Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Apr 2006, 08:59

Gerula scrie:Cine vrea sa se cracaneze de ras, click aici http://www.angryalien.com/ . :lol: :lol: :lol:
:D :D :D
aia dupa fuckin' pulp fiction m-a dat pe spate! :twisted: :twisted: e cea mai tare... ce moaca i-a facut lui S.L. Jackson... :P :P
damn, be cool! :P :P
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Apr 2006, 09:00

Gerula scrie:Cine vrea sa se cracaneze de ras, click aici http://www.angryalien.com/ . :lol: :lol: :lol:
:D :D :D
aia dupa fuckin' pulp fiction m-a dat pe spate! :twisted: :twisted: e cea mai tare... ce moaca i-a facut lui S.L. Jackson... :P :P
damn, be cool! :P :P
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 11 Apr 2006, 10:05

Copilul Gerulla îl întreaba pe tatal lui, numitul Leba, ce înseamna politica? Tatal îl pune pe genunchi si începe sa-i explice aratând exemple: Fii atent copilas, eu aduc banu în casa, deci eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grija de bani, deci ea este GUVERNUL. Bunicul tau are grija ca totul sa fie în regula, deci el este SINDICATUL. Babysittera noastra este CLASA MUNCITOARE si cu totii muncim ca Tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iar Fratiorul tau de câteva luni, Fishi, este VIITORUL nostrum comun. Copilasul retine tot ce a auzit si merge la culcare.
În timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut caca în scutec si plânge. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se întîmpla, dar asta doarme atît de adînc ca nu reuseste s-o trezeasca. Intra sa-i spuna babysitterului dar tatal lui tocmai se hîrjonea cu ea în pat în timp ce bunicul lui Sofonea tragea cu ochiul prin fereastra. Nimeni nu-l observa, asa ca merge înapoi în pat. Ziua urmatoare tatal lui întreaba daca poate sa spuna cu propriile cuvinte ce înseamna politica. Copilasul îsi aminteste de cele vazute noaptea si raspunde: Politica este cînd CAPITALISMUL profita de CLASA MUNCITOARE în timp ce SINDICATUL priveste neputincios. GUVERNUL doarme, nimeni nu baga în seama POPORUL, iar VIITORUL nostru este în ****

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Apr 2006, 10:08

Lame again, si asta a mai fost de vreo 2 ori. Mai baga o fisa.
Cu lacrimi Bastus!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 11 Apr 2006, 10:19

De acord mai Geruletz, o mai fi fost. Dar in felul asta ai aflat si tu ca esti copilul lui Leba de la Iasi, un fel de scenariu de telenovela. Vezi ce util iti e sa corespondezi cu mine?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Apr 2006, 10:46

Am inteles, acum ai impresia ca ai fost bagat in seama :lol: :lol: :lol: .
Cu lacrimi Bastus!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 11 Apr 2006, 11:02

Omule, tu ai o problema mare cu psihologia si interpretarea de tip behavioral. Vad ca mereu incerci sa analizezi de ce fac eu cutare lucru, de ce incerc 'sa ma bag in seama' sa devin 'troll' etc. Ai studiat cumva psihologia la Fac de jurnalistica? asa sunteti voi ziaristii, vedeti peste tot manipulare, diversiune. Sfatul meu prietenesc - traieste viata spontan si nu te mai psihanailiza atata ca ajungi la balamuc repede de tot.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Apr 2006, 14:33

Serbanel scrie: Sfatul meu prietenesc - traieste viata spontan si nu te mai psihanailiza atata ca ajungi la balamuc repede de tot.
Cainele moare de drum lung... :lol: . Ma rog, uneori mai moare si la final de meci :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 11 Apr 2006, 15:31

Appreciation

5,000 men were asked to complete a survey on what THEY liked best about
"Oral Sex":

3%
liked the warmth.

4% enjoyed
the sensation.

93%
appreciated the silence.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Apr 2006, 20:23

Unul de top :lol: :

Bula, plictisit de viata de zi cu zi se hotaraste sa fumeze niste iarba. Coboara jos, cauta la traficanti si cumpara iarba. Confectioneaza o tigara si iese pe balcon s-o fumeze.
Dupa primul fum vede o bila de foc cum ii trece prin fata ochilor si zice:
- Da' ce marfa proasta mi-au dat astia... mai trag un fum sa vad daca face tot asa...
Dupa al doilea fum la fel, vede o bila de foc.
- Firar' io sa fiu, ce mi-au vandut astia. Mai trag un fum sa vad daca astea sunt porcarii sau ce...
Trage si al treilea fum, vede bila de foc din nou, arunca tigara si intra suparat in casa.
Soacra-sa speriata in casa, il intreaba unde a fost. El explica foarte calm ca a fost la o tigara pe balcon, la care soacra-sa raspunde:
- Bine mai Bula, dar 3 zile?
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns