Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 06 Mar 2006, 20:23

Un magar mergea linistit...Din urma il ajunge porcul:
- Aoleu, bai, magarule...Ce slab esti...si ce murdar...si cred ca nici
de mancat nu mananci prea bine...Ba, si ce de desagi ti-a pus stapanul in spate...
La un moment dat, magarul se intoarce catre porc:
- Am eu senzatia sau tu nu esti porcul de anul trecut?!
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Mar 2006, 08:54

Concurs de tras cu arcul. Se aseaza tinta - un gagiu cu un mar pe cap - la 50 metri. Vine primul concurent. Ocheste, trage, despica marul. Urale. Mindru, tipul se intoarce si declama: - I'm Wilhelm Tell! Runda a doua. Se departeaza tinta la 100 metri. Vine alt concurent, ocheste si trage. Marul cade despicat. Ovatii. Se intoarce si asta si zice: - I'm Robin Hood! Runda a treia. Tinta se aseaza la 150 metri. Vine al treilea concurent, ocheste si trage. Ii crapa capul aluia. Stupoare. Se intoarce tipul si zice: - I'm sorry!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Mar 2006, 08:55

Ion cu Maria stateau pe marginea unei prapastii. Mariei i se facu cald, Ion ia facut vant

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remusnico » 07 Mar 2006, 10:29

Ion si Maria in pat.
- Ioaneee ....
- Ha!
- Varatu-ai?
- Apoi varatu-am dara!
- Atunce ioiiiiii!

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 07 Mar 2006, 11:24

Pasarel si Pasarica, singuri, singurei, pe-o creanga in mijlocul padurii, romantism, vraja, etc,... Pasarel: Pasarico, o smecherie, ceva in seara asta?? Pasarica(tup, tup, mai incolo): Cum mai Pasarel, pai asa ma stii tu? Pasarel(tup, tup catre ea):Hai ma Pasarico, ne iubim si noi?? Pasarica(tup, tup mai incolo): Hai mai Pasarel ,fii solemn, nici nu ma gandesc! Pasarel(nervos, tup, tup langa ea): Hai dom'le, lasa-ma cu texte d'astea! Pasarica tup,tup mai incolo si cade de pe creanga intr-o balta.
MORALA: Cu cat e preludiul mai lung cu atat pasarica e mai uda!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Mar 2006, 21:16

Un tanar fermier scotian se insoara cu o fata din satul vecin. Dupa nunta la care s-au servit traditional doar produsele fermei, spre aprobarea admirativa a invitatilor, tanara pereche isi petrece luna de miere timp de o saptamana intr-un cort asezat pe malul raului care traversa ferma, dupa care se intoarce la munca de zi cu zi.

De indata, insa, isi face aparitia mama sotiei, venita sa inspecteze in amanunt proprietatile ginerelui, ca sa se asigure ca totul este gospodarit asa cum scrie la carte si nu se face risipa.

Tragedia se intampla atunci cand mama soacra, insotita de fiica si ginere, traverseaza grajdurile: din motive inexplicabile, magarul fermei isi arunca copitele din spate exact in fruntea mamei soacre, trimitand-o pe loc in lumea dreptilor.

Desigur, la inmormantare participa toti locuitorii celor doua sate vecine, zguduiti de intamplare. Cand lumea se indeparteaza spre case, pastorul il opreste pe fermier la iesirea din cimitir.

- Dragul meu, stiu ca este un moment greu pentru voi, dar nu ma pot abtine sa te intreb: cand primeai condoleantele, am observat ca la toate femeile dadeai din cap de sus in jos, iar la toti barbatii - de la stanga la dreapta. Vrei sa-mi spui si mie de ce, daca nu sunt prea indiscret?

Fermierul se uita in jur si se asigura ca nu-i aude nimeni.
- Foarte simplu, parinte. Femeile imi spuneau: "Ce tragedie cumplita!", iar eu spuneam "Asa este...". In schimb, barbatii ma intrebau daca inchiriez magarul, iar eu le spuneam: "Imposibil, am semnat deja contracte pentru dublul sperantei lui de viata...".
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Mar 2006, 21:17

O femeie intra in bucatarie si gaseste sotul urmarind mustele cu un plici.
- Ce faci, iubitule?
- Vanez muste.
- Si ai vanat ceva?
- Da, 3 masculi si 2 femele.
- Dar de unde stii tu care e mascul si care e femela?
- Pai... 3 erau pe cana de bere si 2 erau pe telefon...
Cu lacrimi Bastus!

Cati
senior
senior

Bancuri pescaresti

Mesaj de Cati » 09 Mar 2006, 01:15

-mai Mitica , mi-a zis nevasta-ta ca sforai ingrozitor. Asa este?
-nu stiu ma , dar sigur am s-ointreb dupa prohibitie...

-Daaa ! i-mi amintesc : s-a rupt gheata sub mine cind pescuiam la copca.Mii de multumiri , mi-ai salvat viata!!! Cum te cheama ?
-Sfintu' Petru ...

-Baiatul tatii , n-am curj sa-i spun maica-tii cit am dat pe batul de pescuit...
-Nu-i nimica tati , nici ea nu a avut curaj sa-ti spuna ce vrea sa faca cu el...Dar ieri s-a spovedit!!!

-Tati care este deosebirea dintre undita si setca ?
-Pai cum sa-ti explic !? prima ar fi un scaunel de pescuit. Cealalta , un scaun electric...

-Ma Nae , tu-mi esti prieten si pe deasupra si doctor . Am racit la balta , sa stau citeva zile in pat ?
-O saptamina Mitica , o saptamina , si zilele si noptile!..

-DA d-le , trebuie sa va lasati de fumat!!!
-Nu fumez ca ma miros pesti...
-Atunci renuntati la alcool !
-Nu beau ca nevasta-mea...
-Atunci ce vrei de la mine omule ?
-O scutire de cinci zile d-omn doctor , sa leg doua weekend-uri ca sa deschis la munte...

-D_le daca mai bei , i-ti slabeste vederea de tot si...adio pescuit !!!
-Da' de unde ! Cind beau , vad vreo 10 plute in loc de una si i-mi spun in sinea mea ca nesimtitul ala trebuie sa traga la una din ele...

-Ce doriti frumoasa doamna ?
-O consultatie , stiti...
-Atunci dezbracati-va de tot si faceti-va comoda...
-Nu pentru mine d_le doctor , pentru sotul meu. E pescar si...
-Sa scoata limba !

-Ce-i cu amenda aia taticule ?
-Primul avertisment foarte serios...
-Si al doilea ?
-Masina , permisul , pusca , lansetele , divortul , pensia ta alimentara , si ce le-o mai da alora prin cap...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Mar 2006, 09:33

mere unu la chirurgul plastician si zice:
- dom'le, io vreau sa-mi "montezi" mai multe scule. pur si simplu nu-mi mai ajunge una!
- bine, nene, se face. cate vrei? 2, 3 bucati?
- dom'le, cate poti sa-mi bagi? io as vrea cate incap?
- :shock: deci cate, dom'le?
- dom' doctor, am bani, nu e problema, cate intra atatea pune-mi!

Munceste doctorul cateva zile si-i monteaza cetateanului de jur imprejur numai bucurii.
Asta, dupa ce iese de la reanimare, se uita bine si zice fericit:
- doctore, m-ai facut fericit! este perfect, exact asta imi doream. cat face?
- dom'le, 30000 euro.
Plateste omu', lasa si capac si da sa plece. La care doctorul zice:
- Stai dom'le, unde fugi asa? Da' galeata asta de coaie cui o lasi?

nush daca a mai fost bancul... :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 09 Mar 2006, 11:29

Un roman ajuns milionar, se gandeste sa ofere consatenilor sai o renta lunara consistenta. Dupa trecerea catorva ani, brusc renta se injumatateste. Desigur ca satenii il cauta si il intreaba care este motivul pentru care nu mai primesc renta intreaga. Omul nostru explica ca afacerile nu-i mai merg la fel de bine. In plus, copiii au mai cresut si trebuie sa mearga la facultate, ceea ce costa bani multi. La care satenii zic:
"Bine, bine, noi intelegem ca ai greutati si vrei sa-ti dai copiii la facultate. Dar... pe banii nostri??"
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Scrie răspuns