salutari din Vest ( zilele astea

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Io doar m-am dezis de tufa aia in care ai zis ca ai fost tras...de unde tenta popo mai Dumitre?! Deraiezi aici...chiar vorbeam serios, sa nu fi auzit tu pana la varsta ta de halau ( ridicator), ma mir, atata tot. Pai ce muscar eti tu mai Dumitre, ai ars etape importante pana sa ajungi la musca.bradypus scrie:cam sexuala deflectarea ... nterpretarea & re´orientarea raspunsului... , ma rog... io cu poponautii nu ma pun...Adelin scrie:bradypus scrie:f inspirata denumirea ! orijinala nu alta !![]()
zau ca m-ai bagat p´in tufe si n-am stiut la ce te referi
In tufe nu te-am bagat eu...as fi avut amintiri. Probabil a fost altul care te-a tras...
...denumirea e in limbajul pescuitului de dinaintea lansetei. Iti dai seama ca paginile abecedarului frunzarit de tine cand ai ales sa impartasesti pasiunea cu noi, erau lipite...altfel intalneai notiunea cu siguranta. Cine stie cate capitole ai sarit in lungul drum spre pozele cu somoni...io zic sa il mai iei la frunzarit odata, e doar spre binele tau.
M-am oprit la halau...ardelenii ie mai sportivi de fel, nu dau su setca si navod.bradypus scrie:stai asa...![]()
ridicatoru ... ala care se ridica... de cae vobeam... brusc e in pananteza.... si de fapt e halau ?
![]()
![]()
![]()
interesante ietapele prin care ai trecut mey Deline... sa ne povestesti si noua cum ai trecut de la perdea la setca , navod si alte alea ...
Ai vazut ca ti-ai revenit repede...bradypus scrie:nu sint usa de biserica nici io... aia e clar !![]()
dar nu despre aia era vorba...
pe mine ma amuzat denumirea aia... vaga... mai mai sa ma induca in eroare![]()
Pardon, drosofilule!MuskMd scrie:auzi la ei ca nu le place dansul.... da acilea ce faceti ma ? anul asta vad ca e menuet, nu alta......
salutari din Vest ( zilele astea)
Se pare ca altul e idiotul aici...din moment ce ti-am scris ceva si n-ai priceput. Poate ca suntem 3/4/10/100 de "idioti" pe aici, oricum mai bine asa decat un nimeni ca tine. Si pe acest forum esti un nimeni pentru ca nu prea ai vreo legatura cu "sportul" despre care se discuta pe aici. Asa, dupa cum scrii nu pari prost ,doar ca ai o mare doza de frustrare si banuiesc ceva probleme la "mansarda". Eu am vrut doar sa te luminez si astfel sa te trezesti la realitate. Acum hai zi-mi si mie "nu ti-as dori sa ma cunosti"...ca eu vreau, spune-mi doar locul si ora,ca vin. Iti voi explica cum e cu pescuitul si daca esti baiat cuminte te duc si in locurile alea in care ai sansa sa prinzi peste, poate ca nu esti irecuperabil. Daca ai chef sa continuam genul asta de discutii, exista "arena", e pacat sa stricam topicul asta, nu-i obligat nimeni sa citeasca toate mizeriile astea care sunt off topic.[/quote]tito scrie:@MANDRAVELA
"
Recunosc ca m-am inselat, credeam ca se mai poate face ceva in ceea ce te priveste, acum m-ai convins ca esti irecuperabil. Am gasit si raspunsul la nedumerirea referitoare la inscrierea ta pe acest forum. Doctorul ti-a recomandat sa mergi la pescuit, sa iesi in natura si sa-ti aerisesti bruma de creier care ti-a ramas intacta. Tu ai inteles altfel, sa pescuiesti virtual. Ia-ti tratamentul altfel vei avea nelinistea data de boala de care suferi si nu vei rezista mai mult de 10 minute pe malul apei.Milogule... cersesti in continuare atentia mea si a celorlalti care iti mai vad postarile.
Nu esti doar idiot, esti si bolnav psihic, altfel nu poate fi explicat faptul ca "iti dai (singur) cu parerea" si scrii zeci de fraze in toate topicurile... fara computer si acces la net probabil te-ai sinucide, dar si pentru a'sta (chiar daca nu ai avea nevoie de ratiune si luciditate) ai avea nevoie de curaj.
Mi-ai adresat un mesaj initial pentru a-ti crea motivatia de a "ma judeca" ulterior... toate parerile tale despre mine sunt doar oglinda (imaginea) ta si reflecta neputinta ta de a te pedepsi singur pentru existenta amarata pe care ai fost (con)damnat sa o suporti.
Nici daca te-ai intalni cu mine, cu mintea ta subreda si arivismul tau de neam prost, nu ai realiza cat de jos(nic) esti.
Du-te... retard(at)ule![/b]