Cine jtie cum te apuca romanța...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cred ca nu mai e somerSF scrie:Ma preocupa useru AdiG , is curios cat o sa asteptam pentru urmatoarea clona a "neamtului"
Mesajde modigliani » 28 Oct 2014, 22:23
SF scrie:
.....presupun ca o murit....
Un caz fericit , o murit cu cizmele puse , sper sa mor pescuind , sau cel putin calarind vreo muiere .
Nu-ti contest veleitatile "rapitoricesti" , dar in rest esti idiot de abia-ti tii echilibrul ! Boule !
Serios , omoara-te .... Iti faci un bine .... Evident , si noua !
........................
Aaaaaa , si sa nu uit !!! ..... Sa porti cizme , dobitocule ! D-alea cu papion !
Sunt neplutit , sunt nepescuit , ...... domle , sunt nefericit !
modigliani
veteran
Sus
Mesajde SF » 28 Oct 2014, 23:12
Dacii nu aveau frica de moarte , ba chiar avem un Cimitir Vesel de la Sapanta , is ipocritii ca tine care isi imagineaza o fresca care seamana cu emisiunile gay din ultimile vremuri , pe tati dracii , se presupune ca omu merge la un loc mai bun, cu verdeata , cunoscut drept rai , ma indoiesc de existenta lui , insa in mod cert ca aici jos , pe taramu asta , in ultima vreme arata ca iadu .
Evident am fost la mai mult de o inmormantare pana acuma , cu exceptia bocitoarelor de profesie , in general lumea termina cu bancuri la umbra unui pahar de alcool . Toti murim , si chiar repet , mi-ar placea sa o fac in exercitiul functiunii , azilu ii pentru bocitoare .
Lumea plange cand pierde pe cineva , insa ala care s-o dus nu mai simte , insa NOI pierdem ceva , cred ca ii un pic de egoism aici, tre sa accepti moartea la fel ca nasterea , numa no , ipocrizia, pentru ceva o aparut cuvantu asta , cred insa ca ii prea mult , prefer sa fiu un bou .
SF
veteran
Pai aia spuneam , mah ! Fa-ti un bine si ia-ti glandu' !SF scrie:...... se presupune ca omu merge la un loc mai bun, cu verdeata , cunoscut drept rai , ma indoiesc de existenta lui , insa in mod cert ca aici jos , pe taramu asta , in ultima vreme arata ca iadu ......
Poti sa valsezi si dand la pluta, important e sa te simti bine.Adelin scrie:Dar vaccinul ajuta organismul sa lupte cu boala...asa ca nu trec nici mort la " mai mic "...daca vreau obleti imi iau o varga, cativa vermushi si o mana de malai. De ce sa ma mai complic cu poezia?!