Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Apr 2006, 20:25

Din aceeasi categorie:

Iepurasul a fumat niste iarba si acum zace lat pe marginea lacului. Apare un castor: Ce faci iepurasule? - Am fumat niste iarba si ma simt in al unspelea cer! Ia si tu de-aici! Ia castorul si trage un fum. Iepurasului ii vine o idee: - Stii ce-ar fi si mai grozav, castorule? Sa tragi un fum, sa-ti tii rasuflarea, sa te scufunzi, sa inoti pana pe partea cealalta a lacului, si acolo sa expiri! Castorul se executa. Pe partea cealalata a lacului, cade lat de placere. Apare un hipopotam: - Ce faci, castorule? - E un iepuras pe partea cealalta a lacului care are o marfa grozava. Tine-ti rasuflarea, inoata pe sub apa, si cand iesi pe partea cealalta,dai de el. Hipopotamul se executa. Cand iese pe partea cealalta, iepurasul casca niste ochi mari la el, si-i striga innebunit:Expira, castoruleee
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Apr 2006, 20:30

:D :D :D
tari de tot!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Apr 2006, 20:34

Serbanele, atrage-i atentia astuia ca in ultima vreme baga numa` bancuri in reluare. :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Apr 2006, 20:47

Adi_ scrie:Serbanele, atrage-i atentia astuia ca in ultima vreme baga numa` bancuri in reluare. :wink:
E clar :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Apr 2006, 01:47

Cica se duce un tzigan la pescuit cu un Mertz 600 SEL.Coboara tziganu din masina. Scoate mulineta de aur cu fir de matase si ac de diamant si da la peste. Cand, ia sa vezi minunatie: Prinde pestisoru de aur. Ptiuuuuu.... La care pestisoru': Stii eu sunt pestisoru' de aur cu alea 3 dorintze... Tziganu: ZI CE VREI ...

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Apr 2006, 01:48

Un om de culoare vorbea cu un alb si spunea : Eu sunt negru.Cand m-am nascut eram negru.Cand sunt bolnav sunt negru.Cand fac plaja sunt negru.Cand sunt racit sunt negru.Cand mor, sunt tot negru.Dar tu, cand te-ai nascut erai roz.Cand ai crescut ai devenit alb.Cand ti-e rau esti verde.Cand faci plaja esti rosu.Cand ti-e frig esti albastru.Cand vei muri o sa fii purpuriu.......................si mai tupeul sa-mi spui mie k sunt colorat?.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Apr 2006, 01:49

Doua blonde merg pe strada. Blonda zice catre cealalta blonda. -Draga!Uit-l pe Gigel.N-ui faci cu mana?
-Nu, sa isi faca singur.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Apr 2006, 01:49

Doi tipi nimeresc in spital. Dupa ce isi vin in fire, unul spune: - Cum ai ajuns aici? - Am vrut sa ma inveselesc si am dat comanda de o "Dacie Logan" cu motorul de "Porsche". Merg pe drum, vad un Mercedes merge cu 150km/h. Eu accelerez la maxim si il intrec, de parca acela ar sta pe loc. Apoi privesc in oglinda, nu reusesc sa iau curba si... sunt aici. Dar tu? - Merg cu Mercedesul la viteza 150km/h... Deodata ma intrece o "Dacie Logan", de parca eu as sta pe loc... Eu ma gandesc ca poate intr-adevar stau pe loc... si am iesit din masina :lol:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 12 Apr 2006, 08:15

Un negru intra intr-un bar cu albi si cere un whisky. Toti incep sa murmure si unul zice tare:
- bai, voi stiti de ce au negrii talpile albe? Pentru ca atunci cand i-am prins noi albii in Africa, i-am pus cu fata la copac si cu picioarele departate, la perchezitie... Toti rad in hohote, negrul tace si bea.
- dar de ce au podul palmei alb? ptr ca i-am pus sa se sprijine cu mainile de copac...ha ha ha
In fine se scoala negrul si le spune
- dar voi albii, stiti de ce aveti gaura curului neagra?
Ptr ca eram noi proaspat vopsiti cand v-am pus capra pe voi, albii.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Apr 2006, 14:56

In noaptea nuntii, mireasa ii spune mirelui ei: - Dragul meu, stii ca eu sunt virgina si ca nu stiu mare lucru despre sex. Ai putea sa-mi explici inainte sa trecem la fapte? - Bine, draga mea. Uite, sa ne inchipuim ca partea mea intima este un prizonier, iar a ta o inchisoare. E simplu de tot: luam prizonierulsi il bagam la inchisoare. Zis si facut. Dupa ce se consuma evenimentul, mirele se tolaneste in pat multumit de sine. Mireasa, zambind de fericire si multumita tare de prima ei experienta intima, il anunta suav: - Iubitule, se pare ca prizonierul a evadat de la inchisoare. - Atunci trebuie sa-l arestam din nou. Se conformeaza omul si, la final, da sa se odihneasca. Mireasa,radiind de satisfactie ii zice iar: - Dragule, iar a scapat prizonierul!
Adunandu-si ultimele puteri, barbatul se ridica si trece iar la fapte. Dupa ce termina, nu-si mai doreste decat sa aiba parte de un somn bun. Mireasa, il bate incetisor pe umar si ii spune: - Iubituleee... iar a scapat... - Draga mea, stii ceva?! Asta nu e o sentinta pe viata!!!! :lol:

Scrie răspuns