Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de Leba » 28 Oct 2014, 07:06

Niciodată sa nu zici niciodată.
Cine jtie cum te apuca romanța...
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Oct 2014, 08:55

Am vaccinul facut, nu se ia gripa de mine... :-?)))
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 28 Oct 2014, 09:37

vichipiedija... :D

A vaccine is a biological preparation that improves immunity to a particular disease. A vaccine typically contains an agent that resembles a disease-causing microorganism and is often made from weakened or killed forms of the microbe, its toxins or one of its surface proteins.

mnoah... ca strungar la cit ma prishep io... :D chipurile dac zici ca iesti vaccinat... ti-o mushcat microbu fly mey Deline :D deja il ai in sinje ! :D muzcar ce iesti 1 :D

pe scurt... ai belito sa ma ierti... :D acu chiar nu ai incotro... fly e soarta ta ! :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Oct 2014, 17:07

cu alte cuvinte, asta-i urare de.. " la mai mic"! :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Oct 2014, 22:17

Ma preocupa useru AdiG , is curios cat o sa asteptam pentru urmatoarea clona a "neamtului" :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Oct 2014, 22:32

Dar vaccinul ajuta organismul sa lupte cu boala...asa ca nu trec nici mort la " mai mic "...daca vreau obleti imi iau o varga, cativa vermushi si o mana de malai. De ce sa ma mai complic cu poezia?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Oct 2014, 22:46

SF scrie:Ma preocupa useru AdiG , is curios cat o sa asteptam pentru urmatoarea clona a "neamtului" :lol:
Cred ca nu mai e somer :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Oct 2014, 06:19

Mesajde modigliani » 28 Oct 2014, 22:23

SF scrie:
.....presupun ca o murit....

Un caz fericit , o murit cu cizmele puse , sper sa mor pescuind , sau cel putin calarind vreo muiere .

Nu-ti contest veleitatile "rapitoricesti" , dar in rest esti idiot de abia-ti tii echilibrul ! Boule !
Serios , omoara-te .... Iti faci un bine .... Evident , si noua !

........................

Aaaaaa , si sa nu uit !!! ..... Sa porti cizme , dobitocule ! D-alea cu papion !
Sunt neplutit , sunt nepescuit , ...... domle , sunt nefericit !
modigliani
veteran

Sus
Mesajde SF » 28 Oct 2014, 23:12

Dacii nu aveau frica de moarte , ba chiar avem un Cimitir Vesel de la Sapanta , is ipocritii ca tine care isi imagineaza o fresca care seamana cu emisiunile gay din ultimile vremuri , pe tati dracii , se presupune ca omu merge la un loc mai bun, cu verdeata , cunoscut drept rai , ma indoiesc de existenta lui , insa in mod cert ca aici jos , pe taramu asta , in ultima vreme arata ca iadu .

Evident am fost la mai mult de o inmormantare pana acuma , cu exceptia bocitoarelor de profesie , in general lumea termina cu bancuri la umbra unui pahar de alcool . Toti murim , si chiar repet , mi-ar placea sa o fac in exercitiul functiunii , azilu ii pentru bocitoare .

Lumea plange cand pierde pe cineva , insa ala care s-o dus nu mai simte , insa NOI pierdem ceva , cred ca ii un pic de egoism aici :wink: , tre sa accepti moartea la fel ca nasterea , numa no , ipocrizia, pentru ceva o aparut cuvantu asta , cred insa ca ii prea mult , prefer sa fiu un bou .
SF
veteran

Ca sa vezi cine-i lupul moralist..

Petreush, oleaca decenta ce naiba, taman acolo ti-ai gasit sa tii lectii pe teme de ''egoism'' si asa zisa ''moralitate''??

Oare daca tu ai pierde pe cineva drag(doamne fereste, nu doresc nimanui)cum ti-ar pica sa iti zica careva ca durerea ta este ...''egoism''??Aaa, tu ai fi dacul dur care rade cand pe dinuntru plinge..Omule, oricum te manifesti pe exterior iti garantez ca pe dinauntru esti devastat..este ca si cum smulge cineva cu clestele inrosit in foc bucati din tine si nu poti face nimic..unii rad , altii pling, dar in inima lor toti sufera..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 29 Oct 2014, 08:13

SF scrie:...... se presupune ca omu merge la un loc mai bun, cu verdeata , cunoscut drept rai , ma indoiesc de existenta lui , insa in mod cert ca aici jos , pe taramu asta , in ultima vreme arata ca iadu ......
Pai aia spuneam , mah ! Fa-ti un bine si ia-ti glandu' !

Promit ca n-am sa te jelesc .... Am sa-ti cinstesc dicleala in cel mai egoist mod posibil . Imi iau o lada de bere , ma asez in kur pe ea si nu ma ridic de-acolo pana n-o termin ! Si-am sa chiui ca la nunta la fiecare sticla terminata !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Oct 2014, 08:51

Adelin scrie:Dar vaccinul ajuta organismul sa lupte cu boala...asa ca nu trec nici mort la " mai mic "...daca vreau obleti imi iau o varga, cativa vermushi si o mana de malai. De ce sa ma mai complic cu poezia?!
Poti sa valsezi si dand la pluta, important e sa te simti bine.
:D
Ia gandeste-te, o varga fina, linie de 0.10, inaintas de 0.08, carlige de douazeci si obleti d-aia tunati, tat de douazeci...
Hai, recunoaste! :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns