Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si inca unul (cer scuze daca a mai fost)
Patru prieteni in vacanta. La hotel, neavand prea multi bani, hotarasc sa doarma cate doi in camera. Unul din ei se stia ca sforaie atat de cumplit, asa ca au convenit sa doarma in camera cu el pe rand, fiecare cate o noapte. A doua zi dimineata, vine primul care a avut "onoarea", cu ochii rosii, parul ravasit etc. "N-am putut dormi toata noaptea, am stat in fotoliu si m-am uitat la el" A doua zi, urmatorul, rupt de somn si el: "Cum dreq sa dormi, se clatina acoperisul de la sforaitul astuia, am stat toata noaptea in fotoliu si m-am uitat la el" A treia zi, vine al treilea fresh, odihnit, bine dispus. Ceilalti mirati: "Cum ai reusit sa te odihnesti?!?" "Simplu. Inainte de a ne baga in pat, l-am strans in brate, l-am sarutat dulce si i-am spus noapte buna. N-a inchis un ochi toata noaptea.
Patru prieteni in vacanta. La hotel, neavand prea multi bani, hotarasc sa doarma cate doi in camera. Unul din ei se stia ca sforaie atat de cumplit, asa ca au convenit sa doarma in camera cu el pe rand, fiecare cate o noapte. A doua zi dimineata, vine primul care a avut "onoarea", cu ochii rosii, parul ravasit etc. "N-am putut dormi toata noaptea, am stat in fotoliu si m-am uitat la el" A doua zi, urmatorul, rupt de somn si el: "Cum dreq sa dormi, se clatina acoperisul de la sforaitul astuia, am stat toata noaptea in fotoliu si m-am uitat la el" A treia zi, vine al treilea fresh, odihnit, bine dispus. Ceilalti mirati: "Cum ai reusit sa te odihnesti?!?" "Simplu. Inainte de a ne baga in pat, l-am strans in brate, l-am sarutat dulce si i-am spus noapte buna. N-a inchis un ochi toata noaptea.
După Ion Marin şi Florin Marin, se zvoneşte că pe banca lui Dinamo urmează Andreea Marin. De asemenea, umbla vorba că echipa din Ştefan cel Marin va fi pregătită după reţete de Sanda Marin, iar noile culori oficiale vor fi ultramarin şi bleumarin. Este de aşteptat ca pe lista de transferuri alcătuită de şefii dinamoviştii să se regăsească Petre Marin, Nea Mărin Miliardar, Marin Sorescu, Marin Preda. Mascota clubului nu va mai fi un cîine roşu, ci, firesc, un puşcaş marin. 

Cu lacrimi Bastus!
bondan scrie:După Ion Marin şi Florin Marin, se zvoneşte că pe banca lui Dinamo urmează Andreea Marin. De asemenea, se preconizează că echipa din Ştefan cel Marin va fi pregătită după reţete de Sanda Marin, iar noile culori oficiale vor fi ultramarin şi bleumarin. Este de aşteptat ca pe lista de transferuri alcătuită de şefii dinamoviştii să se regăsească Petre Marin, Nea Mărin Miliardar, Marin Sorescu, Marin Preda. Mascota clubului nu va mai fi un cîine roşu, ci, firesc, un puşcaş marin.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Dupa o lunga si fierbinte noapte de sex nebun, el observa pe noptiera ei
poza unui alt barbat. Incepe sa isi faca griji ... "Este sotul tau?"
intreaba el nervos ... "Nu, blegutule", ii raspunde ea, tachinandu-l usor.
"Atunci este iubitul tau ?" continua el putin mai relaxat. "Nu, da de unde
..." ii sopteste ea la ureche. "Este fratele sau tatal tau ?" intreaba el,
sperand sa primeasca un raspuns afirmativ. "Nu, nu, nu" raspunde ea. "Pai
atunci cine naiba e ?" intreaba el deja iritat. "Sunt eu, inainte de
operatie ........."
poza unui alt barbat. Incepe sa isi faca griji ... "Este sotul tau?"
intreaba el nervos ... "Nu, blegutule", ii raspunde ea, tachinandu-l usor.
"Atunci este iubitul tau ?" continua el putin mai relaxat. "Nu, da de unde
..." ii sopteste ea la ureche. "Este fratele sau tatal tau ?" intreaba el,
sperand sa primeasca un raspuns afirmativ. "Nu, nu, nu" raspunde ea. "Pai
atunci cine naiba e ?" intreaba el deja iritat. "Sunt eu, inainte de
operatie ........."
Cu lacrimi Bastus!
Intr-o unitate de tancuri, unei grupe de proaspeti recruti li se
prezinta pentru prima oara un tanc.
Plutonierul comandant de grupa incepe sa le explice:
- Tancul este de tip T-55, fabricat in URSS. Are cineva vreo
intrebare?
Nimeni nu intreaba nimic.
- Pe tanc, se afla instalat un aruncator de grenade calibrul 120.
Are cineva vreo intrebare?
- Tot pe tanc avem o statie de comunicatii radio. Are cineva vreo intrebare?
Un soldat ridica mina timid.
- Da, soldat, spune!
- Domnule plutonier, statia radio e pe lampi sau pe tranzistori?
- Bai, pentru timpiti ca tine o sa repet : este pe tanc !
prezinta pentru prima oara un tanc.
Plutonierul comandant de grupa incepe sa le explice:
- Tancul este de tip T-55, fabricat in URSS. Are cineva vreo
intrebare?
- Pe tanc, se afla instalat un aruncator de grenade calibrul 120.
Are cineva vreo intrebare?
- Tot pe tanc avem o statie de comunicatii radio. Are cineva vreo intrebare?
Un soldat ridica mina timid.
- Da, soldat, spune!
- Domnule plutonier, statia radio e pe lampi sau pe tranzistori?
- Bai, pentru timpiti ca tine o sa repet : este pe tanc !
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam färä experientä... Cadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin douä unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto. Vènit noi la dumnèvostre se foteti la noi. Acuma, pè mine foteti in fund, si pè fata in pÃciore. Da' stiti ce rughem la dumnèvostre, domnu foto? Foteti la noi ase de sè ne iese ochii!
Cu lacrimi Bastus!
- nickydarnico
- senior
Medicul iese transpirat din sala de operatii. Se întîlneste cu un alt medic care îl întreaba ce s-a întîmplat.
- Am avut o operatie foarte grea. Pacientul, un politist, nu prezenta activitate cerebrala. I-am deschis calota craniana si nu îmi venea sa cred ochilor. Era goala. Doar un fir de aţa. Timp de 4 ore, m-am gîndit daca sa tai aţa sau nu. Pîna la urma, am taiat-o. Si ce crezi ca s-a întîmplat?
- Ce s-a întîmplat?
- I-au cazut urechile.
- Am avut o operatie foarte grea. Pacientul, un politist, nu prezenta activitate cerebrala. I-am deschis calota craniana si nu îmi venea sa cred ochilor. Era goala. Doar un fir de aţa. Timp de 4 ore, m-am gîndit daca sa tai aţa sau nu. Pîna la urma, am taiat-o. Si ce crezi ca s-a întîmplat?
- Ce s-a întîmplat?
- I-au cazut urechile.
Cu lacrimi Bastus!
PPS?
Daca se poate adi imi poti trimite si mie pps-ul? multumesc anticipat