Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MANDRAVELA
junior
junior

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de MANDRAVELA » 31 Oct 2014, 17:37

tito scrie:
Milogule... cersesti in continuare atentia mea si a celorlalti care iti mai vad postarile.
Nu esti doar idiot, esti si bolnav psihic, altfel nu poate fi explicat faptul ca "iti dai (singur) cu parerea" si scrii zeci de fraze in toate topicurile... fara computer si acces la net probabil te-ai sinucide, dar si pentru a'sta (chiar daca nu ai avea nevoie de ratiune si luciditate) ai avea nevoie de curaj.
Mi-ai adresat un mesaj initial pentru a-ti crea motivatia de a "ma judeca" ulterior... toate parerile tale despre mine sunt doar oglinda (imaginea) ta si reflecta neputinta ta de a te pedepsi singur pentru existenta amarata pe care ai fost (con)damnat sa o suporti.
Nici daca te-ai intalni cu mine, cu mintea ta subreda si arivismul tau de neam prost, nu ai realiza cat de jos(nic) esti.
Du-te... retard(at)ule![/b]
Recunosc ca m-am inselat, credeam ca se mai poate face ceva in ceea ce te priveste, acum m-ai convins ca esti irecuperabil. Am gasit si raspunsul la nedumerirea referitoare la inscrierea ta pe acest forum. Doctorul ti-a recomandat sa mergi la pescuit, sa iesi in natura si sa-ti aerisesti bruma de creier care ti-a ramas intacta. Tu ai inteles altfel, sa pescuiesti virtual. Ia-ti tratamentul altfel vei avea nelinistea data de boala de care suferi si nu vei rezista mai mult de 10 minute pe malul apei.
Mai am insa o singura dilema, daca ai psihoza paranoida sau schizofrenie paranoida...oricum ar fi trebuie sa iei pastilele. Iar daca inca nu te-ai dus la un psihiatru, fa-o de urgenta, boala asta avanseaza intr-un ritm galopant.
Asa cum am spus, esti un nimeni pe acest forum si te voi trata ca atare. Te compatimesc...
Amaratule, tocmai ai marturisit ca "boala asta avanseaza intr-un ritm galopant" si astfel ai confirmat ca esti si idiot si bolnav psihic!
Probabil cand te jucai cu cutitul ai calculat unghiul gresit... totusi mai incearca o data, poate ai noroc si scapi de suferinta... fii barbat, fetito!
Daca totusi nu reusesti sau esti si masochist(a), atunci "fir intins si ata lunga..." ca vorba aia "s-a rupt ata, s-a dus..."!
Ca o curiozitate, la ce varsta ai reusit sa ajungi... retard(at)ule?
:lol:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 31 Oct 2014, 17:55

@MANDRAVELA
Te pot programa la un consult, promit ca tie sa-ti fac reducere. Pana atunci insa ia-ti zilnic "bulinele"...

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 31 Oct 2014, 19:02

tito scrie:@MANDRAVELA
Te pot programa la un consult, promit ca tie sa-ti fac reducere. Pana atunci insa ia-ti zilnic "bulinele"...
@tito
Titirica sau cum te vei fi numind tu... doar nu vrei sa scrii cu subiect si predicat ca ai pregatire (medicala), ba poate si licenta si eventual chiar si drept de libera practica? In aceste conditii situatia ta ar fi deja de interes public, nu te juca nici macar cu cuvintele!
Sau poate... in ce film joci acum? ... de care consult simti nevoia, vrei sa mi-o iei la palpat? ... esti rece in gura papusa mica... :lol:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 31 Oct 2014, 22:30

MANDRAVELA scrie:
tito scrie:@MANDRAVELA
@tito
Titirica sau cum te vei fi numind tu... doar nu vrei sa scrii cu subiect si predicat ca ai pregatire (medicala), ba poate si licenta si eventual chiar si drept de libera practica? In aceste conditii situatia ta ar fi deja de interes public, nu te juca nici macar cu cuvintele!
Sau poate... in ce film joci acum? ... de care consult simti nevoia, vrei sa mi-o iei la palpat? ... esti rece in gura papusa mica... :lol:
Raspunzandu-mi nu faci altceva decat sa-ti spui "povestea" Si citind ultimele tale randuri am tras concluzia ca ai avut o viata tare nefericita si ai ajuns si pe la "mititica". Si e normal sa ramai cu sechele dupa experientele avute alaturi de colegii de celula. Tot de acolo sau poate din alta parte vad ca ai fobie la cuvintele "cutit si ascutit". Poate ca sunt Dr. Mengele sau doar brancardier la ospiciu, gandeste-te si la asta,astfel iti ocupi cu ceva timpul.
Pe mine nu ma afecteaza ceea ce scrii, am cunoscut multi pacienti asemeni tie. Te voi dezamagi,nu-ti voi raspunde asa cum te astepti, nu ma pot cobora la mintea ta, mai jos decat esti tu nu se poate ajunge. Psihopatia ta s-a agravat si din pacate s-a transformat in una din afectiunile pe care le-am enumerat mai sus. Te mai sfatuiesc inca o data ,ia-ti tratamentul prescris de medic (sper ca ai nimerit unul capabil). Pot paria ca vei sfarsi intr-un ospiciu sau te vei intoarce acolo unde ai mai fost, intr-o celula. Eu am incheiat aici polemica cu tine si te voi trata exact ca pe ceea ce esti...un nimeni.

Ps.
Ma intreb daca mai exista moderatori pe acest forum si daca e de acceptat un astfel de limbaj, de "vietas" ?! Spun asta in ideea ca sunt pe aici copii si adolescenti care vor sa deprinda tainele pescuitului si nu e normal sa suporte vocabularul decadent al acestui bolnav psihic. Sunt destule scursuri in societate, le regasim pe strada, in locurile in care pescuim, chiar trebuie sa-i suportam si sa le fie acceptat modul asta de adresare si aici?! Sa nu mai vorbesc de faptul ca acest forum e patronat de Totalfishing, un magazin care si-a castigat in decursul timpului o buna reputatie.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Oct 2014, 22:35

la arena se accepta ... totusi cati ani aveti? :lol: :lol:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 31 Oct 2014, 22:45

pikeman scrie:la arena se accepta ... totusi cati ani aveti? :lol: :lol:
Atunci e clar, eu nu mai intru pe aici, cine vrea e liber sa poarte astfel de "dialoguri" cu MANDRAVELA. Partea proasta e ca asta transforma toate topicurile in "ARENA" si nu se ia nicio masura.Cat despre varsta...sunt mic si rosesc la ce scrie sceleratul asta. :)

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 31 Oct 2014, 22:51

Leba scrie:[
Vest? poate vesta ai vrut sa zici?
Imagine
:twisted:
faina , pe bune :D :twisted:

merge cu baticutul ala de-l vazusem in ceva poze cu bibani parca :twisted: :twisted: :twisted:

aaa da, asta era

Imagine
:lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 31 Oct 2014, 23:43

cum se mai scurg bibanii aia printre degete .....

deci care batic? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Oct 2014, 23:57

Degetele sunt impinse in fata ca sa para bibanii mai mici desi, evident, nu mai era nevoie.
In rest da, super batic, in tendinte.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2014, 00:19

ai ce doare, mi se pare mie sau mainile Lebanezului is tot timpul impinse in fata? :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns