Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2014, 23:11

auzi la ei ca nu le place dansul.... da acilea ce faceti ma ? anul asta vad ca e menuet, nu alta......

salutari din Vest ( zilele astea :lol: )
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Oct 2014, 00:18

bradypus scrie:
Adelin scrie:
bradypus scrie:f inspirata denumirea ! orijinala nu alta ! :D

zau ca m-ai bagat p´in tufe si n-am stiut la ce te referi :D

In tufe nu te-am bagat eu...as fi avut amintiri. Probabil a fost altul care te-a tras...

...denumirea e in limbajul pescuitului de dinaintea lansetei. Iti dai seama ca paginile abecedarului frunzarit de tine cand ai ales sa impartasesti pasiunea cu noi, erau lipite...altfel intalneai notiunea cu siguranta. Cine stie cate capitole ai sarit in lungul drum spre pozele cu somoni...io zic sa il mai iei la frunzarit odata, e doar spre binele tau.
cam sexuala deflectarea ... nterpretarea & re´orientarea raspunsului... , ma rog... io cu poponautii nu ma pun... :D
Io doar m-am dezis de tufa aia in care ai zis ca ai fost tras...de unde tenta popo mai Dumitre?! Deraiezi aici...chiar vorbeam serios, sa nu fi auzit tu pana la varsta ta de halau ( ridicator), ma mir, atata tot. Pai ce muscar eti tu mai Dumitre, ai ars etape importante pana sa ajungi la musca.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 30 Oct 2014, 05:41

stai asa... :D

ridicatoru ... ala care se ridica :D ... de cae vobeam... brusc e in pananteza.... si de fapt e halau ? :D :D :D :D

interesante ietapele prin care ai trecut mey Deline :D ... sa ne povestesti si noua cum ai trecut de la perdea la setca , navod si alte alea ... :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Oct 2014, 13:04

bradypus scrie:stai asa... :D

ridicatoru ... ala care se ridica :D ... de cae vobeam... brusc e in pananteza.... si de fapt e halau ? :D :D :D :D

interesante ietapele prin care ai trecut mey Deline :D ... sa ne povestesti si noua cum ai trecut de la perdea la setca , navod si alte alea ... :D
M-am oprit la halau...ardelenii ie mai sportivi de fel, nu dau su setca si navod. :lol1:
...hai ca si tu ai scris mai de mult ca prindeai peste cu mana pe sub pietre... :oops: nu te da fecioara. :oops:
WSB CLUB

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 30 Oct 2014, 14:47

nu sint usa de biserica nici io... aia e clar ! :D
dar nu despre aia era vorba...

pe mine ma amuzat denumirea aia... vaga... mai mai sa ma induca in eroare :D :D

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 30 Oct 2014, 23:14

@MANDRAVELA
"[/quote]Se pare ca altul e idiotul aici...din moment ce ti-am scris ceva si n-ai priceput. Poate ca suntem 3/4/10/100 de "idioti" pe aici, oricum mai bine asa decat un nimeni ca tine. Si pe acest forum esti un nimeni pentru ca nu prea ai vreo legatura cu "sportul" despre care se discuta pe aici. Asa, dupa cum scrii nu pari prost ,doar ca ai o mare doza de frustrare si banuiesc ceva probleme la "mansarda". Eu am vrut doar sa te luminez si astfel sa te trezesti la realitate. Acum hai zi-mi si mie "nu ti-as dori sa ma cunosti"...ca eu vreau, spune-mi doar locul si ora,ca vin. Iti voi explica cum e cu pescuitul si daca esti baiat cuminte te duc si in locurile alea in care ai sansa sa prinzi peste, poate ca nu esti irecuperabil. Daca ai chef sa continuam genul asta de discutii, exista "arena", e pacat sa stricam topicul asta, nu-i obligat nimeni sa citeasca toate mizeriile astea care sunt off topic.[/quote]
@tito:
Incearca sa recitesti toata "mizeria" pe care tu ai facut-o... ca sa fie mai clar pentru oricine, ia cu copy si da cu paste aici toate mesajele!
Intr-o clipa de luciditate puteai observa ca nu te-am injurat, ci te-am intrebat daca esti idiot si ti-am si explicat de ce.
Dar acum tind sa cred ca acest comportament al tau denota altceva...!
Ca sa fie mai clar, mai reproduc ceea ce scriai altuia: "Personal nu-l cunosc dar am tangente cu lumea cutitelor. Eu nu am posibilitatea sa le fac, dar ascut cutite de multi ani...".
WOW... ce exprimare... "lumea cutitelor"... Asa percepi tu si (te) exprimi tu de acolo din lumea ta?!
Vad ca ai si o fixatie cu "nu ti-ai dori sa ma cunosti", iar acum "nu ti-as dori sa ma cunosti"...
Pare ca mi-ai adresat mesajele facand o regie (premeditand) pentru ca sa imi scrii acum "... eu vreau, spune-mi doar locul si ora,ca vin"!
Deci, ce "arena", ce "locuri" si ce sa-mi arati tu mie jegule cu toata spoiala ta de educatie si cu toate harfele tale de smardoi?
Nu ma mai ameninta... Fii tu baiat cuminte si ramai in lumea ta ca sa nu ajungi tu irecuperabil! "

Mi-am permis sa dau copy/paste aici, pentru a nu distruge si topicul ala numit "dunarea" si incerc sa iti raspund civilizat. De jigniri si injurii e capabil orice prost, de fapt prostii doar asta stiu sa faca.
Inainte de a-mi pune, atat mie cat si altora, intrebarea daca sunt (suntem) idiot(i), ar fi trebuit sa te uiti in oglinda si sa-ti pui aceeasi intrebare, conditia e sa fii sincer. Acelasi sfat iti dau si eu, reciteste-ti tot ce ai scris de cand te-ai inscris pe acest forum si trage concluziile de rigoare. Exista vorba aia "Cand doi sau mai multi iti spun ca esti beat, du-te si te culca".
Nici eu nu te-am injurat si nici nu mi-am dorit sa te jignesc, asa cum traiesti tu cu impresia, am vrut sa te fac sa intelegi ca multi bat campii vorbind despre locuri de pescuit unde sar pestii din apa ,pe mal sau la tine in juvelnic. Mi-am permis sa fac acele remarci dupa ce am "rasfoit" niste topicuri in care inevitabil am citit postarile tale in care aduceai injurii,jigniri si amenintari diversilor colegi din aceasta comunitate.
Chestia cu ascutitul cutitelor...ascutirea unui cutit necesita deprinderi pe care le capeti in decursul timpului, e extrem de greu pana reusesti sa tii din mana unghiul constant,pe intreaga lungime a lamei, atunci cand dai cutitul pe piatra, mai conteaza si unghiul si multe alte lucruri...nu mai intru in detaliu pentru ca esti strain si de aceasta indeletnicire, asa cum esti strain de pescuit.
Chiar ma intreb oare ce cauti tu pe forumul asta, din moment ce ai spus ca te-ai dus la pescuit ,ai privit la cei care pescuiau si isi lasau cauciucurile in apa,iar dupa zece minute ai plecat.
Am observat ca ai mania persecutiei,esti frustrat si reactionezi ca atare...jignesti si aduci injurii (felul asta de a reactiona are un diagnostic in cabinetele de specialitate).
Uitandu-ma la "nickname-ul" pe care l-ai ales (MANDRAVELA), imi amintesc ca pe vremuri acolo intorceau tramvaiele si se cam termina Bucurestiul, mai erau 1-2 kilometri populati majoritar cu "specimene" dubioase, dupa care incepeau culturile de porumb. Ghidandu-ma dupa limbajul folosit am impresia ca ti-ai petrecut copilaria aproape de cultura de porumb din zona.

Cei care citesc cele scrise atat de tine cat si de mine vor realiza repede cum e cu educatia despre care vorbesti si cine are veleitati de smardoi.Asa cum ti-am mai spus, inca nu esti irecuperabil, mai ai o sansa.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Oct 2014, 02:28

bradypus scrie:nu sint usa de biserica nici io... aia e clar ! :D
dar nu despre aia era vorba...

pe mine ma amuzat denumirea aia... vaga... mai mai sa ma induca in eroare :D :D
Ai vazut ca ti-ai revenit repede... :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Oct 2014, 10:03

MuskMd scrie:auzi la ei ca nu le place dansul.... da acilea ce faceti ma ? anul asta vad ca e menuet, nu alta......

salutari din Vest ( zilele astea :lol: )
Pardon, drosofilule!
Acilishea e menuet pe considerente zonale/atitudini teatrale/metode conventionale da braconaj
Si asta nu ie dans, zau.. :D
Vest? poate vesta ai vrut sa zici?
Imagine
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 31 Oct 2014, 16:21

tito scrie:@MANDRAVELA
"
Se pare ca altul e idiotul aici...din moment ce ti-am scris ceva si n-ai priceput. Poate ca suntem 3/4/10/100 de "idioti" pe aici, oricum mai bine asa decat un nimeni ca tine. Si pe acest forum esti un nimeni pentru ca nu prea ai vreo legatura cu "sportul" despre care se discuta pe aici. Asa, dupa cum scrii nu pari prost ,doar ca ai o mare doza de frustrare si banuiesc ceva probleme la "mansarda". Eu am vrut doar sa te luminez si astfel sa te trezesti la realitate. Acum hai zi-mi si mie "nu ti-as dori sa ma cunosti"...ca eu vreau, spune-mi doar locul si ora,ca vin. Iti voi explica cum e cu pescuitul si daca esti baiat cuminte te duc si in locurile alea in care ai sansa sa prinzi peste, poate ca nu esti irecuperabil. Daca ai chef sa continuam genul asta de discutii, exista "arena", e pacat sa stricam topicul asta, nu-i obligat nimeni sa citeasca toate mizeriile astea care sunt off topic.[/quote]
@tito:
Incearca sa recitesti toata "mizeria" pe care tu ai facut-o... ca sa fie mai clar pentru oricine, ia cu copy si da cu paste aici toate mesajele!
Intr-o clipa de luciditate puteai observa ca nu te-am injurat, ci te-am intrebat daca esti idiot si ti-am si explicat de ce.
Dar acum tind sa cred ca acest comportament al tau denota altceva...!
Ca sa fie mai clar, mai reproduc ceea ce scriai altuia: "Personal nu-l cunosc dar am tangente cu lumea cutitelor. Eu nu am posibilitatea sa le fac, dar ascut cutite de multi ani...".
WOW... ce exprimare... "lumea cutitelor"... Asa percepi tu si (te) exprimi tu de acolo din lumea ta?!
Vad ca ai si o fixatie cu "nu ti-ai dori sa ma cunosti", iar acum "nu ti-as dori sa ma cunosti"...
Pare ca mi-ai adresat mesajele facand o regie (premeditand) pentru ca sa imi scrii acum "... eu vreau, spune-mi doar locul si ora,ca vin"!
Deci, ce "arena", ce "locuri" si ce sa-mi arati tu mie jegule cu toata spoiala ta de educatie si cu toate harfele tale de smardoi?
Nu ma mai ameninta... Fii tu baiat cuminte si ramai in lumea ta ca sa nu ajungi tu irecuperabil! "

Mi-am permis sa dau copy/paste aici, pentru a nu distruge si topicul ala numit "dunarea" si incerc sa iti raspund civilizat. De jigniri si injurii e capabil orice prost, de fapt prostii doar asta stiu sa faca.
Inainte de a-mi pune, atat mie cat si altora, intrebarea daca sunt (suntem) idiot(i), ar fi trebuit sa te uiti in oglinda si sa-ti pui aceeasi intrebare, conditia e sa fii sincer. Acelasi sfat iti dau si eu, reciteste-ti tot ce ai scris de cand te-ai inscris pe acest forum si trage concluziile de rigoare. Exista vorba aia "Cand doi sau mai multi iti spun ca esti beat, du-te si te culca".
Nici eu nu te-am injurat si nici nu mi-am dorit sa te jignesc, asa cum traiesti tu cu impresia, am vrut sa te fac sa intelegi ca multi bat campii vorbind despre locuri de pescuit unde sar pestii din apa ,pe mal sau la tine in juvelnic. Mi-am permis sa fac acele remarci dupa ce am "rasfoit" niste topicuri in care inevitabil am citit postarile tale in care aduceai injurii,jigniri si amenintari diversilor colegi din aceasta comunitate.
Chestia cu ascutitul cutitelor...ascutirea unui cutit necesita deprinderi pe care le capeti in decursul timpului, e extrem de greu pana reusesti sa tii din mana unghiul constant,pe intreaga lungime a lamei, atunci cand dai cutitul pe piatra, mai conteaza si unghiul si multe alte lucruri...nu mai intru in detaliu pentru ca esti strain si de aceasta indeletnicire, asa cum esti strain de pescuit.
Chiar ma intreb oare ce cauti tu pe forumul asta, din moment ce ai spus ca te-ai dus la pescuit ,ai privit la cei care pescuiau si isi lasau cauciucurile in apa,iar dupa zece minute ai plecat.
Am observat ca ai mania persecutiei,esti frustrat si reactionezi ca atare...jignesti si aduci injurii (felul asta de a reactiona are un diagnostic in cabinetele de specialitate).
Uitandu-ma la "nickname-ul" pe care l-ai ales (MANDRAVELA), imi amintesc ca pe vremuri acolo intorceau tramvaiele si se cam termina Bucurestiul, mai erau 1-2 kilometri populati majoritar cu "specimene" dubioase, dupa care incepeau culturile de porumb. Ghidandu-ma dupa limbajul folosit am impresia ca ti-ai petrecut copilaria aproape de cultura de porumb din zona.

Cei care citesc cele scrise atat de tine cat si de mine vor realiza repede cum e cu educatia despre care vorbesti si cine are veleitati de smardoi.Asa cum ti-am mai spus, inca nu esti irecuperabil, mai ai o sansa.[/quote]

@tito:
Milogule... cersesti in continuare atentia mea si a celorlalti care iti mai vad postarile.
Nu esti doar idiot, esti si bolnav psihic, altfel nu poate fi explicat faptul ca "iti dai (singur) cu parerea" si scrii zeci de fraze in toate topicurile... fara computer si acces la net probabil te-ai sinucide, dar si pentru a'sta (chiar daca nu ai avea nevoie de ratiune si luciditate) ai avea nevoie de curaj.
Mi-ai adresat un mesaj initial pentru a-ti crea motivatia de a "ma judeca" ulterior... toate parerile tale despre mine sunt doar oglinda (imaginea) ta si reflecta neputinta ta de a te pedepsi singur pentru existenta amarata pe care ai fost (con)damnat sa o suporti.
Nici daca te-ai intalni cu mine, cu mintea ta subreda si arivismul tau de neam prost, nu ai realiza cat de jos(nic) esti.
Du-te... retard(at)ule!

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 31 Oct 2014, 16:47

Milogule... cersesti in continuare atentia mea si a celorlalti care iti mai vad postarile.
Nu esti doar idiot, esti si bolnav psihic, altfel nu poate fi explicat faptul ca "iti dai (singur) cu parerea" si scrii zeci de fraze in toate topicurile... fara computer si acces la net probabil te-ai sinucide, dar si pentru a'sta (chiar daca nu ai avea nevoie de ratiune si luciditate) ai avea nevoie de curaj.
Mi-ai adresat un mesaj initial pentru a-ti crea motivatia de a "ma judeca" ulterior... toate parerile tale despre mine sunt doar oglinda (imaginea) ta si reflecta neputinta ta de a te pedepsi singur pentru existenta amarata pe care ai fost (con)damnat sa o suporti.
Nici daca te-ai intalni cu mine, cu mintea ta subreda si arivismul tau de neam prost, nu ai realiza cat de jos(nic) esti.
Du-te... retard(at)ule![/b]
Recunosc ca m-am inselat, credeam ca se mai poate face ceva in ceea ce te priveste, acum m-ai convins ca esti irecuperabil. Am gasit si raspunsul la nedumerirea referitoare la inscrierea ta pe acest forum. Doctorul ti-a recomandat sa mergi la pescuit, sa iesi in natura si sa-ti aerisesti bruma de creier care ti-a ramas intacta. Tu ai inteles altfel, sa pescuiesti virtual. Ia-ti tratamentul altfel vei avea nelinistea data de boala de care suferi si nu vei rezista mai mult de 10 minute pe malul apei.
Mai am insa o singura dilema, daca ai psihoza paranoida sau schizofrenie paranoida...oricum ar fi trebuie sa iei pastilele. Iar daca inca nu te-ai dus la un psihiatru, fa-o de urgenta, boala asta avanseaza intr-un ritm galopant.
Asa cum am spus, esti un nimeni pe acest forum si te voi trata ca atare. Te compatimesc...

Scrie răspuns