum sa nu rad cand ma gandesc la inmormantarea mea avand in vedere ca sunt medic ginecolog?
Cu lacrimi Bastus!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 21 Aug 2006, 14:41

Ce trebuie sa stie un student pentru un examen? - Totul. - Ce trebuie sa stie un laborant? - Aproape tot atat cat stie un student. - Dar un asistent? - In ce carte se gaseste ceea ce trebuie sa stie studentul. - Si un lector? - Unde poate fi gasita acea carte. - Dar un profesor? - Unde sa-l gaseasca pe lector.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Aug 2006, 08:51

Un tip si-a lichidat afacerile, si-a strans toti banii intr-un gentoi si s-a hotarat sa se retraga pe o insula de vis pentru tot restul vietii. Cand, deodata, isi aude vocea interioara soptindu-i insidios: "Ia toti banii si du-te la cazino! Ia toti banii si du-te la cazino!" Socat, minunandu-se si crucindu-se, tipul insfaca geanta si pleaca la cazino. La intrare, vocea interioara ii spune: "Mergi la ruleta!" In transa deplina, tipul se repede la ruleta si asteapta. Vocea interioara ii sopteste: "Mizeaza totul pe 12!" Zis si facut. Bila se invarte, se invarte... Pica pe 33. Vocea interioara: "Vai, sa-mi bag pu la! Scuze!"
Cu lacrimi Bastus!

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 24 Aug 2006, 13:38

Maria: - Ioane, ce are magaru cela intre picioare?
Ion: - Doamne ,Mario, proasta esti! Da cea-i socoteala lui.
Maria: - Da!? D'apai daca stiam ca asa stau lucrurile, imi alegeam barbat dupa urechi nu dupa nas.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Aug 2006, 19:42

Un tip era pe balta la pescuit. In mana dreapta tinea undita,in stanga o caramida. O tipa trece pe acolo si curioasa vrea sa afle ce face omul cu caramida. Pescarul spune ca ii explica doar daca face sex cu el. Se inteleg amandoi in cele din urma si, dupa partida, tipul ii spune relaxat: "La undita n-am prins nimic de azi dimineata, dar la caramida esti a treia..."
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 26 Aug 2006, 09:20

Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru, si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci?
Il impusti pe manelist. De doua ori.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns