Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
-
- utilizator nou
Cam vanatoresc
Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap.
Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi.
Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac?
Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi.
Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac?
-
- utilizator nou
Tot vanatoresc
Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui:
- Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar...
Intervine bunica:
- Bunicule ti-ai luat pastilele?
Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei:
- Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas?
- Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt...
- Asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt... am apucat-o de *** si am inceput sa ii dau niste limbi ...
- Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar...
Intervine bunica:
- Bunicule ti-ai luat pastilele?
Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei:
- Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas?
- Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt...
- Asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt... am apucat-o de *** si am inceput sa ii dau niste limbi ...
Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un "mare" scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus "Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!" Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare....
Un american si un român stau de vorba. Americanul spune mindru: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash! La care românul: - We have John Iliescu, no Wonder, no Hope and no Cash
La un proces plictisitor, cind toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in ***!
- Afara!
- Nuuu!! Aici, sa vada toata lumea!!
Un american si un român stau de vorba. Americanul spune mindru: - We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash! La care românul: - We have John Iliescu, no Wonder, no Hope and no Cash
La un proces plictisitor, cind toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in ***!
- Afara!
- Nuuu!! Aici, sa vada toata lumea!!

Profesoara: - Cine se crede prost sa se ridice in picioare...la care un elev s-a ridicat Profesoara: -Mai, tu chiar esti prost? Elevul:
-Nu, dar mi-a fost mila sa va las doar pe d-voastra in picioare
Un indian cu capul lipit de pămînt pe o autostradă americană. Turişti curioşi in jurul lui. Indianul: - Chevrolet... de şapte ani... cu numere de Florida... culoare albă... aripa dreapta lovită... patru feţe palide... La care turiştii impresionaţi: - Dumneata auzi atîtea lucruri? - Da, pe dracu', acu' cinci minute a trecut peste mine.
Un tip se duce sa-si cumpere un papagal de la un magazin. Intra el,se uita si vede un papagal frumos care avea legat de fiecare picior cate o sforicica.Mirat il intreaba pe vanzator de ce are papagalul sforile legate de picioare,la care acesta raspunde: "Daca trageti de sfoara de la piciorul drept,papagalul vorbeste in engleza,daca trageti de sfoara de la stangul,vorbeste in franceza." "Vai ce frumos",spuse omul nostru,"si daca-l trag de amandoua odata ce se intampla?" "O sa cad in ***, bai prostule" raspunse papagalul......
-Nu, dar mi-a fost mila sa va las doar pe d-voastra in picioare
Un indian cu capul lipit de pămînt pe o autostradă americană. Turişti curioşi in jurul lui. Indianul: - Chevrolet... de şapte ani... cu numere de Florida... culoare albă... aripa dreapta lovită... patru feţe palide... La care turiştii impresionaţi: - Dumneata auzi atîtea lucruri? - Da, pe dracu', acu' cinci minute a trecut peste mine.
Un tip se duce sa-si cumpere un papagal de la un magazin. Intra el,se uita si vede un papagal frumos care avea legat de fiecare picior cate o sforicica.Mirat il intreaba pe vanzator de ce are papagalul sforile legate de picioare,la care acesta raspunde: "Daca trageti de sfoara de la piciorul drept,papagalul vorbeste in engleza,daca trageti de sfoara de la stangul,vorbeste in franceza." "Vai ce frumos",spuse omul nostru,"si daca-l trag de amandoua odata ce se intampla?" "O sa cad in ***, bai prostule" raspunse papagalul......
La scoala: -Ionel, ti-ai facut tema? - Nu , doamna profesoara. - Stai jos! Patru! - George, ti-ai facut tema? - Da, dar mi-a mancato cainele. - Ce scuza patetica! Stai jos! Patru! - Dar tu Bula, ti-ai facut tema? - Stiti, ieri a iesit fratele meu de la inchisoare... - Aaaa, vrei sa ma sperii??!! Stai jos! Sase!
Cugetare: "Nu eşti destul de beat dacă poţi să stai întins pe podea fără sprijin!"
Cugetare: "Nu eşti destul de beat dacă poţi să stai întins pe podea fără sprijin!"
Ma Gheo, ai fost vreodata la opera ?
- Neam de neamul meu n-o fost !
- Nici eu ! Hai sa ne tzipam inauntru ! ...Cumpara bilete, intra si iau
loc.
La un moment dat, Toader: - Ma Gheo, ma, da' pe mine ma taie, ma ! Ma
duc sa ma c.c !
- Du-te mai ! Toader dispare si se intoarce exact la terminarea actului
intai. Isi intreaba amicul :
- No, cum o fost pana amu ?
- Apai sa vezi : S-o deschis cortina si acolo pe scena era un pom, o
pajiste si o banca... Iar pe banca, o femeie, care, la un moment dat a
inceput sa zbiere la noi! Da' zbiera de mama focului!
Apoi a venit un barbat mandru, care urla si el cat il tinea gura... Apoi
ei au plecat, ai aparut tu, te-ai kkt la umbra pomului, pe urma s-o
inchis cortina si-amu, iaca, asteptam sa vedem ce-o mai fi !
- Neam de neamul meu n-o fost !
- Nici eu ! Hai sa ne tzipam inauntru ! ...Cumpara bilete, intra si iau
loc.
La un moment dat, Toader: - Ma Gheo, ma, da' pe mine ma taie, ma ! Ma
duc sa ma c.c !
- Du-te mai ! Toader dispare si se intoarce exact la terminarea actului
intai. Isi intreaba amicul :
- No, cum o fost pana amu ?
- Apai sa vezi : S-o deschis cortina si acolo pe scena era un pom, o
pajiste si o banca... Iar pe banca, o femeie, care, la un moment dat a
inceput sa zbiere la noi! Da' zbiera de mama focului!
Apoi a venit un barbat mandru, care urla si el cat il tinea gura... Apoi
ei au plecat, ai aparut tu, te-ai kkt la umbra pomului, pe urma s-o
inchis cortina si-amu, iaca, asteptam sa vedem ce-o mai fi !
Cu lacrimi Bastus!
Scufitza roshie: " Bunico,de ce ai ochi asa mari ? "
" Bunico, de ce ai urechi asa mari ? "
" Bunico, de ce ai dintzi asa mari ? "
Bunica : " Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la ma-ta acasa ! "
Si acum unul cu dedicatie speciala pt .......se stieeee!
Bunica intra la macelarie cu nepotelul pe brate.
- Va rog, nu-mi cantariti copilasul? - il intreaba pe macelar ...
Stiti, acasa nu avem cantar.
- Dati-l aici, il duc in spate. In cateva minute sa intoarce:
-2 kile dezosat.
" Bunico, de ce ai urechi asa mari ? "
" Bunico, de ce ai dintzi asa mari ? "
Bunica : " Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la ma-ta acasa ! "
Si acum unul cu dedicatie speciala pt .......se stieeee!
Bunica intra la macelarie cu nepotelul pe brate.
- Va rog, nu-mi cantariti copilasul? - il intreaba pe macelar ...
Stiti, acasa nu avem cantar.
- Dati-l aici, il duc in spate. In cateva minute sa intoarce:
-2 kile dezosat.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!