mai vii tu pe Sarulesti, cu riscul de al salva pe partener, te bag la apa

zi, dai mulinelu' sau mai crosetezi vreun fular ca vine iarna

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
da' cine a zis asta?pikeman scrie: cine o zis ca perucile de spin is mai grele , a avut dreptate![]()
![]()
s-o fi facut el neamt, dar german n-are cum sa se faca.SF scrie:Ma preocupa useru AdiG , is curios cat o sa asteptam pentru urmatoarea clona a "neamtului"
bradypus scrie:f inspirata denumirea ! orijinala nu alta !![]()
zau ca m-ai bagat p´in tufe si n-am stiut la ce te referi
ce sa zic mai Lozea, expun realitatea, acu 10 peruci de 2 minute nu o fi grav pentru a doua partida de pescuit la cast , mai ales ca imi place cu frana la minimSorin scrie:pikemoane ....2 minuteee?pikeman scrie: am facut foarte putine peruci si acelea s-au rezolvat in maxim 2 minute,
da ce faceai ? crosetai cu firu de pe tambur de dura atata?
bre VataLaMaliuc is juma moldav, si nu ma iau de ei, ma trag de sirete numa, cu astia care ne cunoastem demult si nu ne doare obrazu de la caterincaGhenadie scrie:bre mazilutule, nu te lua de moldoveni ca te casapesc...
mai vii tu pe Sarulesti, cu riscul de al salva pe partener, te bag la apa![]()
zi, dai mulinelu' sau mai crosetezi vreun fular ca vine iarna
a zis unu pe FB, dupa ce am imprumutat echipamentu si colegu de barca a taiat de doua ori firu am crezut ca se abereaza, apoi cand am trecut la aparat am zis ca nu fac peruci ca am prea putin fir ramas, la tura urmatoare cu tamburul plin am inteles care e schema , trebuie sa tragi de alea care au plecat inainte sa eliberezi pricipalul, la spin era mai dificilrine scrie:da' cine a zis asta?pikeman scrie: cine o zis ca perucile de spin is mai grele , a avut dreptate![]()
![]()
Nimeni?
Asta cam asa e...is mai rasucite buclele si cand iti sare ghemul prin inele in sunet de tambal iti doresti o peruca la casting. ...SI CU TOATE ASTEA UNEORI PREFER SA DAU CU MULINETA IN JOS.rine scrie:da' cine a zis asta?pikeman scrie: cine o zis ca perucile de spin is mai grele , a avut dreptate![]()
![]()
Nimeni?
cam sexuala deflectarea ... nterpretarea & re´orientarea raspunsului... , ma rog... io cu poponautii nu ma pun...Adelin scrie:bradypus scrie:f inspirata denumirea ! orijinala nu alta !![]()
zau ca m-ai bagat p´in tufe si n-am stiut la ce te referi
In tufe nu te-am bagat eu...as fi avut amintiri. Probabil a fost altul care te-a tras...
...denumirea e in limbajul pescuitului de dinaintea lansetei. Iti dai seama ca paginile abecedarului frunzarit de tine cand ai ales sa impartasesti pasiunea cu noi, erau lipite...altfel intalneai notiunea cu siguranta. Cine stie cate capitole ai sarit in lungul drum spre pozele cu somoni...io zic sa il mai iei la frunzarit odata, e doar spre binele tau.