Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 14 Feb 2006, 14:29

:lol: super tare asta
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Feb 2006, 17:43

Comanda de pizza in 2008

Telefonista - Multumim pt. ca ati sunat la Pizza Hut. Pot sa am numarul dvs. de identitate (NIDN - national ID number)?

Clientul – Buna ziua, doresc sa command doua pizze.

Telefonista – Înainte de orice trebuie sa-mi dati NIDN-ul dvs. domnule.

Clientul -- Numarul meu de identitate nationala … da, un moment … 6102049998-45-54610.

Telefonista – Multulesc dle. Xson. Vad ca locuiti la

1742 Meadowland

Drive

, si aveti tel. 494-2366 Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insurance este 745-2302 iar numarul de cellular este 266-2566. Adresa de e-mail este

xson123@home.net. Corect?

Clientul – Mmda… Dat de unde aveti toate informatiile mele?

Telefonista – Suntem legati, ca orice companie, de HSS.

Clientul -- HSS, ce dracovenie mai este si asta?

Telefonista – Suntem legati electronic de Homeland Security System, domnule.

Clientul -- (oftînd) Asta e … vreau sa command doua pizza, Specialul All-Meat.

Telefonista – Nu cred ca este o idée prea buna domnule.

Clientul – Cum adica? Este vre-o problema cu pizza cu carne?

Telefonista – Domnule, analizele dvs. medicale arata ca aveti tensiunea arteriala crescuta si un cholesterol destul de mare. Conform dosarului medicul si compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne.

Clientul – Ceee ? … Si atunci ce-mi recomanzi?

Telefonista – Ati putea încerca Pizza de Soya care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa.

Clientul – Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa?

Telefonista – Ei bine, vad aici pe monitor ca saptamâna trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soya.

Clientul – Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza marime pentru familie.

Telefonista – Da, marimea este potrivita pt. dvs. sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramâne puteti sa dati celor doi câini. Totalul dvs.
este $49.99.

Clientul – (strigînd în casa) Nevasta adu-mi te rog credit cardul!

Telefonista – Îmi pare rau domnule dar trebuie sa platiti cash. Credit cardul dvs. este blocat pentru depasirea limitei.

Clientul – Dau o fuga la o masina ATM si voi scoate niste bani înainte sa ajunga pizza la mine la usa.

Telefonista – Îmi pare rau domnule dar nici asta nu va fi posibil. Vad aici ca nu aveti nici un ban în contul dvs.

Clientul – Da … bine, n-are nimic. Trimite pizzele si gasesc eu niste bani în casa pâna ajunge.. În cât timp îmi vine pizza?

Telefonista – Suntem putin în întârziere, as zice cam 45 de minute.
Daca va grabiti puteti venii dvs pâna aici sa ridicati personal comanda, dupa ce faceti rost de bani. Pe de alta parte este putin mai jenant sa carati pizza pe motocicleta.

Clientul – Da de unde stii ca merg cu motocicleta?

Telefonista – Pai scrie aici la informatii despre vehicol. Ati avut o masina care vi-a fost luata de compania de împrumut pentru ca nu ati platit la timp. Alaturi scrie ca Harley-ul dvs este cu plata la zi si în plus i-ati umplut aseara tankul cu benzina.

Clientul -- #%#^^&$%^$@#!!!

Telefonista – V-as sfatui sa fiti atent cu vocabularul ca sa nu o patiti din nou. Vad ca ati fost arestat pentru ca ati înjurat un politist apoi judecatorul, cu care v-ati certat, v-a dat 90 zile de puscarie.
Vad ca d-abia v-ati întors în societate de câteva zile si asta este prima pizza pe care o comandati.

Clientul -- … (fara cuvinte)

Telefonista – Mai doriti altceva domnule?

Clientul – Da, am un cupon pentru o sticla de 2 litri de Cola, Gratis.

Telefonista – Îmi pare rau dar trebuie sa cititi mai bine. Pe cupon si în reclama noastra scrie ca persoanele care sufera de diabet nu se califica pentru oferta noastra gratuita Noua Constitutie nu ne permite.
Multumim pentru ca ati sunat la Pizza Hut.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Feb 2006, 17:58

Un politist vine la serviciu in pielea goala. Superiorul il intreaba
"Ba, de ce ai venit in pielea goala la serviciu?"
la care politistul relateaza urmatoarele:
"Dom'sef am fost cu nevasta-mea la o petrecere si am jucat jocuri de
societate: S-au stins luminile si s-a zis "doamnele sa se dezbrace",
s-au aprins si asa era. Dupa aceea s-au stins luminile si s-a auzit
"Domnii sa se dezbrace" si
si asa s-a intimplat. Dupa aceea s-a mai stins o
data lumina si s-a auzit "acum la treaba"....
....Si, iata-ma...
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Feb 2006, 17:11

Un sofer conducea cu viteza printr-un sat. La un moment dat, calca o
gaina. Se da jos din masina si il intreaba pe badea Gheorghe, care
cosea iarba de pe marginea drumului:
- Auzi, bade, asta nu-i gaina voastra?
- Nu, noi nu avem gaini asa de late.
Cu lacrimi Bastus!

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 15 Feb 2006, 19:26

Stateam ieri in biserica la slujba si o doamna de lînga mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze..CAND AM VAZUT-O Sa-mi scape berea din mîna nu alta. :shock:
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Feb 2006, 22:13

De la Razvanica:

E ceva ce mi s-a intamplat mie la Carrefour si vi s-ar putea intampla si voua.Escrocheria functioneaza in urmatorul fel:2 pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj.Incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri.E imposibil sa nu te uiti.Cand le multumesti si le dai niste bani,ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour.Accepti si ele suie in spate.Pe drum incep sa faca sex una cu alta.Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral.In acest timp cealalta iti fura portofelul!Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta,miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri, acum ma duc din nou !!!

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 15 Feb 2006, 23:21

CODUL MUNCII:
1.Ne nastem obositi pt. a ne odihni
2.Munca l-a creat pe om dar nici lenea nu l-a omorat
3.Daca vezi un coleg odihnindu-se,ajuta-l
4.Daca ti se face chef sa te apuci de munca, stai jos, odihneste-te si o sa-ti treaca
5.Ce poti face azi nu lasa pe maine ci pe poimaine sau raspoimaine,ca poate nu mai este nevoie.
6.Un lucru care nu se rezolva de la sine in 30 de zile, nu merita sa te mai ocupi de el.
7.Munca e sanatate curata, deci sa- o lasam pt. cei mai bolnavi ca noi.
8.Munca il innobileaza pe om , societatea noastra nu mai are nevoie de nobili, caci a trecut vremea lor.
9.Cine se scoala prea de dimineata doarme prea putin, e obosit si casca toata ziua.
10.Cine nu munceste nu greseste, iar cine nu greseste merita promovat.
11.Serviciul nu e crasma sa stai toata ziua in el, asa ca mai du-te dracului acasa

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 15 Feb 2006, 23:22

care e diferenta dintre vina si pacat?
e o vina sa te culci cu nevasta altuia,dar e pacat sa ratezi ocazia :twisted:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 17 Feb 2006, 18:39

Jurnalul unui taliban

Luni Mã bligdizezg.Marti A venid bãiadu vecinului la mine în gurde, mi-a vurad o vagã ji mi-a omorâd gãdzelu.Miercuri Am omorâd eu bãiadu.Joi A venid dadãl bãiadului la mine gu doadã vamilia ji gu doade rudele zã mã omoare.Vineri I-am omorâd eu be dodzi.Sâmbãtã S-a adunad dod zadul în vadza gazei mele zã mã izgoneazgã din zad.Duminicã Am omorâd eu dod zadul.Luni Iar mã bligdizezg...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 17 Feb 2006, 18:50

@Gerula
tata, nush de unde le scoti...da ai cateva dementiale, astea 2 ultimele m-au omorat. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns