Amaratule, tocmai ai marturisit ca "boala asta avanseaza intr-un ritm galopant" si astfel ai confirmat ca esti si idiot si bolnav psihic!tito scrie:Recunosc ca m-am inselat, credeam ca se mai poate face ceva in ceea ce te priveste, acum m-ai convins ca esti irecuperabil. Am gasit si raspunsul la nedumerirea referitoare la inscrierea ta pe acest forum. Doctorul ti-a recomandat sa mergi la pescuit, sa iesi in natura si sa-ti aerisesti bruma de creier care ti-a ramas intacta. Tu ai inteles altfel, sa pescuiesti virtual. Ia-ti tratamentul altfel vei avea nelinistea data de boala de care suferi si nu vei rezista mai mult de 10 minute pe malul apei.Milogule... cersesti in continuare atentia mea si a celorlalti care iti mai vad postarile.
Nu esti doar idiot, esti si bolnav psihic, altfel nu poate fi explicat faptul ca "iti dai (singur) cu parerea" si scrii zeci de fraze in toate topicurile... fara computer si acces la net probabil te-ai sinucide, dar si pentru a'sta (chiar daca nu ai avea nevoie de ratiune si luciditate) ai avea nevoie de curaj.
Mi-ai adresat un mesaj initial pentru a-ti crea motivatia de a "ma judeca" ulterior... toate parerile tale despre mine sunt doar oglinda (imaginea) ta si reflecta neputinta ta de a te pedepsi singur pentru existenta amarata pe care ai fost (con)damnat sa o suporti.
Nici daca te-ai intalni cu mine, cu mintea ta subreda si arivismul tau de neam prost, nu ai realiza cat de jos(nic) esti.
Du-te... retard(at)ule![/b]
Mai am insa o singura dilema, daca ai psihoza paranoida sau schizofrenie paranoida...oricum ar fi trebuie sa iei pastilele. Iar daca inca nu te-ai dus la un psihiatru, fa-o de urgenta, boala asta avanseaza intr-un ritm galopant.
Asa cum am spus, esti un nimeni pe acest forum si te voi trata ca atare. Te compatimesc...
Probabil cand te jucai cu cutitul ai calculat unghiul gresit... totusi mai incearca o data, poate ai noroc si scapi de suferinta... fii barbat, fetito!
Daca totusi nu reusesti sau esti si masochist(a), atunci "fir intins si ata lunga..." ca vorba aia "s-a rupt ata, s-a dus..."!
Ca o curiozitate, la ce varsta ai reusit sa ajungi... retard(at)ule?